icon

Nevera a druhý muž

lili666
3. júl 2018

Dobrý večer prajem rada by som poprosila o vašu radu možno názor.
Žijem z manželom uz 6 rok vzalu sme sa po ročnej známostí keď som mala 19 rokov cakali sme bábo. Ja som sla byvat k nemu lebo nechcel stavat dom u nas. Domov to mám asi pol hodinu autom jeden ustúpiť musel. Náš vzťah nikdy nebol o nejakej extremnej zamilovanosti proste sme tak nejak spolu dospel,i lubili sme sa postupne sme si prerobili rodičovský dom. Ktorý je však napísaný na manžela. V dome sme sami v pristavbe vsak žije jeho mamička. Pomáha mi z malymi mame 2 chlapcov 5 a 3 roky. Problem však bol ten ze moj manzel ked si vypil bol uplne iny človek hocikedy mi vynadal len tak dokonca mi dal 2x facku. Ked bol triezvy vsetko bolo fajn ale tak nezabuda sa nechcem tym povedat ze je alkoholik vypije si príležitostne ale nema mieru.
Nastupila som do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza ktory sa ku mne spraval pozorne a z uctou navyse sa do mna zamiloval az to bolo vydiet hned na prvy pohlad vsedci to spozorovali aj ja som sa donho zalubila a na vianocnom večierku sme skoncili spolu nas romanik sme si par krat zopakovali potom som sa rozhodla ze to asi nieje spravne chcela som to ukoncit lenze on nie stale mi volal pisal ako ma miluje ze sa o nas postara. Moj manzel sa ku mne vobec tak nespraval po kazdej hadke mi kupil nieco pekne a myslel si ze je vsetko ok mne vsak chybalo v nasom vztahu ine ako len hmotne veci chybala mi ta laska a nadavkami moje sebavedomie pochovaval stale viac. Moj sefko teda milenec sa kumne spraval stale super vzal ma na obedy dokonca raz aj z malym cely cas sa mu venoval viac nez mne. Ked som ho vsak poslala prec ze to z manzelom este chcem dat nejak dokopy zavolal mu a vsetko mu o nas povedal. Manzel mi dopustil a ja som do toho postupomm casu padla znova. Neskor sa to dozvedel zas a od nervov ma sotil a ja som bola zasivat ucho manzel mi vravel ako ho to mrzi a ze on to nechcel ale ja neviem ci po tomto vsetkom k nemu citim este lasku.. a co sefko chcel ho zabit ked sa to dozvedel a viem ze o mna stoji stale ale ja sa mu neozyvam nereagujem na hovory a dokonca som dala vypoved v praci... neviem co dalej ..
mieru.Zacala som chodit do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza

anielicek009
4. júl 2018

Ked ono teraz nieje dobre asi ostat ani z jednym chlapom....zo sefkom urcite nie....ale manzelovi by mala určit nejake podmienky alebo sa porozpravat

montemotherone
4. júl 2018

@lili666 tak toto je celé taký výmysel že až... 🙂

lili666
autor
4. júl 2018

@montemotherone ked myslis... ale fakt som zufala

lili666
autor
4. júl 2018

@anielicek009 manzel uz ziarli aj ked mu večer dlho svietim online na messengeri proste za všetkým vidí jeho... akurat idem k nasim a fakt neviem ako vysvetlit to moje zasite ucho 😔 cele zle

ebi88
4. júl 2018

@thoughtfulweirdo no vies jak to, ked sa prejavovala takto hlupucko a naivne aj skor, ako v tomto prispevku, a este zacala chodit po ..urveni, tak neviem ci by som ovladala pravacku 😉
Ale ako pises, najlepsie by bolo, nechat tak obidvoch a urobit si poriadok sama v sebe.

lienka737
4. júl 2018

Sorry, ale ten Tvoj milenec je strašný pako, ked to vyzvonil Tvojmu manželovi.
Fakt z čistej lásky k Tebe asi.

thoughtfulweirdo
4. júl 2018

@ebi88 Ale ona píše, ze ju udrel ešte skôr, než sa zacala k*urvit. A stále si myslím, že ani nevera nie je dôvod na bitku. Môže ju opustiť, navrieskat na ňu, vyhrážať sa zobratim deti a pod, ale udrieť ju je úbohé.

