icon

Nevera a pohlavné choroby

4. feb 2021

Bývalý partner mi bol neverný s jednou "profi dámou". Viem len toľko,že táto "dáma" je HPV pozitívna. Aké vyšetrenia mám žiadať u gynekológa? Viete mi niekto poradiť? Aktuálne neviem vôbec racionálne rozmyslat,som z toho celkom mimo...

cookie29
4. feb 2021

a to ani ochranu nepouzili? ja by som bola ku gynekologovi uprimna, o co ide a on uz bude vediet, co ziadat...

limetka69
4. feb 2021

@cookie29 ochrana pri hpv nefunguje.
Je dost pravdepodobne, ze ste obaja nakazeni. Ster na cytologiu mas ziadat, ten plateny, presnejsi.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
cookie29
4. feb 2021

@limetka69 diky za info, ale ja nie som autor....

ono je toho nesmierne vela, HIV, Syphilis, kvapavka, hepatida B, chlamydie, herpes, mykoplazmy, ureaplazmy, ... nieco sa robi vyterom, nieco odberom krvi... nieco je mozne hned, nieco je potrebne pockat... prave preto by som sa uprimne s lekarom porozpravala....

limetka69
4. feb 2021

@cookie29 nie, tebe patrila len prva veta, je tam oznacena aj autorka, ale kedze je anonym, tak to nevidiet. 🙂

autor
4. feb 2021

Je mi jasne,prediskutujem na vyšetreni,no som z toho tak mimo,že ani neviem,kde je sever... Tak by som sa tomu hajzlovi pomstila,až sa to hanbím priznať a vôbec neviem k nemu zaujať postoj...nie kvôli ku*ve, ale kvôli tomu,čomu ma vystavil

marseillefan
4. feb 2021

No ono ak si pred týmto partnerom nebola panna, tak je zasa vysoko pravdepodobné, že to už dávno máš...

autor
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
4. feb 2021

Radšej sa ani nepýtam, odkiaľ tieto informácie máš, lebo to určite nie je legálne. Ale myslíš si, že tie konkrétne onkogénne HPV vírusy môžeš dostať len od kurvy? Môže to mať hociktorá žena, môžeš to chytiť od svojho súčasného, či budúceho partnera. Ak ti na tom tak záleží, odporúčam konzultovať s gynekológom vakcináciu. Tá ťa neochráni pred tým, čo už máš, ale možno ťa ochráni pred tým, čo ešte potenciálne môžeš dostať.

cookie29
4. feb 2021

Akože pokial sa priznal tak aspoň čosi. Mohol to zamlčať a sú choroby ktoré často zistíš až príliš neskoro

dilino
4. feb 2021

Ak ťa nakazil je nakazeni aj ON.A ked chorobu vedome širi dalej pacha trestný čin môže skončiť v base prosim pekné.Ja by som ho nahlasila na policiu.

twins2007
4. feb 2021

@dilino to nie je HIV ale HPV ,má ho 80% žien. Už zas neprehanajte.

marseillefan
4. feb 2021

ešte doplním, že u mužov sa pokiaľ viem HPV ani nediagnostikuje...takže chlap to teoreticky ani nemá ako zistiť.

thewitch
4. feb 2021

No ja by ho zabilaaa....

limetka69
4. feb 2021

@marseillefan tak si vygoogli genitqlne bradavice u muzov. 😂

limetka69
4. feb 2021

Je to zradna a zakerna choroba. Polka z tych co tu pisu ju maju a ani o tom nevedia. Moja sa prejavila az v tehotenstve pri oslabenej imunite.

marseillefan
4. feb 2021

@limetka69 a čo sa presne stane keď ich vygooglim? veď ja nehovorím, že HPV u mužov neexistuje...

limetka69
4. feb 2021

@marseillefan no ze sa to da diagnostikovať, len co sa mu znizi imunita a narobia sa mu bradavice.