icon

Neverím manželovi

lucindao
6. feb 2015

Kocky idem si ku vam po radu, prosim neodsudzujte len neviem co mam robit.som v 20 tt a s manzelom sme mali hocikedy problemy ktore sme vyriesili a sme si povedali ze zacneme od znova.otehotnela som a na babetko sa strasne tesime.ale vcera som mu nasla v telefone cislo na kolegynu a to nie ze som sa mu hrabala ale mi dal tel nech si zavolam a vyhodilo mi jej cislo.povedal ze ju musi mat ale si myslim ze nemusi ze mu ona vecer volala koli praci nieco.ale on je kuchar a ona casnicka takze neviem co mohli ri

mircalla
7. feb 2015

Ono nemyslim, ze to je len tvoj problem, ked si tehotna, ale asi celkovo....uplne zbytocne to riesis a analyzujes do detailov.....asi s tou kolegynou z prace predtym, co mu vyvolavala nic nemal, skratka to bolo z jej strany....to na zaklade toho si mu vazne zakazala mat v telefone akycholvek kolegov? na mna je toto dost

mircalla
7. feb 2015

@nela1916 Super si to napisala, a tiez plus, ze sa vies na seba pozriet kriticky, priznat si chybu....to nedokaze vela ludi🙂

lucindao
autor
7. feb 2015

@mircalla nie nezakazala ide o princip ze ma klamal

mircalla
7. feb 2015

@lucindao V com ta klamal? ze si dovolil mat cislo kolegyne v tel? nemyslis, ze kolegovia musia spolu obcas aj komunikovat? ono vies, ze mu nedavas dychat (co mam pocit, ze robis), tak mozno je nuteny ti radsej niektore bezne veci nepovedat.....nechcem sa ho zastavat, ale absolutne nemam pocit, ze urobil nieco zle...keby si s nou vypisovat nejake chulostive veci, nepoviem ani slovo. a suhlasim s tym, ze ak ti dal telefon do ruky, tak asi nema co tajit...si sa rozhodla cele tehu zozierat?

timea7
7. feb 2015

@lucindao chápem, že máš tendenciu teraz všetko zveličovať, prispieva k tomu aj tehu, ale aj to, že si tvoj muž už raz s kolegyňou písal. A tomu tichému zvoneniu tiež nerozumiem, kľudne mu povedz, že ak nemá čo skrývať, nech ti dá výpis a budeš pokojná. Takéto "hlúposti" zničili už viac vzťahov, tak to treba stopnúť hneď v zárodku a dať mu najavo, že toto tolerovať nebudeš ani náhodou. On sa nemá čo paprčiť, keď už raz kolegyni odpisoval, keby tomu tak nebolo, tak ti napíšem, aby si to neriešila, že vo vzťahu musí byť dôvera. Lenže tú naštrbil ako prvý on a nie ty a tak prirodzene, že máš potom podozrenie, aj keď teraz asi o nič nejde. Ale keď nejde, prečo má problém to dokázať?

nela1916
7. feb 2015

@mircalla Jasné, dokážem a vždy to tak bolo, ale teraz je to už s veľkým odstupom a stále mám v niektorých situáciach chaos. Iba ten pocit, že som to už nedokázala napraviť, toje zlé a druhý krát by som si určite viac vážila, čo mám.

Len faktom je, že na pohodu a dôveru vo vzťahu musia byť dvaja a rozumiem aj zakladateľke, že jej manžel situáciu neuľahčuje, ale ešte zahmlieva a to je potom začarovaný kruh, jedna reakcia vyvoláva druhú. No niekto by to mal preťať a zákazy a podobné veci to fakt len zhoršujú, podobne, ako zahmlievanie z jeho strany.

nela1916
7. feb 2015

@lucindaono čo ja viem, z princípu? Len typujem. Možno ho štve práve to obvinenie. Naozaj, toto si musíte poriadne vykecať, lebo si vyrobíte manželskú krízu a možno naozaj úplne zbytočne a ak nie, aspoň ty budeš mať istotu.

mircalla
7. feb 2015

@timea7 A preco by mal daco dokazovat? mal s tou kolegynou predtym nieco? nie....teraz ma vsetko dokladovat, co robi a kam chodi? na neho asi tiez dobre nevplyva, ked mu neveri a podozrieva ho....ja by som poziadavky poskytnut tvoj vypis z hovorov povazovala za maximalne odveci, uz len z principu by som odmietla....Bud mi niekto veri alebo nie,nemam potrebu daco dokazovat....

