icon

Nevera a druhý muž

lili666
3. júl 2018

Dobrý večer prajem rada by som poprosila o vašu radu možno názor.
Žijem z manželom uz 6 rok vzalu sme sa po ročnej známostí keď som mala 19 rokov cakali sme bábo. Ja som sla byvat k nemu lebo nechcel stavat dom u nas. Domov to mám asi pol hodinu autom jeden ustúpiť musel. Náš vzťah nikdy nebol o nejakej extremnej zamilovanosti proste sme tak nejak spolu dospel,i lubili sme sa postupne sme si prerobili rodičovský dom. Ktorý je však napísaný na manžela. V dome sme sami v pristavbe vsak žije jeho mamička. Pomáha mi z malymi mame 2 chlapcov 5 a 3 roky. Problem však bol ten ze moj manzel ked si vypil bol uplne iny človek hocikedy mi vynadal len tak dokonca mi dal 2x facku. Ked bol triezvy vsetko bolo fajn ale tak nezabuda sa nechcem tym povedat ze je alkoholik vypije si príležitostne ale nema mieru.
Nastupila som do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza ktory sa ku mne spraval pozorne a z uctou navyse sa do mna zamiloval az to bolo vydiet hned na prvy pohlad vsedci to spozorovali aj ja som sa donho zalubila a na vianocnom večierku sme skoncili spolu nas romanik sme si par krat zopakovali potom som sa rozhodla ze to asi nieje spravne chcela som to ukoncit lenze on nie stale mi volal pisal ako ma miluje ze sa o nas postara. Moj manzel sa ku mne vobec tak nespraval po kazdej hadke mi kupil nieco pekne a myslel si ze je vsetko ok mne vsak chybalo v nasom vztahu ine ako len hmotne veci chybala mi ta laska a nadavkami moje sebavedomie pochovaval stale viac. Moj sefko teda milenec sa kumne spraval stale super vzal ma na obedy dokonca raz aj z malym cely cas sa mu venoval viac nez mne. Ked som ho vsak poslala prec ze to z manzelom este chcem dat nejak dokopy zavolal mu a vsetko mu o nas povedal. Manzel mi dopustil a ja som do toho postupomm casu padla znova. Neskor sa to dozvedel zas a od nervov ma sotil a ja som bola zasivat ucho manzel mi vravel ako ho to mrzi a ze on to nechcel ale ja neviem ci po tomto vsetkom k nemu citim este lasku.. a co sefko chcel ho zabit ked sa to dozvedel a viem ze o mna stoji stale ale ja sa mu neozyvam nereagujem na hovory a dokonca som dala vypoved v praci... neviem co dalej ..
mieru.Zacala som chodit do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza

nikaroxy
3. júl 2018

@nikaroxy A ak to nedokazete sami..co je pochopitelne..este vzdy viete vyhladat spolu pomoc ak vam na tom zalezi..kde by ste prisli mozno na pricinu toho ze si vypije a potom sa nevie ovladat.Kazda minca ma dve strany..On to mozno cele vidi inak..preto je dolezita komunikacia..mozno aj za pritomnosti mediatora ktory to bude viest.

lili666
autor
3. júl 2018

@vanesanova a komunikacie je malo no on chodi na 10 dni prec do prace doma ma robotu okolo domu a na nas ma prave tak nedelu... a sefka som mala v praci kazdy den 8 hodin dokazali sme sa porozpravat o vsetkom preto to mozno tak zacalo.
A jeho priatelka byva daleko tiez a on sem chodi na turnusi..

lili666
autor
3. júl 2018

@nikaroxy takto ideme spolu na dovolenku sami dvaja tak sa uvidi.. a v pislednej dobe ano snazi sa len ja som znuvo spravila chybu ktoru sa manzel dozvedel asi mu uz praskli nervy a tak som aj dopadla.. a hlavne po tom vsetkom je mi to divne ten pocit ked si mas lahnut alebo mat sex s clovekom co ti vynada do kurie.. chuder a udrie ta..

cecilia68
3. júl 2018

@lili666 Naivita niektorých žien je fakt hotový skvost 😝 Natrepal ti sprostosti, že si úžasná a že ťa miluje, lebo ťa len chcel dostať do postele😂 Čo si čakala, že si ťa zavesí na krk s dvoma deťmi a budete sa milovať až do smrti ?

