Nevera a druhý muž
Dobrý večer prajem rada by som poprosila o vašu radu možno názor.
Žijem z manželom uz 6 rok vzalu sme sa po ročnej známostí keď som mala 19 rokov cakali sme bábo. Ja som sla byvat k nemu lebo nechcel stavat dom u nas. Domov to mám asi pol hodinu autom jeden ustúpiť musel. Náš vzťah nikdy nebol o nejakej extremnej zamilovanosti proste sme tak nejak spolu dospel,i lubili sme sa postupne sme si prerobili rodičovský dom. Ktorý je však napísaný na manžela. V dome sme sami v pristavbe vsak žije jeho mamička. Pomáha mi z malymi mame 2 chlapcov 5 a 3 roky. Problem však bol ten ze moj manzel ked si vypil bol uplne iny človek hocikedy mi vynadal len tak dokonca mi dal 2x facku. Ked bol triezvy vsetko bolo fajn ale tak nezabuda sa nechcem tym povedat ze je alkoholik vypije si príležitostne ale nema mieru.
Nastupila som do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza ktory sa ku mne spraval pozorne a z uctou navyse sa do mna zamiloval az to bolo vydiet hned na prvy pohlad vsedci to spozorovali aj ja som sa donho zalubila a na vianocnom večierku sme skoncili spolu nas romanik sme si par krat zopakovali potom som sa rozhodla ze to asi nieje spravne chcela som to ukoncit lenze on nie stale mi volal pisal ako ma miluje ze sa o nas postara. Moj manzel sa ku mne vobec tak nespraval po kazdej hadke mi kupil nieco pekne a myslel si ze je vsetko ok mne vsak chybalo v nasom vztahu ine ako len hmotne veci chybala mi ta laska a nadavkami moje sebavedomie pochovaval stale viac. Moj sefko teda milenec sa kumne spraval stale super vzal ma na obedy dokonca raz aj z malym cely cas sa mu venoval viac nez mne. Ked som ho vsak poslala prec ze to z manzelom este chcem dat nejak dokopy zavolal mu a vsetko mu o nas povedal. Manzel mi dopustil a ja som do toho postupomm casu padla znova. Neskor sa to dozvedel zas a od nervov ma sotil a ja som bola zasivat ucho manzel mi vravel ako ho to mrzi a ze on to nechcel ale ja neviem ci po tomto vsetkom k nemu citim este lasku.. a co sefko chcel ho zabit ked sa to dozvedel a viem ze o mna stoji stale ale ja sa mu neozyvam nereagujem na hovory a dokonca som dala vypoved v praci... neviem co dalej ..
mieru.Zacala som chodit do práce ked mal maly 2 roky stretla som tam muza
Keby som bola na mieste tvojho manžela, tak ti nezasivaju len ucho ale asi sa o teba starajú na ARO oddelení :D.. Myslím, že si si zaslúžila... A "určite" ťa šéfko miluje, keď ti spôsobil to, že všetko tvojmu mužovi vyzvonil..
Ak ta udrel predtým, trebalo to riešiť vtedy... Teraz si to už o dosť viac pokazila neverou..
@taskataska nechapem?
Zila som s takym debilom 10 rokov!!!Utekaj aj s detmi prec a nech si necha aj cely dom..udrel raz tak udrie vzdy znova a znova..potom plac a nechcem som a sluby dookola tie iste..ano mozno mas na tom svoje aj ty ale kedze uz predtym bol hulvat tak sa necudujem ked si si nasla to vsetko pekne u niekoho ineho..od tohto utekaj prec aj ked mate deti a porozmyslaj o cloveku ktory ta ma rad ci by si mu nemala dat sancu..viem mnoho ma teraz zien odsudi ale kto nezazil nevie!Sama teraz zijem aj moje deti sniekym komu na nas zalezi a ziadne nadavky,ponizovanie a bitky..deti su tak stastne ako nikdy predtym a ja tiez..drz sa a zvladnes to len nepocuvaj jeho plac to ti len hra na city!
