Neverník
Baby ked ste prišli manželovi, partnerovi, priatelovi na to, že je vam neverny, že vas podvadza jedna radosť, ako ste to s nim riešili? Povedali ste hned? Nechali ste si prejsť hlavou čo poviete? Vykričali ste mu to? Alebo ste sa s nim pokojne porozpravali? Vyhodili ste ho? Odpustili mu? Čo ste prežili a ako ste tym prešli alebo prípadne zabudli?
Nevernik jeden !
Keby som bola slobodna a nemam s nim dieta, tak by som mu bez akehokolvek vysvetlenia ani Telefon nezdvihla. Kebyze ano, tak mu asi v spanku ustrihnem limbasa.
@tanapeta a preco nie? Podla skor potrebuje sa vyzalovat alebo podporit ked ho kopne do vrtule. Neni ro lahke. Rozchod alebo rozvod je vzdy tazky emocuonalny zazitok a dost negativny. Ale takeho hovada kopnut niekam.....
@lubkavargova1 tak tak
@tanapeta opustit niekoho, koho milujes, je velmi tazke. niekedy pre to obdobie aj to najtazsie na svete...
A niekedy ked das vsetko do lasky....a druha strana tak oblbne tak to boli....neviem ci taky ludia nemaju svedomue????
@kemonka bud rada,ze s nim zatial nemas zavazky. Zazila som,dcera mala vtedy tri tyzdne, urobila som cirkus (aj on:vyhrazal sa skokom z balkona,haha...neskocil samozrejme 😀 ) a pobalila do vriec na smeti. Uz by som bola mudrejsia,vyhadzala by som mu to tym balkonom ;) ... drzim palce,to zvladnes ;) (a som za rozhovor kludne,moze sa ti akurat este viac zhnusit a skor sa odputas)
aj ja som zažila...prvykrát som odpustila a bola som hlúpa, že som to spravila....keď podviedol druhýkrát (teda ja si myslím, že druhýkrat) tak to bolo 4mesiace pred svadbou..nemala som síl kričať, iba som mu v hneve pobalila všetky veci a vyhodila ho..ignorovala každý telefonát, každú smsku, každé klopanie na dvere..veľakrát som si poplakala, bola smutná ale bola som šťastná, že som sa to dozvedela pred svadbou a nie po
ale ženy!!! ešte si pokecam aj s tou jeho....a ktorá si tu spominala dôkazy, tie mam z pokecu....hadam otvori konečne aj ona oči, mne je ju aj luto, keby som vedela že je s nim ona, tak si s nim nezačnem :(
Ofiacialne žije s inou? Okrem toho spava ešte s ďalšou? Nezijete spolu,nemáte deti,nemáte nič o čo chceš bojovať???????????? To sa ti ešte dostatočne nezhnusil???
Mňa by skôr zaujímalo, prečo žije takyto nezmyselný život či to všetko stíha a co mu to dava. Mám kamaráta,kt. Si takto ulietava so svojim "haremom",ale je slobodný, bezdetny, žije sám a žiadnej z nich neslubuje lásku,to chápem a beriem. Ale tento tvoj "darulo" musí byt ozaj primitív.
zažila, a to sme už spolu bývali a boli zasnúbený, resp, ešte sme sa len nasťahovali mesiac bol ku mne úžasný, pomáhal atď. potom to išlo dolu vodou (a tá kvázi nevera, ako som sa dozvedela, čudujsa svete bola práve vtedy keď nám bolo najlepšie, teda aspoň ja som si myslela)...nepodviedol ma síce v pravom slova zmysle (a teda sex, aspoň myslím) ale bozkávačky, obchytávačky vypisovačky a ktorvie čo ešte boli, aspoň o čom som sa dozvedela.. najhoršie však na tom bolo to že to bolo s mojou najlepšou kamarátkou, a dozvedela som sa to z jeho FB a potom že sa stretával aj s inou, ale či niečo bolo alebo nie, som sa nikdy nedozvedela, plakala som, najskôr som bola ticho a overovala som si to, a potom som mu to vykričala že sa panelák triasol, odišla som, oľutoval to neskutočne (samozrejme aj iné veci tam boli, už dlhšie nám to neklapalo), zaprisahával sa mi že sa zmení a podobné reči (bolo to ťažké) ale neustúpila som, veru to ale vo mne zanechalo to že som nevedela nikomu dôverovať, aj môjmu nastávajúcemu, dlho trvalo, kým som mu začala 100% veriť (a to som si vždy tvrdila, že jednorazovú neveru by som odpustiť vedela - a v tomto ani sex nebol -myslím- a veru nevedela) záleží od povahy, situácie, záväzkov atď. tiež som veľmi ľúbila, bol to človek s ktorým som plánovala byť do konca života, založiť si rodinu - skoro som sa zrútila a myslela som si že niekoho iného už nenájdem,....ale...vyšlo to a som najšťastnejšia na svete 🙂 každopádne držím palce, veľa sily a nezabudni že všetko zlé je na niečo dobré PS: môj bývalí sa stále pre mňa trápi odvtedy nikoho nemal..no načo mu to bolo dobré
@kemonka robili sme si ranajky a zavibroval mu telefon, kedze som bola blizsie tak som ho chytila a chcela mu ho podat, on sa spytal, ze kto ho otravuje ked si robi ranajky so svojou laskou, tak som sa pozrela a na fb mu prisla sprava od baby, s ktorou ma podviedol aj prvykrat s textom, ze bol vcera skvely ale, ze nabuduce uz nie v aute, lebo ma modriny
Necitala som tu vsetky príspevky, ale ak nemate ziadne záväzky tak na neho kasli, taky muz ti nestojí za to, aby si sa trápila..viem, ze to boli ale to prejde, urcite ta caka niekto lepsi, kto si ta zaslúži
plakat sa ti vôbec neoplati nestoji zato aby si slzu vyronila zanho a prenho a ked mas skutocny dovod otom ze to robi ani by som snim nekomunikovala kedze vies ze uz raz si mu dohovarala a odpustila a ani na to rande by som neprisla co mate mat nech caka ukonci to hrdo a potichu bez slov alebo ked si pisala snim cez pokec a on nevie kto si skus neako ist nanho nech on ta pozve na stretko on nebude vediet ze si to ty a ked ta zbada pri stretnuti bude v soku jednu mu lupni a potichu odkracaj a mas to ukoncene hned s dôkazom
@kemonka Ja som zazila, dozvedela som sa o tom ked sme sa po svadbe stahovali do noveho bytu. Rano som na to prisla, za dve hodiny som zbalila vsetky jeho veci, skatulu som obalila srdieckovym baliacim papierom, zavolala kuriera a dala ich poslat na adresu dotycnej. Vypisala rozvodove papiere a ked prisiel z prace otocila som ho rovno vo dverach s vetou, ze vsetko viem, vopchala som mu ich do ruk a dvere zatresla 😀
@sheldonc povedal mi iba, ze ho to straasne mrzi, ze mi nechcel ublizit, ze to bolo iba RAZ a uz to nikdy neurobi, ze mu mam odpustit, ze ved nam je spolu tak krasne, ze si ma chce vziat a mat so mnou rodinu, ze to bol iba skrat...boli sme spolu 5rokov, ale neodpustila som uz...mozno to bolo preto, ze sme boli este "mladi"..stalo sa to dva roky dozadu, ja som mala 24 a on 23

zazila, poprosila som ho nech sa odstahuje, cirkus som nerobila ziade, este som mu ozehlila koselu do prace, a viac som mu nezdvihla. aj ked este 2roky mi volal kazdy mesiac.