lili666
autor
3. júl 2018

@anielicek009 to si praveze neviem predstavit.. on ked je doma je to ine a ked je v praci zas to je o inom.. ked je v praci trapi ho to este viac ze mi ublizil a ja jemu cele to je zle..

nikaroxy
3. júl 2018

@lili666 Ale vezmi si to z druhej strany,ze on si ma lahnut k zene alebo mat s nou styk ktora ho podvadzala opakovane s inym...chce to od oboch pracu na sebe a intenzivnu.

lili666
autor
3. júl 2018

@cecilia68 necakala nechcela som to on zacal robit k tomu prve kroky tak ze mi kupil byt a ponukol auto ked som vsetko odmietla zavolal mojmu manzelovi
A keby chcel len milenku nerobi take veci

anielicek009
3. júl 2018

@lili666 tak skus si snim sadnut z oci do oci a porozpravat sa ako to idete riešit dalej....

lili666
autor
3. júl 2018

@nikaroxy ved toto chapem preto nechcem robit unahlene zaveri.. len sa bojim co bude ked bude mat prilezitost si vypit a toho ze mi to bude vykrikovat stale...

thoughtfulweirdo
3. júl 2018

@lili666 Nech si akákoľvek, dá sa to riešiť inak. Mohol sa s tebou rozviesť, odsťahovať sa, čokoľvek. Ale chlap, ktorý udrie ženu, je úbožiak. Dávaj pozor, aby nezačal raz mlátiť aj deti.

lili666
autor
3. júl 2018

@thoughtfulweirdo 😔 to nie..

nikaroxy
3. júl 2018

@lili666 necakaj kym k tomu dojde a snaz sa preto robit na vasom vztahu aby si vypit napr nemusel...alebo mu to rovno povedat ze ako sa
pritom citis..vam chyba komunikacia.Isto to sama vidis...

deti95060810
3. júl 2018

kašľala by som na šéfa...čo to je za chlapa...s exmm má 3 deti, s expriateľkou jedno , ta máš 2deti...čo sa sa zbláznila...už len toto by ma odrádzalo...Radšej zostaň len pritom tvojom zákonitom...😉

lili666
autor
3. júl 2018

@nikaroxy ano asi mas pravdu chyba komunikacia.. a mozno je chyba vo mne neviem az taka harpia som ze som dokazala rozplakat dvoch silnych chlapov... a teraz som v tuneli... a neviem co dalej..

lili666
autor
3. júl 2018

@deti95060810 otvorime si skolku budeme mat 6 😁😁🤔🤔🤔

mirro
3. júl 2018

@lili666 z vašej romantickej lásky vznikne spoločné dieťa a potom ti dá pá pá

lili666
autor
3. júl 2018

@mirro no ved toto by mi chybalo este fuuu

ebi88
3. júl 2018

A videl ten “sefko” tvoj pisomny prejav? ;D mozno by ti dal pokoj..

cecilia68
3. júl 2018

@ebi88 Veď toto..."všedci ho vydeli" 😝😝 Skoro mi to oči vypichlo 🙂

lindusss2016
3. júl 2018

@lili666 prosim ta, ako ti kupil sefko byt? Kupil nehnutelnost, ktoru napisal na teba? Ci ako tomu mam rozumiet?

11mirka22
3. júl 2018

@lili666 ZASLÚŽILA? To snáď nemyslíš vážne... Ty by si ho tiež prefackala, keby on si nájde milenku? Asi ťažko. Nikto NEMÁ PRÁVO NA TEBA POLOZIŤ RUKU! Preboha, si jeho žena, nie majetok. Má sa o teba starať a chrániť ťa, keby to robil, aj šesť chlapov by mohlo tancovať okolo teba a nevnímala by si si ich.

lindusss2016
3. júl 2018

@11mirka22 ja by som mu dala aj pastou medzi oci, keby si nasiel milenku

11mirka22
3. júl 2018

@lindusss2016 neverím. Keby to urobil, bola by si v takom šoku, že by si ani ústa neotvorila...

