Neustále poúčanie
Máte ešte niekto toto čo ja ? Neustále poúčanie a upozorňovanie " príde na návštevu a stále samé "prečo to robíš? Nemykaj nohou ! Rovno seď! Nerozprávaj pri stole! Nehraj sa s tým ! Čo máš robiť?! Prečo nepočúvaš? Prečo púšťať toľko vody ? "🤯. Je jedno či dieťa či dospelý... Keď poviem, že sa má kontrolovať a nekomandovať stále tak sa pustí do plaču " veď ja to nemyslím v zlom, ale za nás to tak nebolo" a potom som ja najhoršia, že som niečo vôbec povedala.
Nie, nemam. S niekym takym by som sa nestretavala. Asi by som obmedzila kontakt. Toto je chore spravanie, este aj s tym placom, ze to mysli v dobrom. Ide o mamu?
Svokra alebo mama? Urcite to je jedna z tych dvoch. Tak ju nevolaj, ked ti to vadi
pani je učiteľka? oni majú takéto správanie
pani je učiteľka? oni majú takéto správanie
@anonym_2693ad ano, bývalá. To mi nenapadlo, že by to mohlo mať súvis 😅. Zrejme pracovná deformácia.
@anonym_2693ad ano, bývalá. To mi nenapadlo, že by to mohlo mať súvis 😅. Zrejme pracovná deformácia.
@anonym_autor načo tam vlastne chodíš ak ti to vadí?
@anonym_autor ucitelka neni povolanie ale diagnoza...
@anonym_autor mám v rodine učiteľov sú už starší na dôchodku viac dirigentních ľudí som nestretla. Všetko musí byť podľa nich, ak nemáš vysokú školu si nula ak nejdeš tou cestou a za volantom sedí cudzí človek tak ti povie, že komu niet rady tomu niet pomocí (chcela som ju vyhodiť z auta) ako oni hovoria tak boli naučený v tedy to bolo normálne teraz si ľudia nenechajú už tak skákať po hlave. Ja sa s nimi neznášam stretávať nemôžem počúvať tie reči.
@anonym_autor možno by pomohlo poslať ju do riti. Presne tak, ako píšem, lebo dohováranie je zrejme zbytočné. Ak nepomôže, potom len obmedziť kontakt na nevyhnutné minimum
@anonym_autor nechcem si predstavit, co dotycny robil pri stole, ked ho niekto napominal slovami " prečo to robíš? Nemykaj nohou ! Rovno seď! Nerozprávaj pri stole! Nehraj sa s tým !..." 🙂 🙂 🙂
@anonym_autor skryty narcis...nieco si o tom precitaj...tiez to mama na mna skusa znova znova dookola... a ano pri obrane spusti plac a sebalutost...chcela som ti len poradit lebo som starsia a skusenejsia...nakoniec sa zabudne ze sikanovala ona a lutujeme snazivu a nepochopenu matku....
@anonym_autor píšeš o mojej bývalej partnerke s ktorou som vydržal jeden ťažký rok. Nie je učiteľka.
Tak nič nevrav a nebudes najhoršia ,vybavené
O kom hovoríš, o mame?
Tak nič nevrav a nebudes najhoršia ,vybavené
@minenkaa a to vyrieši aj to neustále, upozorňovanie, okrikovanie, poúčanie?
@anonym_autor učiteľka je diagnóza
Som učiteľka a nerobím nič takéto, veď by ma hanba fackovala.

Kam to ty chodíš?