@antonia08karabin fuu no dik za podporu .. len podla tychto komentov som stale na tom istom podla jednych kurva podla druhych tyrana... fakt neviem co robit .. manzelovi stale henten moj milenec vypisoval a teraz zmenil taktiku ze mu pise nejaka zenska preco to somnou neukonci a ci sa mu nehnusim a tak uz sme stoho obaja asi na psychiatriu..
@antonia08karabin a ty si si tiez nasla niekoho ineho? Alebo ako 😶 nedokazem nanho nemysliet ale zaroven mam strach predsa ma 4 deti...
Tyrana si zaco si mozes sama ze si to do teraz vydrzala tak ako aj ja..kurva si pre tie ktore maju ukazkove manzelstva..ja som od mojho odisla a povedala som si ze nech ma aj zabije takto zit nebudem a aj ked som snim nebola aj rok tak som bola vzdy kurva hoc som snikym nic nemala a aj keby tak ich hovno do toho..az po roku si ma nasiel ten moj aj ked som uz chcela ostat sama..proste som mu neodolala a zatial nelutujem...pozri sa stym s ktorym si teraz si daj pokoj je to jedno ze je to otec tvojich deti vzdy to bude len horsie a horsie nezmeni sa...a co stym druhym???To uz musis vediet ty no vzdy lepsie samej ako teraz s tyranom a ver tomu ze to zvladnes..
@antonia08karabin preco si to dala az po 10 rokoch co ta k tomu az po tom tak dohnalo
@lili666 lebo som bola hlupa a naivna a to moje sproste srdce dobre stale nejako polavilo aj ked vedelo ze dobre to nikdy nebude iba ak tak na par dni a potom zasa to iste...som taky clovek ktory bude radsej seba trapit ako niekoho ineho aj ked tych 10 rokov mi vela vzalo..najskor som sa bala ze ako budem sama s 2 detmi a potom som sa bala ze nam neda pokoj a pozabija nas..zacinalo to fackami a neskor uz lietali noze..jedneho dna mi proste preplo v hlave a povedala som si dost a to som pozerala na deti lebo len tym trpeli..vravim si slubil ze ak nieco take spravim tak ma zabije a aj tak som to spravila lebo som tak dalej nevladala a radsej by som umrela ako zit s takym primitivom..a vies co spravil???Nic absolutne nic a tie jeho sms a vyhrazky to bolo jasne ze bude ale preslo ho aj to aj ked to trvalo snad vecnost..najkrajsie na tom je vidiet tie deti uz ked je po tom vsetkom ake su stastne a ze sa viac nemusia bat...co spravis ty je ozaj ako vravim tvoja vec no daj si otazku:::Ma nas vztah z dlhodobeho hladiska vobec sancu zit v laske a harmonii???Myslim si ze odpoved vies tak nestracaj cas ktory som stratila rokmi ja..nik mi ho uz nevrati a mohla som ho dat niekomu co si ho ozaj zasluzi..Drzim prsty a dobru noc
@antonia08karabin vsak nikto ju nenuti byt s tyranom... Ale pocas vztahu mat milenca, to je prosto *urvaren.
Nech ukonci jedno a tak druhe.
Cely jej prejav aj toho “sefka” je ale podozrivy, skor na vymyslene to vyzera.
A ak naozaj je to pravda, sef zjavne nebude mat firmu s odbornejsim predmetom cinnosti :D
@lili666 haahaaa neverim ze aj taketo kravy existuju 😂😂 pocuj ten Tvoj muz by Ti fakt mal zopar "prihrat"aby si sa spamätala😆 Hlavne tedaa preto ze si to urobila uz druhykrat 🤔A sefko je tiez nejaky divny,pretoze ak niekoho milujem a chcem s nim byt,nebonzujem a nerobim napriek aby z toho bol pruser.

@thoughtfulweirdo no hovoril ze on ma nechcel tak hodit ze ma chcel hodit na postel a nechcel mi ublizit slzy vsetko zas jooj no keby ma trafil do spanky je po mne...