lindusss2016
3. júl 2018

@11mirka22 no to iste. Keby som mu prisla na milenku, tak by dostal bez rozmyslania a v zapati by som si aj usta otvorila veru. Rozmyslat by som o tom zacala az neskor.

amelie2017
3. júl 2018

Nemam komentar k tvojmu problemu, len ta prosim, nikdy sa na deti nehnevaj, ak donesu zlu znamku zo slovenciny.

maminecka2
3. júl 2018

Smer manzelska poradna.
A to co je za uboziak co vyzvoni taketo veci manzelovi svojej milenky? Aby ublizil jemu ci jej? Akoze chlapcekovi niekto vzal formicky na piesocku a on zacal kopkat nozickami? Toto nie je velmi adept na spolocnu buducnost, hlavne ak Ty osobne mas dva zavazky a nerozhodujes len sama o sebe...

cecilia68
3. júl 2018

@lindusss2016 Vtedy by ho mala 😝 Mladá si myslí, že niekto na počkanie kupuje byty "dámam" (vieš, ako to myslím 🙂 )Urobí jej ďalšie decko a kopne ju do riti 😂 Komu niet rady, tomu niet pomoci....už samotná jej gramatika o nej niečo vypovedá😢

osky
4. júl 2018

@lili666
Mne staci uvodny prispevok o milencovi.
Rozvedeny-3 deti.
Potom rok s inou-1 dieta.
Predpokladam ze do lazdej bol sialene buchnuty ako teraz do teba/to ti predsa na nos vesat nebude/ a dalsia v poradi budes ty.
Mozno ked mu porodis dieta,najde novu muzu a tebe ostanu oci pre plac..
Zavana mi muzom typu"Boris Kollar" -ale aj ten sa mi zda lepsi od tohto.
Lebo ked ta mal rad?preco povedal tvojmu muzovi o vasom romane?vsak dobre vedel ze dostanes riadnu nakladacku.
A tvoj muz...hm.
Neuznavan takyto pristup.ziaden muz nema pravo bit zenu.
Ale ak ti chybala laska,mali ste to spolu riesit.aj to obcasne pitie a z neho pochadzajucu agresiu.
A nie hladat cesticky k nevere.
Prepac,ale neviem si predstavit,ktory muz by sa tesil ze mu zena zahla.
Kazdy jeden by sa isiel ozrat a potom by jej dal riadnu hubovu polievku.a ako poznam slovenskych muzov,tak aj riadnu nakladacku.
A prepac,tomuto sa ja ani moc necudujem.
Jedna vec je ,ked si mlada,sprosta a najivna...ale zena v dlhorocnom vztahu,matka 2 deti ma mat rozum!

osky
4. júl 2018

@lili666 a este k tomu ked si vydata.
Nechapem zeny ktore takto podvedu svojho muza.nech by bol akykolvek.tu ide o uctu voci sebe samej.
Keby som podviedla svojho muza,nemohla by som sa na seba pozriet do zrkadla.nevazila by som si uz samu seba.bola by to moja prehra,nie manzelova.
prepac.nechas sa vyuzivat zaletnikom aj ked tebe sa to nezda.ty si nechces dat dole ruzove okuliare a uzivas si to co doma nemas.ale ktovie ako dlho to potrva...
Po 2 neverach ti tvoj muz moze este odpustit ale neverim ze ti dokaze este doverovat.
Takze v podstate si medzi 2 mlynskymi kolesami a nakoniec ostanes sama.
Svoje manzelstvo si tymto uplne zabila.
Velmi ti drzim palce aby to aspon s jednym bolo inak,ako pisem.
A chudence deti!!!!
Ked ta svrbela,mala si ist k ich otcovi a nie kade tade!!!

thoughtfulweirdo
4. júl 2018

To fakt jej niektoré radíte, aby zostala s mužom, ktorý jej "občas" jednu treskne? Teraz neriešim jej správanie, to by som mala veľmi dlhý preslov, ale ženy, fakt? Ja som vo väčšine prípadov za snahu o záchranenie manželstva, ale toto je podľa mňa jedna z mála situácii, kedy je najlepšie zbaliť sa a utekať. Od bitia ženy k bitiu detí nie je vôbec ďaleko.