Neviem na neho zabudnúť, už nevládzem
Ahojte, ani neviem, kde zacat. :( mam uzasneho manzela, sme spolu 11 rokov a krasneho rocneho synceka. Pred manzelom som mala "skoro" priatela, nechodili sme spolu iba sme sa "zoznamovali" (pisali, stretavali sa.. Ved to poznate), ale ja som bola donho extremne zamilovana. Ale ze extremne.... Spravala som sa neprirodzene, aby som mu vyhovela. Raz sam ma spytal, ci s nim chcem chodit (na co som cakala velmi) a ja som povedala, ze nie. Povedala som nie, aby som videla, ci ma naozaj chce, tak nech zabojuje trochu. Pretoze pred nim som mala psychickeho tyrana.... A odvtedy vlastne zacal byt aj chladnejsi, proste, potom som pocula ze chodi za ine kocky, mne klame. Proste islo to dole vodou, tak som ho nechala.... Aj ked ma to velmi velmi bolelo. No a co sa deje teraz.. Ja aj po 11 rokoch myslim nanho. :( ked zaspavam.... A neustale si premietam v hlave, co by bolo keby.... Co by sa stalo, kebyze vtedy mu poviem ano..... A dookolo to davam. Velakrat sa mi o nom sniva, a budim sa s tym, ze ho proste milujem. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️💩 Uz 11 rokov sa takto trapim.... Nemozem to NIKOMU povedat, prepadla by som od hanby. Ale ubija ma to. Skusala som uz vselico mozne.... Psychologicku, meditacie rozne a nic. Neustale sa mi vrati. Pred cca 3 rokmi mi zablahozelal k narodkam (to si kazdy rok piseme na narodky 🤦🏻♀️), a pytal sa, ci sa k nemu vratim. Iba som davala rehotajuce sa smile, nevedela som napisat nie..... Alebo mi minuly rok likeoval forku v noci o 3...... Ma inak frajerku, a co pocujem, tak ju podvadza o 106......... Nikdy mu nikto nepovedal nie a nerozisiep sa s nim... Takisto aj so mnou.... Neviem co mam robit.... :( manzela by som nenechala. Velakrat mam take myslienky, aby ma manzel podvadzal, a mohla by som aj ja jeho. :( on je inak velmi dobrak, pohodak, upratuje, vari, stara sa, proste dokonaly manzel. Okrem sexu. Nemavame odkedy sa syn narodil... Predtym bolo fajn, ale teraz mozno raz za 3 mesiace..... Mimochodom aj mojmu manzelovi na zaciatku som povedala nie... A to rovno 3x, kedze som fakt nevedela, ci ho chcem, ale proste on zabojoval...
A s tym skoro byvalym sme sex nemali, ale ta chemia medzi nami sa neda ani opisat............... Nemala som taketo silne nieco ani pri manzelovi....
Neviem dokedy to budem takto tahat...... Velakrat som si povedala, ze ved je suknickar, aky zivot by som pri nom mala? Strasny.... Ukludnim sa. Pridem nato ze som blba, som zalubena do manzela, a v noci sa mi sniva, ze som zalubena do ex. A zacne sa ro odznova.
podvadzal, a aby som ho mohla aj ja... :( strasne............................ :( :( :( inac, nevidela som ho
Uuuffff moja, mokré sny bokom, venuj sa manželovi takého už ťažko nájdeš ✌️
Neidealizuj si ho...mas dieta, dlhy vztah, dobreho muza asi mas malo vzrusa🙂ludia sa menia ved ho za tych 11 r ani nepoznas
Ber to tak ze to NIE bolo to najlepsie co sa ti mohlo stať. Ak je taky ako píšeš. Nedovoľ myšlienkam na takého “kure*nika” ničiť si zivot.
Začni sa viac venovať manželovi. Nech mate pekný vzťah a spokojnu rodinu spolu s vašim synom.
Ja som mala dlhoročný vzťah asi 8 rokov pred asi 10 rokmi, nechala som ho a som s iným už asi 9 rokov, mame 6 ročnú dcéru, ale stále na bývalého myslím, každý deň, sníva sa mi o ňom, ja ho asi stále ľúbim, ale beriem to tak ze asi sme spolu nemali byť, teraz mam partnera, asi by som ho neopustila kvôli dcére, aj celkovo ale keby sa chcel bývalý stretnúť neváham, už som ho aj volala na kávu ale nechce, nenávidí ma ze som ho nechala a že ma strašne miloval inú ani nemá, neviem asi sa budem trápiť do konca života zato ze som ho nechala, ja ho stále milujem, bola to moja najväčšia láska, a on to vie, ja som mu to napísala, nestretávame sa, keby som ho stretla tak sa asi rozrevem
autorka, bola by si pri nom nestastna.nevazil by si ta, nevazi si nikoho. pri tebe by to nebolo ine.vysnivala si si predstavu o nom, tajne dufas,ze pri tebe bude iny,ale nebude.dostane ta a potom skonci pekny sen a ty budes podvadzana.zruti sa ti tvoj sen a ty budes sama a este viac utrapena.
tvoje manzelstvo nema iskru,lebo 11 rokov snivas o inom muzovi.zacni pracovat na svojom manzelstve a na toho bujaka zabudni, on ta nelubi a nelubi ziadnu zenu.
