icon

Neviem sa pohnúť ďalej

vladka201078
21. jan 2015

ahojte....
možno tu nájdem odpoved na otázku ako dalej... som rozvedená, 2 dcéry, hned po rozvode som spoznala partnera..rozvedený , 1 syn, žijúci s matkou..on syna berie často k sebe....
ako sme sa spoznali ON žil v podnájme v meste, velmi sme si rozumeli tak som sa nastahovala k nemu aj s detmi,bolo nám spolu fajn po čase asi po 2 rokoch mu skončil podnájom tak sme sa stiahli do jeho rodičovského domu na dedinu ...ale tam jeden problém, jeho rodičia mna a ani moje deti neprijali asi po roku a pol som to riešila požičkou a kúpou bytu kde som sa ja a deti odstahovali... on nenamietal, neprosil proste to bral ako fakt že odchádzam..už skoro 2 roky žijeme takto... ja v byte a on s rodičmi zhruba raz do týždna , raz cez víkend príde ale skoro stále je pri rodičoch...
je mi z toho nanič...rozum mi hovorí rozíst sa ....ale neviem sa k tomu nejako dokopat..predsa to srdce...hovorí niečo iné...
poradte mi prosím vas ak je tu niekto kto také niečo zažil... trvá to už na moj vkus dost dlho a velmi ma to vyčerpáva... naš vztah sa tým ne/spolužitím úplne narušil...je to úplne iné... ĎAKUJEM

Strana
z3
filipal
22. jan 2015

@vladka201078 vies, ked dospejes k tomu bodu, ze chces nieco zmenit, tak najdes aj dobreho psychologa.

vladka201078
autor
23. jan 2015

@filipal myslíš, že ked sa rozhodnem , že chcem moj život zmenit... zvládnem to aj bez psychologa?? myslím, že či sa to dá zvládnut aj nejako "svojpomocne"...

filipal
23. jan 2015

@vladka201078 uprimne odpovedz: chces to s tym muzom skoncit? uraza to, ako sa k tebe sprava tvoju hrdost?

vladka201078
autor
23. jan 2015

vieš ja to už dávno cítim , že to treba ukončit, že to nikam nevedie... ak by nie tak tu nepíšem a neriešim na MK... sama v sebe to riešim už dost dlho..vyčerpáva ma to, unavuje... a myslím si , že mám určite na viac ako na pár hodín jeho času týždenne...

filipal
23. jan 2015

@vladka201078 dobre, ale preco to neurobis? musis byt v tomto na seba prisna. kazdy rozchod je tazky a vyzaduje sebadisciplinu. psycholog by ta mozno trochu podrzal, ale sama musis nabrat silu. Vidis, ake maju nazory ine zeny, v tomto pripade jedine rozchod.
Takze si napis presne pravidla, vylep si ich na chladnicku a dodrzuj.
Nepustit ho viac dnu, zablokovat si jeho telefonne cislo, necitat jeho maily, vobec sa s nim nebav. Mozes sa za kazdy den, ktory to vydrzis nejako odmenit.

vladka201078
autor
23. jan 2015

prečo som to ešte neurobila?? myslíš za tie dni čo si tu píšeme?? lebo som s ním nebola ..nechcem to riešit telefonom a ani mailom... a ked ku mne dnes zajde do práce na nejaku pol hodinku tiež to neni vhodne miesto a ani čas na rozchod......

filipal
23. jan 2015

@vladka201078 takze tento vikend? nie je dobre to robit v domacom prostredi. Pocitaj s tym, ze budes slaba a ked ta objime, zase sa s nim vyspis. Normalne vonku mu povedz, ze sa s nim rozchadzas a hotovo. A vyrev sa az potom. Rozchody su bolestive, ale potom sa uz zacnes uzdravovat.

denkaajejdeti
26. jan 2015

@vladka201078 Ahoj Vladka, veď ty si jeden rozchod, dokonca rozvod už úspešne zvládla a to si mala ešte oveľa ťažšiu situáciu, pretože tam išlo aj o dve deti ☹ . Ak si to vtedy dokázala, tak teraz nemáš prečo váhať. Držím palce 😉 .

Strana
z3