Neviem sa pohnúť ďalej
ahojte....
možno tu nájdem odpoved na otázku ako dalej... som rozvedená, 2 dcéry, hned po rozvode som spoznala partnera..rozvedený , 1 syn, žijúci s matkou..on syna berie často k sebe....
ako sme sa spoznali ON žil v podnájme v meste, velmi sme si rozumeli tak som sa nastahovala k nemu aj s detmi,bolo nám spolu fajn po čase asi po 2 rokoch mu skončil podnájom tak sme sa stiahli do jeho rodičovského domu na dedinu ...ale tam jeden problém, jeho rodičia mna a ani moje deti neprijali asi po roku a pol som to riešila požičkou a kúpou bytu kde som sa ja a deti odstahovali... on nenamietal, neprosil proste to bral ako fakt že odchádzam..už skoro 2 roky žijeme takto... ja v byte a on s rodičmi zhruba raz do týždna , raz cez víkend príde ale skoro stále je pri rodičoch...
je mi z toho nanič...rozum mi hovorí rozíst sa ....ale neviem sa k tomu nejako dokopat..predsa to srdce...hovorí niečo iné...
poradte mi prosím vas ak je tu niekto kto také niečo zažil... trvá to už na moj vkus dost dlho a velmi ma to vyčerpáva... naš vztah sa tým ne/spolužitím úplne narušil...je to úplne iné... ĎAKUJEM
@filipal myslíš, že ked sa rozhodnem , že chcem moj život zmenit... zvládnem to aj bez psychologa?? myslím, že či sa to dá zvládnut aj nejako "svojpomocne"...
@vladka201078 uprimne odpovedz: chces to s tym muzom skoncit? uraza to, ako sa k tebe sprava tvoju hrdost?
vieš ja to už dávno cítim , že to treba ukončit, že to nikam nevedie... ak by nie tak tu nepíšem a neriešim na MK... sama v sebe to riešim už dost dlho..vyčerpáva ma to, unavuje... a myslím si , že mám určite na viac ako na pár hodín jeho času týždenne...
@vladka201078 dobre, ale preco to neurobis? musis byt v tomto na seba prisna. kazdy rozchod je tazky a vyzaduje sebadisciplinu. psycholog by ta mozno trochu podrzal, ale sama musis nabrat silu. Vidis, ake maju nazory ine zeny, v tomto pripade jedine rozchod.
Takze si napis presne pravidla, vylep si ich na chladnicku a dodrzuj.
Nepustit ho viac dnu, zablokovat si jeho telefonne cislo, necitat jeho maily, vobec sa s nim nebav. Mozes sa za kazdy den, ktory to vydrzis nejako odmenit.
prečo som to ešte neurobila?? myslíš za tie dni čo si tu píšeme?? lebo som s ním nebola ..nechcem to riešit telefonom a ani mailom... a ked ku mne dnes zajde do práce na nejaku pol hodinku tiež to neni vhodne miesto a ani čas na rozchod......
@vladka201078 takze tento vikend? nie je dobre to robit v domacom prostredi. Pocitaj s tym, ze budes slaba a ked ta objime, zase sa s nim vyspis. Normalne vonku mu povedz, ze sa s nim rozchadzas a hotovo. A vyrev sa az potom. Rozchody su bolestive, ale potom sa uz zacnes uzdravovat.
@vladka201078 Ahoj Vladka, veď ty si jeden rozchod, dokonca rozvod už úspešne zvládla a to si mala ešte oveľa ťažšiu situáciu, pretože tam išlo aj o dve deti ☹ . Ak si to vtedy dokázala, tak teraz nemáš prečo váhať. Držím palce 😉 .

@vladka201078 vies, ked dospejes k tomu bodu, ze chces nieco zmenit, tak najdes aj dobreho psychologa.