lucindao
autor
7. feb 2015

@timea7 aspon niekto ma pochopil a vie ako sa citim

mircalla
7. feb 2015

@nela1916 Chapem ta, bola som v podobnej sitacii - nastrbila sa dovera, ja som sa nedokazala na to povzniest a potom som uz neverila....doteraz si sama kladiem otazku, kolko som toho znicila ja svojou podozrievavostou a kolko z toho bolo opravnene. jedno viem, cim vacsia pozodrievavost, tym je ten druhy viac znechuteny a ma potrebu zahmlievat....ono musi tiez zmenit svoj prispup - to je moj nazor.
nas vztah napokon krachol
chlapi su tiez rozni a maju rozne potreby nejakeho sukromia a slobody. ale ten, co si chce zachovat sukromie a slobodu este neznamena, ze podvadza...jednoducho to povazuje za normalnu vec
ja ho zase chapem, ze sa neciti povinny poskytovat vypis z hovorov....pretoze je to aj o principe, teraz to bude toto, nabuduce dalsie podobna poziadavka
Mala som kamosku, na ktoru priatel bezdovodne ziarlil a uplne vsetko jej kontroloval......uplne zbytocne mu vysvetlovala....

moni244
7. feb 2015

@lucindao jáj, ja viem presne, čo tím chceš povedať, presne toto isté riešim aj ja, zmena hesla na fb, na emaili, zablokovanie telefónu a to všetko kvôli tomu, že som mu našla konverzáciu s kolegyňou a nebolo to len o pracovných vzťahoch, teraz si s ňou píše omnoho menej, ale predsa a aj tak ma to zožiera a on to nevie pochopiť, prečo mi to vadí, potom sú hádky a fakt neviem, ako to ustojím

timea7
7. feb 2015

@mircalla keby už raz nebol v situácii, že sa ako manžel píše SMS kolegyni a je celý happy, aký má u žien úspech (čo je na úrovni pubertiaka), tak by ma v živote nenapadlo výpis od neho žiadať. A z akého dôvodu má tiché zvonenie? V živote som partnerovi neliezla ani do mobilu, ani do PC, ale je pre nás úplene prirodzené, že obaja používame ten, ktorý je práve zapnutý (aj teraz píšem z jeho PC) a je úplne normálne, že mi podá mobil -prečítaj mi SMS, nemám okuliare, tak isto mu ja podám svoj, nech pozrie, kto volá, alebo píše, keď mám od niečoho ruky. Nemáme čo skrývať, preto nemusíme nič dokazovať. U manžela zakladateľky témy je to ale iné, ja jej obavy chápem a v tehu zvlášť. je tu plno tém, keď to začalo takto a skončilo....

lucindao
autor
7. feb 2015

@mircalla ako nechapes? On urobil predtym chybu on vypisoval kolegyni sproste sms, on ju pozyval na kavu on ju namotaval.on ju volal srdiecko a laska aj ked spolu nic nemali nezda sa mi to v manzelstve fer.tak nech mi nikto nevycita ze mam pochybnosti ked si nechce dat urobit vypis dava si tiche zvonenie a bere si tel vsade.dovera z mojej strany je nastrbena a on by mi mal dokazat ze to neni pravda a neutocit na mna.ak jeho hrdost je vecsia ako rodina tak bohuzial.ked clovek raz zradi tazko sa ziskava naspet dovera aj ked som sa snazila

timea7
7. feb 2015

@lucindao možno naozaj vôbec o nič nejde, ale je to práve on, kto by ťa mal upokojiť, ja by som sa rozhodne nedala uchlácholiť rečičkami. A z akého dôvodu má tiché zvonenie? Až teraz čítam, že si mobil berie všade, tak by som na tom výpise trvala.

mircalla
7. feb 2015

@lucindao Tak ale toto si tu spomenula prvy raz, CO pisal ten byvalej kolegyni....to trochen meni situaciu..teraz uz tvoje obavy chapem

timea7
7. feb 2015

@mircalla už to spomenula, len nie tak obšírne, možno si to prehliadla, ja som práve preto reagovala tak, ako som reagovala.

mircalla
7. feb 2015

@timea7 Ani nie, len ze mu pisala byvala kolegyna, ale chapala som to ako jednostranne....hmmm
ale ak uz raz takto namotaval, asi by som tie pochybnosti mala tiez..i ked o vypis by som ho neziadala, to mi pride trochu ubohe (sorry)

lucindao
autor
7. feb 2015

Keby mi len povedal dobre zajtra pojdeme dat urobit vypis.uz by som to dalej neriesila a ani vypis by som nechcela.ale ked som mu to povedala tak utocil na mna ze mu neverim atd.uz po tej jeho prvej kolegyni som sa zaprisahala ze sa nechitim jeho telefonu aj ked mi ho dal ze mam mu nieco nadtavit som povedala ze nie.do riti naco som ho teraz brala do ruk

lucindao
autor
7. feb 2015

@mircalla ja som len chcela vediet ako na ten vypis zareaguje.urcite by som ho nechcela citat radsej

timea7
7. feb 2015

@mircalla úbohé je to, že je taký primitív, že si neváži, že mu raz odpustila, keď sa správal ako blb a miesto toho, aby jej dokázal, že to bola len jednorazová nerozvážnosť, ktorú ľutuje, tak to robí znova. A žene, ktorá čaká jeho dieťatko. Môže byť rád, že mu odpustila, ja by som to nerozchodila.

