Nevera v našom vzťahu. Ako ďalej?
Ahojte, som tu nová. Dnes ked som na internete hladala informácie o nevere v partnerstve, tak ma to vždy vyhodilo sem na Modrý koník.
S priateľom sme spolu niečo cez rok a pol, obaja máme 33 rokov. Bývame spolu v jednom byte 7 mesiacov. Môj priateľ je vysoko postavený muž, má dobré finančné zázemie a je veľmi príťažlivý a pohladný. Pracuje často mimo miesta bydliska a tu je chyba. Až príliš moc často v poslednej dobe. Nechcela som najprv veriť čo sa deje v našom vzťahu, ale postupom času som zisťovala (cca tri mesiace), že má milenku. A teraz to mám už aj potvrdené ☹ Najprv to začalo schovávaním mobilu, dal si aj heslo na odblokovanie telefonu, čo nikdy predtým nemal. Začal si často prať svoje oblečenie. Ked bol v práci cez deň vždy mi zvykol zavolať, ako sa mám, ako ide práca, ako sa na mna teší. Zničoho nič to skončilo, prestal mi volať zo dna na deň. Teraz sme plánovali cez leto dovolenku a jemu sa zrazu nechcelo ísť. že on má veľa práce a nemôže si nájsť čas. často mu pípajú v mobile sms a tie tajné telefonaty ma privadzaju do zurovosti. Prestal somnou spávať asi tak pred mesiacom. A už to mi bolo zvláštne. Zistila som si že má nick na pokeci (on odbehol za kamarátom, ale zabudol sa s pokecu na notebooku odhlásiť). Moja ženská zvedavosť mi nedala. no čo ja som tam všetko našla ☹ Plakala som ako malé dieťa. On sa jej priznal že má mna, že má priateľku, ale napísal jej že máme spolu iba "kamarátsky vzťah" no jej veľa nechýbalo k tomu a už sa aj stretli. Bolo tam napísané všetko ohladom stretnutie, dokonca si aj FB kontakt vymenili. Ako uznávam tá žena je krásna a mladá asi 25 rokov má dokonca má dieťa, ale to môjmu starému asi nevadí. No nie asi ale určite! Dalšia vec je že pred nedávnom musel ísť k urologovi a videla som jeho lek. zápis, kde sa lekárovi priznal že mal okrem stálej partnerky aj inú sexuálnu partnerku. Našťastie nič nemal, ani od nej nič nechytil, mal iba niečo s mechurom. Ale tam sa mi to potvdrilo na 100%. Je ku mne zvláštny, ani nie odmeraný, ale zvláštny. Iný ako bol predtým. Ja by som to aj chcela zachrániť, ale neviem ako. čo dalej. A ked vidím čo jej píše a to som ešte sms nečítala, tak mi je smutno. Mna tak nikdy neoslovil ako ju, mne také veci ako jej nikdy nepísal. Ja som sním plánovala budúcnosť. Teda obaja sme plánovali Spoločnú buducnosť. a Teraz toto??? Dá sa to vôbec ešte zachrániť, je možné že mu iba preplo, že má skrat a dokáže stým prestať?? A on ešte nevie otom že som mu na to prišla, a neviem či mám odvahu mu to povedať. Poradte mi prosím ako dalej. Dakujem za každú cennú radu
Never tomu, že s tým niekedy prestane. Neprestane!!!!!!! Ani keby Ťa miloval najviac na svete, ku***ník sa nikdy nezmení. On to proste musí.....prepáš mi tú úprimnosť, ale poznám takých veľmi veľa.
moj muz mi je neverny,vobec sa tym netaji,nedovoli rozchod,vyhraza sa fyzickym nasilim,ja mam 26 ona ma 18,nevie o mne ani o detoch,neviem co mam robit,mne nevadi ze si nasiel druhu ,vadi mi to ze nechce nechat mna,neda mi pokoj,ved preco aj,ja som istota
Nečítala som predchádzajúce príspevky, možno sa budem opakovať ALE:
podľa mňa si treba položiť otázku - si schopná preniesť sa cez neveru aj keby Ti ten "vysoko postavený muž, s dobrým finančným zázemím, veľmi príťažlivý a pohľadný" sväto sväte sľúbil, že sa to už nestane? Si si istá, že aj keď to sľubi, tak to dodrží?
Vieš, možno mu niečo v tom vašom vzťahu chýbalo, možno len chcel skúsiť, možno len prekročiť líniu všedného dňa. Ťažko povedať. Myslím si, že ten kto zvažuje budúcnosť s niekým, robí si plány, nerieši nick na pokeci, nerieši debaty s nejakými mladými rajdami ale venuje sa tej jednej osobe.
Ja by som neveru nedokázala akceptovať. Zbalila by som sa, zariadila by som si veci aby bolo dobre. Jedného dňa, keby prišiel domov, našiel by len kľúč na stole a krátke vysvetlenie.
Nedávno som čítala takú peknú myšlienku - Slabí muži majú milenky, silní muži majú rodiny.
Dobre sa rozhodni!!
@hammova Utec zlaticko moje co najskor prosiim
@dragonheart Myslíš, že po tých rokoch ešte stále zotrváva v tom?

@hammova ahoj rada by som sa Ťa opýtala či si ešte stále s týmto partnerom alebo ste sa rozišli? presne tento problém mám aj ja. Ja 40 ročná on 45 si našiel o dvadsať rokov mladšiu. máme spolu malé dieťa bol pre mna všetkým a teraz ma podvádza. Tiež som chcela všetko zachrániť a odpustiť dokonca sme chodili aj do manželskej poradne ale podla mna ma stále klame. Už nevládzem ďalej. preto sa chcem opýtať či sa to dá zvládnuť ? a ako ďakujem