Neverím, že som mu naletela
Neverim, že patrím ku skupine žien, ktoré naleteli, aj ja. Verila som svojmu manzelovi že to urobil len raz. Pred piatimi rokmi som mu odpustila a verila v nový začiatok. Obviňovala som aj seba, že som sa venovala viac detom ako jemu. Ale nie, nevydržal, tak ako tu pisete všetky, že urobil raz urobi aj druhýkrát. Aj keď som bola obozretna, dával si pozor, mal skrytý chat, vypnuté upozornenie a písal s ňou keď som nebola pri ňom. A ja som bola spokojna že veď ma pri mne položený mobil a zasvietil len keď mu pisali známi. To v akom strese som žila ani nepíšem, boli lepsie ale aj horšie dni. Keď sa zdržal v praci, tak som len myslela na to že je s ňou ale nedala som nič na sebe vedieť. Stretávali sa keď si zobral volno v praci, o com som ja nevedela. Vraj sa zamiloval a nechcel nas s deťmi opustiť a nevedel ako z toho von. Ale už je všetkému koniec, keďže toto už odpustiť nedokážem. Našťastie nie som na neho odkázaná a mám kam ísť. Dávajte si pozor zienky a nebuďte naivne ako ja:(
Más právo byť dotknutá ,svojím sledovaním si umocňovala len to co teraz cítiš .Potrebuješ cas,more casu pochopiť ,ze ste k sebe jednoducho nepatrili ...Ak to raz prijmes ,budeš slobodna ...
Mne je zase zle z tych zenskych co nemaju problem zadanemu chlapovi dat. Keby sa zeny spravali moralne a dostojne, tak by ti chlapi nemali s kym podvadzat, maximalne tak s prostitutkami.
@sheila121 promiskuita je nám dana veky vekov , v nedavnej minulosti sa nebrala za nieco vynimocné , pud rozmnozovania sa nezmenil , v tom sa od zvierat nelišime , preto tvrdenie ,ze neveru neodpustím ci uz napr.z historickeho hladiska je uplne hlúpe .Je kvantum manzelstiev , ktorí perfekntne funguju i napriek nevere ...možno , keby si krácala v čizmach podvedenej a ľúbila bol by tvon názor iny ...
ja to tu stale citam ako kvantum manzelstiev funguje aj napriek nevere ale ziadne take nepoznam, kde by to fungovalo aj po prevaleni. myslim tym naozaj fungovalo vratane lasky a dovery. vacsinou ak funguje tak len docasne a zo zistnych dovodov akoze zena nema kam ist alebo nema financie... alebo o tom nevie.
vyslovene kde by ten vztah bol funkcny a plnohodnotny aj potom nepoznam. a fakt by ma zaujimalo kde to kvantum parov teda je.
a to ze su lovci. akoze kedysi sme mali v genoch aj chodenie po 4, lovit mamuty, neboli sme vegani, vegetariani, nemali vyvinutu rec ... podla mna aj ludsky druh sa vyvija. nie sme na urovni jaskynneho cloveka zmietaneho pudmi. ti co sa v tomto evolucnom stadiu zasekli tak by mali normalne na rovinu povedat a nehrnut sa do monogamnych zvazkov.
a urobil raz urobi znovu. podla mna to ista forma zavislosti je. ako tu uz bolo spomenute tie pocity, z lovu, zakazaneho .... a este je to aj o moralke, nadstaveni svojich hranic ktore su uz uvolnene a posunute. ked s tym nema moralny problem raz nebude mat uz nikdy.
Držím ti palce, nech sa z toho rýchlo pozbieraš a zabudneš na to, čo ti spôsobil.... ♥️.
@doriiis
Áno, aj to, že budem dodržiavať dopravné predpisy a nezabijem niekoho, keď pôjdem na červenú, je tiež moje rozhodnutie. Aj to, že nikdy ožratá nesadnem za volant, aj to, že nebudem brat drogy, chľastať 1.ligu. Aj to, že sa budem vzdelávať, ak sa chcem mať v živote dobre. Aj to, že mojim deťom nezapnem telku, ale radšej s nimi budem skladať puzzle, čítať si knihy a trenivať jemnu motoriku, navarím im, obriadim ich. Áno, tomuto sa hovorí vyspelá spoločnosť. Možem konať aj naopak, lebo všetko je naše rozhodnutie, nie iba byť verná, ale pri niektorých rozhodnutiach skončím na odvykačke alebo v base alebo mi po deti príde sociálka. “ V génoch “ mám tiež vdaka evolúcii iné veci, mala by som byt teraz niekde roľníčka na poli, lebo tak fungovali naši predkovia tisícročia. Ale áno, sme vyspelá spoločnosť, takže rozum má byť na prvom mieste. V génoch nevera nie je. To je vec, ktorá je v povahe človeka ako dokáže čeliť situáciám. Niekto je líder, niekto je zbabelec, niekto je vodca, niekto je ovca. Nie každý je psychicky vyspelý na silné rozhodnutia. Gény s tým nemajú nič, daj link na tú štúdiu, rada si ju precitam a niečo nové sa dozviem.
Je mi to veľmi ľúto, neurobila si nič zlé, proste si z lásky mu uverila, jeho slovám, že ich myslí vážne, ty za to nemôžeš, je to jeho chyba , že sa opäť neovládol😢 Aj takáto skúsenosť , ale nám dáva poučiť sa z nej, zobrať si niečo čo nám môže pomôcť v budúcnosti. Verím, že nájdeš opäť lásku 😇
@anita6666 kazdopadne vernost je rozhodnutie a myslim, ze o pokračovanie ludstva sa dostatocne postara India, Cina a Arabi v Britanii, takze my si tu mozeme veselo zit svoje zivoty s jednym- dvomi detmi a byt si verni, no nie?
Ak si bola obozretná a žila stále v strese tak si
1) neodpustila
2) mala si to ukončiť hneď po prvej afére.
@aristka Po nevere väčšina manželstiev perfektne funguje iba navonok. V každodennom živote to až také ružové nie je. Buď to podvedeného nevera zožiera zvnútra aj napriek tomu, že si povedali, že urobia za tým hrubú čiaru a nebudú to spomínať, alebo na striedačku pohoda a potom výčitky, nedôvera, znechutenie. Sú aj perfekte fungujúcu manželstva po nevere, ale to len v prípade, keď im je to úplne jedno, či sú podvádzaní alebo pri nedostatku citov na obidvoch stranách, alebo obidvaja boli neverní, lebo preferujú voľný vzťah.

@doriiis a zeny nemaju v genoch byt matkami, rodit deti, szarat sa o rodinu (varit, udrziavat rodinne hniezdo)? Ze mnohe matkami byt nechcu a uz vobec gazdinkami...