Neverím manželovi
Ahojte, pred viac ako rokom som našla manželovi konverzáciu ako písal vtedy spolužiačke/kolegyni, že ju má rád a že mu chýba...chodil na týždňovky (na internáte) mali tam veľa učenia, vzhľadom na covid aj nejaké obmedzenia a že si s ňou rozumel, väčšina ostatných, že boli nevyzretí...tvrdil, že nič medzi sebou iné nemali...už robí inde, je doma denne...a od toho obdobia ja mu vôbec nverím...v podstate správa sa doma normálne, aj sa ma chytí, všíma si ma, ideme spolu niekam....ale ako náhle on ide niekde s niekým iným mne začne byť úplne zle, som nervózna, zúrim plačem..že určite ma tam ide podvádzať, to isté keď má telefón v ruke mám stále pocit, že si s nejakou píše...potom ho upodozrievam a následne sa hádame, jeho to už nebaví, že stále si myslím, že niekoho má...tvrdí, že už nevie ako mi to má vysvetliť/dokázať...telefón mi nedá lebo, že či je malé dieťa a mám mu telefón kontrolovať....v podstate sa bojím len klamstva...neviem už ako si pomôcť aby som nemávala také stavy a hrozné myšlienky...poraďte niečo prosím
@jana_eyre_2 takže šťastie, že si vtedy na to prišla, inak by to skĺzlo do pomeru a už by ste neboli a v tomto momente by ste asi neboli spolu ako manželia/rodina. ☹ Verím, že sa poučil a že toto už nikdy neurobí 🙏 už len kvôli deťom snáď bude sekať dobrotu.😔
@katkazocele áno, je to možné.. to je riziko v dlhodobých vzťahoch..
@jana_eyre_2 inak ja dúfam, že tiež fyzicky spolu nič nemali...vtedy to tak vyšlo, že on končil aj v tej robote...na druhej strane aj nám to zlepšilo vzťah...až na tú moju nedôveru
@katkazocele tak toto by bolo to najlepšie a niektorím stačí ako by som povedala jedno pošmyknutie a potom už strúhajú dobrotu, no samozrejme sú prípady, keď si chlap proste nedá pokoja. Bohužiaľ
@alexi2211 no veď viem, že niektorí dokážu žiť jeden život v práci a druhý keď prídu domov za partnerom, neboj poznám veľa takých ,, verných,, ľudí 😒 Najväčšia irónia je keď majú fotky vlastných deti nalepené nad stolom v kancelárii, to je úplne skôr do plaču....

@katkazocele fyzicky nemal, ale stala sa jeho veľmi blízkou osobou..