mirien22
4. júl 2018

Chlap, ktorý by ma raz udrel, aj keby bol ožratý ako doga a nič by si nepamätal, by ma viac nevidel. A deti tiež nie. Chápem, prečo ta lákalo byt s druhým muzom, ale asi potrebuješ chvíľu sama pre seba, dať si plusy a mínusy. Neobhajuj trana, nikto nemá právo fackovať a nie že sotiť, s lekárskou správou by som išla rovno na políciu, to je ublíženie na zdraví. Aj môj si vypije sem-tam a vzivote na mna nepoložil ruku. Moja starka mi vždy prízvukuje, že sa nikdy nemám nechať otĺkať. Starký tiež dosť pil a boli spolu cez 50 rokov a ani raz jej fyzicky neublížil. Alkohol nie je zámienka, utekaj od neho čo najskôr, ak ta niekto lubi, neublíži ti, aj keď žiarli

libawet
4. júl 2018

@lili666 si veľmi naivná, až detská, prepáč. To, že Tvoj šéf/milenec Ťa vzal na obedy a venoval sa Tvojmu dieťaťu viac ako Tebe, je len jeho hra, lebo chce od Teba hlavne sex - "keď nevieš ako na kravu, choď cez teľa". Ďalšia vec - už len to, že všetko povedal Tvojmu mužovi, svedčí o jeho nízkom charaktere a sebeckosti, vidí len seba a zasa len to, že by v Tebe mohol stratiť dobrú vidinu sexu. Kúpil Ti byt? A čo myslíš, že na čo? Na sex, kde si s Tebou bude užívať, určite je písaný na neho alebo na jeho firmu. Určite Ťa nechce " natrvalo", píšeš, že je rozvedený a sám má tri deti, na kt. asi platí alimenty! Ešte aby si Tvoje na krk uviazal? Na to rovno zabudni! Ešte aby bol vôbec rozvedený, možno to na Teba len zahral, dobre na svoju ex nakydal, aké je len on " chudátko, ľutujte ma ", aj tak sa niektoré hlupane chytajú! Otázka je - prečo si Tvoj manžel občasne vypije? Je teda alkoholik? Ak áno, musel mať sklony k alkoholu aj pred tým, to si akože nevidela? A ďalšia vec - Tvoja nevera len dokázala, že máte a mali ste problém, ktorý ste neriešili alebo len čiastočne, no nevyriešili. Tvoja zlá gramatika navyše poukazuje na to, že si trošku "jednoduchšia" a mám za to, že podobne na tom bude aj manžel. Na to, aby ste vy dvaja začali spolu normálne fungovať, on zo svoje mužskej podstaty zvládol Tvoju neveru, budete potrebovať veľa sebazaprenia, veľa kompromisov a veľa rozhovorov, aj to nie som si istá, či pri vašom " ľahšom " duševnom svete to zvládnete. A možno áno....v takom akomsi zmysle " doteraz nosí prilbu a doteraz sa usmieva " .....všetko je možné. Veľa zdaru.

lili666
autor
4. júl 2018

@libawet tým chces povedať že som nejaká tá socka či 😁 dik

lili666
autor
4. júl 2018

A teraz mi prisla ako sprava od šéfka fakt co si o tom mysliet... z mojej strany ignoracia

