Neviem ako ďalej, mám 15 rokov a páči sa mi chalan
Mám 15 rokov. Prosím ja viem ze sa to tu nehodí, prosím blbé komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem.
Asi pred 2 aj pol roka sa mi páči taký chalan. Je o rok starší ako ja. No asi tak pred rokom som to začala riešiť. Stále som na neho myslela. Chodila som často do kostola, lebo on je ministrant. No potom to zistil od mojej kamošky. A bolo to iné. Semtam sa na mňa pozrel ale keď som sa ne neho pozrela ja tak odvrátil zrak. Vyhýbal sa mi ked mal ísť okolo mňa. No potom som mu napísala, zablokoval si ma a potom za mesiac si ma odblokoval. No nič nepísal. Potom sme si písali také blbosti skôr to vypalo ako hádka. Cca 15 správ to bolo. Keď mal narodeniny napísala som mu blahoželanie on odpísal diki moc. No ja ho čím ďalej viac milujem, večer keď zaspávam tak plačem kvôli nemu. Strašne ma to trápi neviem co ďalej. Na nový rok som mu napísala prianie od si to ani len nepozrel. Neviem co mam robiť. Prosím poradíte mi?
Ďakujem

@natalia939 začni ho ignorovať, povedz kamoska ktora mu to povedala, ze ta to uz prešlo (nech sa to k nemu dostane) Ked ta stretne, tvar sa ze ho nevidíš a ze ta nezaujíma. Je mu teraz dobre lebo ta moze natahovat a užíva si tvoj zaujem ale ked sa začneš tváriť ze ti je ukradnutý ver tomu ze ti začne pisat a zaujíma sa o teba ale neupusti bud odmeranejšia .