icon

Nesúhlas so svokrovcami - sekanie záhrady bez povolenia

29. máj 2025

ahojte chcem len nestranny nazor…ja som momentalne s malou na navsteve u rodicov na par dni, muz ostal doma teda chodi normalne do prace a vcera mi kamaratka pisala (robi u nas v garazi bali baliky) ze prisli tam svokrovci a ze sekaju nam zahradu. Samozrejme som pysala mizovi ci nieco o tom vie a nevedel ani on. Mna to dost nahnevalo ze si tam pridu jak chcu a ani nie su schopni zavolat alebo napisat? takto poza chrbat? normalne neviem co si mam ani mysliet som z toho v soku. co by ste robili ?

Strana
z2
evita11223
29. máj 2025

no uplne ok mi to nepride. ale stale plati stare zname "komunikacia nadovsetko". ak ti to tak velmi prekaza, preco sa s nimi neporozpravas a normalne im das najavo, ze nie si ok s tym, aby chodili poza vas chrbat k vam, ked nikto nie je doma?

lija22
29. máj 2025

nie, nebola by som v soku, ze mi svokrovci prisli pokosit. Ba naopak, tesila by som sa 🙂 Ale tebe ide o to, ze sa nespytali hej? ani to v tomto pripade nepokladam az take dolezite. je to trava ;)

lussy1810
29. máj 2025

A odkial mali kluce? Lebo ked dosli teraz tak tam pidla mna chodili vzdy len ste o tom nevedeli

alexxxx111
Autor odpoveď zmazal
lussy1810
29. máj 2025
@lija22

nie, nebola by som v soku, ze mi svokrovci prisli pokosit. Ba naopak, tesila by som sa 🙂 Ale tebe ide o to, ze sa nespytali hej? ani to v tomto pripade nepokladam az take dolezite. je to trava ;)

@lija22 vedsinou to len travou alebo niecim inym zacina a potom sa ich nezbavi 😉

sowhat
29. máj 2025

ved chceli len pomoct, nie? ze niekde zlyhala komunikacia, to sa da riesit

autor
29. máj 2025

ja neviem ja som bola naucena slusnosti ze ak chcem aj pomoct spytam sa…o tom je predsa respekt nie? kluce im dal muz pre pripad nudze uz davno

lussy1810
29. máj 2025

Tak to ako prve by som zobrala a dala radsej kamaratke ked tam uz chodi .

0silvia0
29. máj 2025

sekať znamená kosiť? No nie je to ok, treba sa najprv spýtať, či môžu prísť pomôcť. Určite nie je ok prísť a nasilu pomáhať

danieli
29. máj 2025

Podakovala, ale o to tu asi nejde…tiez by ma zaujimalo ako prisli, lebo teda asi nepreliezli plot a kosacku asi tiez vedia pouzivat, tak u vas nekosia asi prvykrat, doteraz kto u vas kosil?muz?ty?

lussy1810
29. máj 2025
@danieli

Podakovala, ale o to tu asi nejde…tiez by ma zaujimalo ako prisli, lebo teda asi nepreliezli plot a kosacku asi tiez vedia pouzivat, tak u vas nekosia asi prvykrat, doteraz kto u vas kosil?muz?ty?

@danieli presne ved ked vedeli kde je kosacka kam ju zapojit atd tak tam uz museli byt velakrat

autor
29. máj 2025
@danieli

@danieli raz muz raz ja ale to vobec nie je podstata prispevku, maju kluce lebo im ich dal muz a kosacka je na benzin maju rovnaku aj oni takze vedia s nou robit

eeffka
29. máj 2025

Aj keby kamaratka nenahlasila si muz nevsimol ze ma pokosene? Dvihnem telefon a normalne sa vyjadrim, ze si to nezelam teda ak mate s muzom rovnaky nazor, zrejme sa urazia a bude vybavene na dlhsie

beata_k
29. máj 2025

Tak je to take no...Ano, mali by sa spytat. Ale tak mysleli to v dobrom. Horsie by bolo kedy ti lozili po dome a iba si tam urobili kavu a nic.

lintu
29. máj 2025

Prišli LEN pokosiť? Akože si zložili veci, vytiahli kosačku, pokosili a hajde naspäť domov? No neviem neviem... Bohvie čo všetko sa u vás takto "dobročinne" deje. Určite nie je v poriadku robiť veci takto potajme. Aj dobré úmysly jedného môžu byť niekedy druhému na škodu.