Prepáč ale nedá mi to ti povedať iba jedno to čo ti spravil nie je normálne a ešte aj pred malim co vsetko videl uvedom si že si tyrana od svojho manžela a ešte ho ideš hájiť že on nechcel je to celé choré neviem keď už nepozeras na svoje deti ako to vnímajú a ako ti aj vyvolávali mami kde si prid domov čo sa boja vlastného otca toto nie je normálne skrývaj pravdu maskuj svoj smútok ale nikoho neoklames iba samu seba prepáč že ti to poviem ale si sprostá že si tam kde si pozeráš na to že čo stratíš ako auto a tak ale toto nie je tá Martinka ktorú som miloval keď už nepozerá na svoje deti ale na majetok toto nie to už je aj na mna moc toto vážne nie je mi tá ľúto a keď chceš byt týranou buď on iný nebude a vies to škoda že si zahodila svoje šťastie čo tá tak napĺňalo a robilo šťastnou ty mne píšeš že sa zbavím svojho trápenie hej ? Je vidieť že veci a aj skutky aj tie najdôležitejšie dropky čo som ti dal a ukázal a robil tá tou čo si boli bezvýznamné a zbytočne chcel som ti dať lásku nepoznanú a skutočnú nikdy by som tá nesklamal a keď milujem milujem naplno nikdy by som ti neublížil ani tvojim malim ale je to tak ako si to chcela a vždy rozhodla si sa ale ver že tu jazvu čo máš daka nemu je jazva ako máš na srdci ktoré je ranene a krváca mucko boli má to viac ako teba že si sa takto rozhodla boli má že ti ublížil ani nevieš čo teraz prežívam je mi smutno a trápenie je čo raz väčšie škoda že si nám nedala šancu aby som to dokázal čo je to skutočný šťastný život miloval som tá a aj milujem nechápem prečo si sa takto rozhodla to vážne som nič viac pre teba nebol. Nič nechajme to už viem svoje a ver že sklamanie je väčšie ako to trápenie vraždil by som pre teba a aj pre tvojich malich ale teba zaujíma iba jedno a už ani nie tvoje deti mrzí má že máš rovnaký pohľad ako Jozef tak buď na seba hrdá čo si spravila a čo si dokázala gratulujem ti ja by som toto nedokázal odkopnut tá a vymeniť za bolesť trápenie nešťastie Nelasku tyranie! Chcel som len jedno aby moje jasko bolo tou čo chce byt a vie to presne aj ona že je šťastná tie chvíli spolu boli prekrásne aj keď krátke dávali mi pocit ako tebe že konečne som šťastný a že mám tu ktorú milujem vedľa seba a nič iné nechcem keď ona sa smeje tak aj ja lebo viem že všetko je tak ako má byt no žiaľ ja tu sám a pozerám na našu fotku plačem lebo nie som stou ktorá pre mna znamená tak moc viac ako život som nestastny lebo ona je tiež nešťastná nechcem si dopustiť že už tá obimem nepobozkam nebudem vidieť cítiť tvoju vôňu hladit tvoje telo Hm byt šťastný že tá mám chcel som pre teba dať všetko a chcel som aby si bola štátna prepáč že tá milujem a že ti píšem už toto je to posledné čo ti posielam práve teraz už ti dám pokoj len som ti chcel povedať Hmm milujem tá láska mucko moje strašne mi moc budeš chýbať ver že tieto vety sa nepíšu ľahko lebo čo cítim k tebe som ti aj prejavoval a dával poznať mrzí má keď som ti ublížil nikdy v živote som to nechcel ja som chcel len moje jasko malo všetko a napĺňať tá láskou ako nikto predtým škoda že už nikdy nebudem šťastný už nikdy úsmev tvoj neuvidím a ani tvoje očká krásne dojate od šťastia necítiť tvoju vôňu a nedržal tá pevne objati rešpektujem ako si sa rozhodla aj keď vies a cítiš že je to nesprávne toto čo ti spravil je už aj na mna silná káva no ty sa ho nevzdas nechápem to ale chceš to len škoda že nebudeš tou čo si pri mne ale tou čo musíš byt tak si zi snim a dúfaj na zázrak ale práve ten tvoj zázrak ti práve skončil a chcel ti dať nádej aby si žila a bola aj milovaná škoda že ho pustíš prec a skončíš to čo bolo tým čo si cítila a mala už nemáš zariadila si to tak ako si chcela buď na seba hrdá to čo si zo mna spravila sa nikomu ešte nepodarilo ale kašli na to máš to čo si chcela ako vždy a aj o tom to vždy bolo. Zbohom láska moja milovaná najväčšia mucko moje jasko krásne milujem tá len škoda že ty mna tak nie 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

Zbohom moje mucko krásne buď tou čo ty chceš nie čo Ony chcú pa

lili666
autor
4. júl 2018

@lili666 ako fakt mu slo len o sex myslite alebo ja neviem

ebi88
4. júl 2018

No tak to je vymyslena tema :D rovnaky pravopis, ciarka ani okolo nesla... je to jasne

lili666
autor
4. júl 2018

@ebi88 no ukaz tie tvoje smsky 😁😁 pani ucitelka

ebi88
4. júl 2018

@lili666 joooj ja take skvosty nemam, ja po *urveni nechodim. Vies ako.. :D

akynka
4. júl 2018

Je zvlastne, ze tvoj sef nepouzil ani jednu ciarku... rovnako ako ty v hlavnom.prispevku. Prispevok od sefa je jasna TVOJA reakcia na to, co ti baby pisu, ze je to vymyslene, a ze ta nelubi..tak teraz pekne vymaz prispevok a sup hrat sa na dvor s detmi.