timea7
7. feb 2015

@lucindao tu nejde o to, či si ten mobil brala do rúk, alebo nie, ale jeho celkové správanie v tebe vyvoláva pochybnosti - vypnuté zvonenie, mobil si berie všade so sebou, to nie je v manželstve normálne.

mircalla
7. feb 2015

@lucindao Chlapi su na take veci jesitni, ak ked nic netaji ziadost o vypis berie ako kontrolovanie a to nemaju radi....to je proste tak, maloktory by ho dal....uprimne byt na jeho mieste, i ked vobec nemam co tajit ho tiez neposkytnem.....normalna reakcie pre mna
to ze si berie mobil vsade se sebou je cudne....ale urcite nechod na to ziadostou o vypis...ani kvoli reakcii
mobil na tiche zvonenie mam aj ja, a nie preto, ze mam potrebu daco tajit, proste mi to vyhovuje, volaju hlavne rodicia a segra a tym zadarmo brknem spat...robim to tak stale
kebyze ho mal predtym na normalne zvonenie a v poslednej dobe na tiche, tak mi to je asi divne

lucindao
autor
7. feb 2015

@mircalla a co mam robit? Mam to nechat tak akoby sa nic nestalo?

timea7
7. feb 2015

@mircalla muž, ktorý sa správa ako ozajstný muž a nie ako pubertiak, nemusí nič dokazovať. Pokiaľ sa ako pubertiak správa, treba sa k nemu aj tak chovať 😝 😝 😝 😝

timea7
7. feb 2015

@lucindao určite nie, nejde vôbec o to číslo, ktoré ti vyskočilo, aj mne bežne vyhodí x čísiel, keď niečo hľadám. Spýtala by som sa, aký má dôvod skrývať pred tebou mobil. Prečo má tiché zvonenia. Čo by si myslel, ak by si sa tak správala ty. Pripomeň mu, že keby sa už raz nepotkol a neskrýval mobil, tak by ste nemuseli toto riešiť a nikdy by ťa nenapadlo žiadať výpis.

mircalla
7. feb 2015

@lucindao To nie, netvrdim,ze to mas nechat tak. Ja som neveru zacitila okamzite, ked si priatel zacal brat vsade mobil - predtym ho mal hocikde polozeny, chodil neskoro domov, na poslednu chvilu menil plany, mal zmeny nalady - raz bol nadmerny mily (asi vycitky), inokedy protivny (to vacsinoU), bol duchom mimo, mobil mal na tichy rezim a nikdy nezdvihal.....a celkovo sa spraval cudne
skus si zodpovedat, ze co z toho plati - z jedneho cisla a ticheho rezimu sa nedaju robit zavery

lucindao
autor
7. feb 2015

@timea7 to som mu aj povedala a on na to ze on nic nespravil

mircalla
7. feb 2015

@lucindao Podotykam, ze som bola vtedy tehotna...ale ja som mala uplny jasny feeling, ze sa daco deje - celkova zmena spravania ku mne a zmeny jeho navykov - pisem o sebe len

timea7
7. feb 2015

@lucindao ale spravil, naštrbil tvoju dôveru k nemu, ktorú si po jeho SMS kolegyni ťažko nachádzala svojím správaním. Muž, ktorý nemá čo skrývať, nemusí nosiť mobil so sebou aj na WC a do sprchy 😝 😝 😝 😝

shogun
7. feb 2015

Podla mna by ti po tom co sa stalo nemal davat dovod na dalsie pochybnosti, lebo tak sa toho strachu a myslienok, co ked nieco...nikdy nezbavis...on ti musi pomoct sa s tym vyrovnat a kazdy den ta presviedcat, ze ty si prenho jedina....teraz nemam na mysli, aby ti kupoval kvety a pod., ale jednoducho, ked sa taketo nieco prihodi a ty mu povies, ze chces vypis, tak ho da spravit, lebo predsa mu na tebe zalezi a chce ziskat spat tvoju doveru...ked mu zrazu povies, ukaz mi telefon, tak ti ho ukaze, ukaze ti maily a pod...a co, on to predsa pokaslal a musi niest nasledky a ty ked uvidis, ze je vsetko ok, tak na to prestanes casom aj mysliet...kontrolovat ho...