icon

Neviem odpustiť agresivitu svojho manžela.

lilinka0310
8. apr 2020

Ahojte.Už som dlho uvažovala že sa s Vami podelim o ten môj život asi potrebujem len nazbierat silu.Pred 7r.som sa odstahovala do zahranicia(Rakusko) naucila som sa pekne po Nemecky nasla pracu a prenajimala som peknucky byt.asi po 3 r byvania som sa spoznala s manzelom ktory uz bol 5r rozvedeny Ma 2 synov,ked sme sa zacali stretavat padol mi do oka sme sa zalubili dovod rozvodu bol nevera z jeho strany (zevraj sa zenil moc mlady )neriesila som to.S jeho detmi a byvalou zenou ma dodnes normalny vztah ako sa patri.(byvala zena sa uz vydala ).Tym ze ja som mala maly byt on svoj vlastny dom ma presvedcil aby som sa k nemu nastahovala a vzdala najmu co som aj urobila..videla som Len jeho.prvy sok bol ked som zistila ze v tom dome byval so svojou priatelkou kvoli ktorej sa rozviedol..spytala som sa preco sa rozisli jeho dovod zevraj si pisala s chlapmi.Ked 1 den bol v praci nasla som policajne spisy v sufliku/fyzicky napadal svoju priatelku a nielen raz vtedy som sa zrutila...a ziadala som o vysvetlenie,ma presvedcil ze ona bola zla bila jeho deti atd.uverila som bo Mne neublizoval lubili sme sa...Dokonca sme sa vzali...este sme neni Rok svoji a Casto sa trapym...1 kat sme sa pohadali ked som nedostala dovolenku v praci sotil ma a dal mi facku preplakala som noc,na druhy den mi vyplakaval ako ma lubi nech odpustim...odpustila som.pol Roka nato sme sa zas pohadali zas ma 2x udrel kopol domna a sotil o stenu a rozstrihal mi kabat kt bol zaveseny..vtedy som strasne plakala chcela odist Postavil sa mi do cesty a plakal ze nevie preco to urobil..ostala som.Modriny po ruke a nohe dlho boleli a hlavne v srdci.Viem ze ho musim opustit deti nemame mam 31 rokov,nezasluzim si to.Najviac boli to sklamanie ze ako moze byt takyto na svadbe som bola moc stastna ale uz sa trapim.Neviem mu to odpustit.viackrat mi vykrikoval ze som Len host v jeho dome.Asi by som sa Len opytala vy ste ako nabrali silu?Dakujem

Strana
z2
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
katkati
9. apr 2020

@lilinka0310 Keď neodídeš, dopadneš veľmi zle. Neprajem ti to, ale ako môžeš s ním ostávať po dvoch bitkách a po zistení o jeho minulosti? To sa ti nehnusí? Necháš sa dobrovoľne týrať? Držím palce a rýchlo preč a nie že sa dáš prehovoriť a vrátiš sa k nemu späť.

mirro
9. apr 2020

@lilinka0310 pýtaš sa,kde máš nabrať silu? Mne by ju dodala prvá facka od neho. Ženy ako to môžete? Udrie vás, zbije, poplačete si a potom odpustíte? A šak hups s ním do postele? Moja mama hovorievala,ak si dovolí raz chlap udrieť ženu, nebude to len jeden krát.
Chceš mať život po boku hoväda,čo ťa bude otĺkať? Hádam nie. Vždy je cesta a možnosť zmeniť to.
Pozbieraj sa a odíď od neho. A NIKDY SA K NEMU NEVRACAJ.

momusik
9. apr 2020

Drzim ti palce aby si mala silu odist a nedat sa nim zmanipulovat ze uz to nikdy neurobi,lebo urobi,mozno aj horsie

lilinka0310
autor
9. apr 2020

@momusik dakujem

deti95060810
9. apr 2020

Musíš byť rázna... Keď príde ku hádke zober si svoje veci a dovi...Len aby si mala kde ísť predsa nebudeš bývať na stanici....Takže najskôr porieš kde pôjde aj so svojimi kuframi....Ale neboj sa, on sa nezmení, bude to čoraz častejšie - takže príležitostí bude ešte dosť...

deti95060810
9. apr 2020

to je super že nemáte spolu deti, nič ťa s ním nebude viac spájať...

lilinka0310
autor
9. apr 2020

@deti95060810 ano ano po prvej hadke som si povedala že nie s takymto človekom nechcem dieta!vela žien si mysli že to vzťah zmeni.Ja si to nemyslim!uz som sa dnes rozpravala s kamarátom byva tak asi 20 km odomna kľudne môžem ist zatial k nemu bývať kým si zaobstaram byvanie.Bola som strasne smutná sklamana zo seba preTo bo som si myslela že sa človek dokáže zmenit(chyba)a z neho že toto dokázal spravit.takze ja už som pripravena už som si par krabic spakovala a postupne ich budem odnášať🙂Sme ženy zvládneme vsetko 🙂a Veľká Vďaka

brita7777
9. apr 2020

Hlavne si nedaj spravit dieta, zasluzis si viac, ja by som sa mozno prestahovala aj do ineho mesta, len necakaj zbytocne dlho, to dáš!!!
cim dlhsie budes cakat, tym viac bude trpiet tvoje sebavedomie a mozno si zacnes aj mysliet, ze vsak to nic neni, no co je proste taky, preto, lebo tvoje sebavedomie sa uplne strati. A on to dobre vie.

Strana
z2