@katkami123 no, teraz uz dobry. A sranda je na tom to, ze inak tebto chalan sa aj podoba na mojho otca za mlada. 🤦🏻♀️ Je to chore. Otec ma ako dieta nemal rad, neprejavoval lasku... Mozno aj podvedome tuzim po laske od otca z detstva a preto ma taha tento kurevnik...
Dakujem pekne, ano, realita mi hovori toto, ze urcite by sa nezmenil kvoli mne. On to ma vstiepene nieco aj od rodicov, proste jeho mama mu stale hovorila, ze laska neexistuje, a to je iba chemicka reakcia. Nic viac.
Potrebuješ evidentne nejaké vzrušenie v živote, ale zameriavaš sa na to zle. Snaž sa oživiť vzťah s manželom, nelipni na tvojej idylickej predstave. Hrubo teoreticky, rozviedla by si sa, párkrát by si sa s tým druhým vyspala, ty by si sa ešte viac namotala, preňho normálka, potom by ťa začal podvádzať, lebo buďme k sebe úprimné, asi nie si jeho pravá láska, kvôli ktorej sa zmení, aj keď my ženy sme naivné a chceme tomu veriť, ty by si sa trápila a nakoniec by si sem pridávala príspevok, aká si bola hlúpa a ako sa vrátiť k manželovi. Buď dospelá, uvažuj triezvo nad vecami. Pozri sa čo máš, stojí ti to za to, kvôli sukničkárovi a pár sexom o to prísť?
@au1994 mas uplne pravdu. ❤️ Dakujem!
Ano, chyba mi to, co pred syncekom. Aj s manzelom to bolo super.... Ked nie, tak myslou som sa vratila na neho. Ale uz nebudem. Vedome na tom zapracujem.
On ta chce iba pretiahnut nic viac a trosku sa zamysli nad tym o kolko sa posunul za 11 rokov? Nie je ti divne, ze nema ziadne zazemie, len frajerky a bokovky?
Žena, to je pleme hadí. Kto ji hladí, toho zradí, kto ji souží, po tem touží. Prepáč, ale prestaň fantazírovať. Hovorí sa: "Ak nenájdeš šťastie v tom, čo máš na dosah ruky, tak ho len ťažko nájdeš".
Možno ťa to láka pokúša preto, že nevieš aký by bol vo vzťahu a to ťa máta. Neriešila by som to, skús venovať viacej úsilia vzťahu ktorý máš. Viac sa mu venovať, plánovať spoločné veci, aby si nemyslela na niečo takéto.
Skôr by som povedala, ze si hľadáš asi svojho otca, keď sa na neho aj podobá, niekoho, kto ťa realne nemá rad a ty budeš žobroniť o jeho lásku. Preto je pre teba taký atraktívny, pripomína ti to, v čom si vyrastala - tvoju konfortnu zónu a vzorec spravania u muža v čom si vyrastala. Skús si vnútorne dať nejak dokopy vzťah so svojim otcom, aj on ťa prestane priťahovať.
Úplne presne to poznám 😃😃 skús moja vestba robí odblokovanie a rôzne rady ako sa toho zbaviť lebo to už je ako preklatie
Tak podla mna treba realne zacat napravanim intimneho zivota s manzelom. Pridu ine podnety, zazitky, endorfiny a bude lepsie a nemenovany sa snad z mysle vytrati ;) takze zacat sexom...s manzelom samozreme. Preco tak malo spolu spavate ?
Začni intenzívnejšie spávať s manželom tvojou iniciatívou a vysupnes ho z hlavy. To chemická reakcia by možno trvala z dotyčným jedincom max rok-dva za intenzívneho podvádzania z jeho strany. Všetko je tak ako má byť, dobre že si povedala nie. Možno by vám to vydržalo mesiac.
Mne nepríde a ani mi nikdy neprišlo normálne to hranie sa na veľké ego.... Hlavne v otázke lásky a vzťahov mi to nepríde ok... Keď niekoho chcem cítim že ho ľúbim tak sa nebudem hrať na nedostupnu a vravieť nie a skúšať ho čo urobí..... Nemám rada také tie hry ega... Nie je to pekné podľa mňa... Ľúbim tak to dám najavo a už čas ukáže ako to dopadne ale idem s čistým štítom do toho a dávam do toho srdce ... Ja sa nikdy nehrám na tvrdasa a neskúšam čo kedy kto urobí... Je to detinské a neférové voči tomu kto ťa ľúbi chce ťa a záleží mu na tebe.... Tak máš aspoň ponaučenie do budúcna že sa nemáš zahrávať (nech bol už tvoj úmysel akýkoľvek)... A ďalšia vec..... Máš úžasneho manžela aspoň podľa toho čo píšeš tak si to NAROVINU NAPISEM neposer nejakou ilúziou o Tom čo by bolo keby........ Zabudni na neho......

Aký si mala vzťah so svojim vlastným otcom?