lussy1810
29. máj 2025

Tak vies problem je v tom ze maju kluce a nie v tom ze nedali vediet lebo vedeli ze aj tak poviete nie 😀

lussy1810
29. máj 2025
@eeffka

Aj keby kamaratka nenahlasila si muz nevsimol ze ma pokosene? Dvihnem telefon a normalne sa vyjadrim, ze si to nezelam teda ak mate s muzom rovnaky nazor, zrejme sa urazia a bude vybavene na dlhsie

@eeffka muz povie ze kosil on v tom pripade 😀

deti95060810
29. máj 2025

tak možno prekvapko pre teba... prídeš s malou, bude pokosená záhrada, vysadené kvietky.... nechápem čo sa ti nepáči.
však im zoberte kľúče a budete mať pokoj.

miskakyska
29. máj 2025

..uuuf, keď len to...ja som čakala nejakú zapeklitú zápletku... že videla muža s inou ....napríklad....
...ale toto??....ja by som bola rada... však nič zlé nerobili...😁 možno už nemohli pozerať na ten prales...
..u vás v rodinnom dome balí balíky... či kde v garáži??

simca06022011
29. máj 2025

No ja som raz nainve mame poevdala, ze ideme na prec a moze sa prist poopalovat, a poliat mi muskaty :D dopadlo to tak, ze mi kosili kazde dva dni, odkosili aj mlade stromy, umyvala mi podlahy, drevenu podlahu normalne vydulo.. :D ano ja som na to citliva... myslim, ze robit u niekoho cokolvek, bez vedomia danej osoby je cez. Ak teda muz urcite nevedel o tom... Tieto dobre umysly su niekedy na skodu, mna by slak trafil keby mi niekto doma nieco "sadil". Ked sa opytaju, dohodneme sa... jasne, v pohode.

michaela412
29. máj 2025

U nás je toto permanentné, darmo povieš nech sa nestará svokra a aj tak, keď sme preč už sa nám stará do záhrady. Ide mi to na nervy, za mňa je to narušenie súkromia a mojich vecí .... Ale niekomu nevysvetlíš, lebo si myslí, že pomáha ....

januska12323
29. máj 2025

Zobrala by som kľúče a pre prípad núdze ich odložila alebo schovala niekde inde.

janinah
29. máj 2025

Co ja by som za to dala kebyže pridem a zahrada pokosena...
To mne by viac vadila kamaratka čo ma pristup do dvora a zahrady ako vlastni rodicia.
A zas po 136ty x sa idem modliť za normalnu nevestu....

rusalkablack
29. máj 2025

Čo sekajú ? Stromy ? Lebo tráva sa kosí.

la_dolce_vita
29. máj 2025

Oni to mozno brali tak, ze ich syn ostal doma a tak mu pomohli. Jemu to tiez vadi?

liusa82
29. máj 2025

no ja by som bola ešte aj rada aj kosačku im pripravila nech sa páči sekajte si pekne😀 ale ja mám inú povahu.Nenadurdím sa za hocičo..že by akože prišli neohlásene.Všetko obrátim na srandu.Keď sa im lúbi a zdravie dovolí že ich to neunavuje nech pomáhaju

petrao2
29. máj 2025

Tak ze je suseda v garazi je ok
Ale ze prisli svokrovci uz je problem
Vy ste im dali kluce tak aky problem bud rada ze len pokosili

simca06022011
29. máj 2025
@petrao2

Tak ze je suseda v garazi je ok
Ale ze prisli svokrovci uz je problem
Vy ste im dali kluce tak aky problem bud rada ze len pokosili

@petrao2 to ze ma niekto kluce, neznamena ze si ma behat tam ako sa mu zachce a robit co chce.

alenka58
29. máj 2025

takýchto svokrovcov by som potrebovala, u nás nemá kto kosiť

lussy1810
29. máj 2025
@simca06022011

@petrao2 to ze ma niekto kluce, neznamena ze si ma behat tam ako sa mu zachce a robit co chce.

@simca06022011 lenze oni si to podla mna tak vysvetlili 😀ved idu synovy "pomahat" nie? 😀

Strana
z2