lili666
autor
4. júl 2018

@akynka no dik teda pomohli ste

akynka
4. júl 2018

@lili666 ani som sa nesnazila

marseillefan
4. júl 2018

@akynka ee, ten druhý príspevok nepísala ona... všimni si v úvodnom príspevku píše "maly/malym" a šéf píše dva krát "malim". Ja osobne by som dal kopačky šéfovi už len kvôli tej gramatike 🙂 Ale nie, robím si srandu... držím palce, nech sa rozhodneš správne.

lili666
autor
4. júl 2018

@lili666 a ospravedlňujem sa za chyby píšem len na telefóne popri deťoch

11mirka22
4. júl 2018

@lili666 ja už len malú radu na záver... Tvoj muž je labilny agresívny a nezrely. Ak by ti aj chcel odpustiť, nedokáže to, pri každej príležitosti dostaneš po papuli, lebo ti nedoveruje už. Tvoj sefko? Ten ťa do tejto situácie dostal, vyprovokoval teba, vedel že si zadaná a najmä vyprovokoval tvojho muža. Lebo si myslel, že ak budeš doma bita, skôr ta získa pre seba. Je to egoisticky manipulator, tá správa od neho je dôkazom. Vykasli sa prosím ťa na oboch!!! Tu šťastie nenájdeš...

cecilia68
4. júl 2018

@lili666 Čo má spoločné to, že píšeš popri deťoch s tvojou gramatikou ?

lili666
autor
4. júl 2018

@11mirka22 moj muz sa praveze zacal snazit vo vsetkom povedal ze aj on mal na tom určitý podiel viny. Len teraz ked je preč zas pochybuje a boji sa chapem to.. nieje alkoholik vypije si príležitostne ako kazdy chlap len on sa nevie potom ovladat v tom co rozpráva..
A sef manipulator to teda myslim je len neviem uz tolko krat som ho poslala prec ze nemá to zmysel a stale sa to opakovalo a tie jeho slzy boli skutočné..

11mirka22
4. júl 2018

@lili666 aj slzy sú len nástroj manipulácie... Vyhľadaj psychológa, vysvetlí ti to. A keď si poriesis svoj vzťah so šéfom a rozhodnes sa zostať s mužom, určite navštívte manželskú poradňu, aj tvoj muž bude potrebovať pomoc, aby ti začal opäť dôverovať. A ty ak o svojho muža stojíš, nedávaj mu už dôvod žiarliť, zruš aj messinger, aj všetko čo ho dráždi. Je to daň za chybu, ktorú si spravila.... Inak to nepôjde.

daniel69
4. júl 2018

Dievcata😊 ako chlap mam pocit, ze tuto temu vytvoril muz. Zena zriedkakedy pouziva termin “sefko”, skor sa tak zvyknu medzi sebou familiarne oslovovat chlapi😊 okrem toho rovnake formulacie, absencia interpunkcie atd. Ale tak pokojne diskutujte, mozem sa mylit, a mylit sa je ludske.

chiara8
4. júl 2018

@thoughtfulweirdo uboziak je slabé slovo.A v kometaroch citam ze uz aj ucho ma zasite.To je sila toto..Ak mas s kym nechat deti nechaj..chodte spolu na veceru a porozpravajte sa...Ked mu zase prepne ked si vypije a bude ti chciet ublizit zbal seba,deti a odíť.Na toho tvojho milenca ŠÉFIKA sa vykasli.Taky typ muzov nie je na zalozenie rodiny.Mozno po 60tke😂😂😂

thoughtfulweirdo
4. júl 2018

@chiara8 A ony jej ešte budú pisat, že si za to môže sama a má ho poslúchať, aby to neopakoval 😦

chiara8
4. júl 2018

@thoughtfulweirdo Na zamyslenie naozaj

nikoletah
4. júl 2018

@lili666 kazdy chlap nevypije prilezitostne...

taskataska
Odpoveď bola odstránená