Neviem sa prinútiť k milovaniu
Dobrý den, nie som nová ale pod druhým menom. Mám 23 r, s priatelom som už roky, deti nemáme a ani spolu nebývame. Vzřah máme super, takmer všetko mi vyhovuje,pohádame sa ale sme také povahy , že to vieme prežit. :D. Problém mam so sexom....doteraz som mala len jeden problém a to občasnú bolesť , čO som pripisovala ,,obdareniu" . Posledné mesiace sa neviem prinútit k sexu. Keď som v práci a myslím na neho , na dialku by som ho zjedla ale ako náhle sa stretneme pozrieme film , ideme von, do kina, rozprávame sa spolu a k sexu sa nedopracujeme. On sa velmi snaží, no mne sa nechce. Pritahuje ma neskutočne, často ho len tak pozorujem a hovorím si aký je krasny. Sex máme tak 1-2x tyždenne ale malokedy si ho užijem ako v minulosti, je to skor z jeho iniciatívy a u mna o tom , aby bol on rád. Bývam slabo vzrušená, potom to začne pálit a chcem len aby bol rychlo hotovy. Skúšali sme pozerať filmy pre dospelych- pomohlo len par krát, skúšala som si vypit- bola som ešte viac oťapená, skúšali sme dlhu predohru no moj mozog sa nevedel uvolniť, nebavilo ma to , u lekára som nebola- pojdem ak ani jedna z vaších rád nepomože , som farmaceutka- lieky na podporu určite v 23.nechcem..rozprávame sa, pýta sa ma čo je so mnou...hnevám samú seba, som mladá a doteraz sme boli pre všetkých naokolo stelesnenie dobrého sexu..neviem si rady, poradíte mi prosím?Stalo sa vám niečo podobné?prepačte sa chyby som na starom pc
@olla12 Myslim si, ze by to mohla byt psychicky podmienena dyspareunia, teda bolest pri sexe. Jasne, ze ked si mala opakovane zle zazitky s bolestivostou, ze na to reagujes nevlhnutim a vyhybanim sa milovaniu.
Po prve treba zistit, ci si zdravotne ok, lebo niektore choroby posvy mozu sposobit bolest pri sexe a stipanie pri lubrikantoch.
Po druhe v sexshope zozenies zdravotne nezavadne lubrikanty, specialne pre citlivych ludi ako Ty, ktore maju zlozenie, ktore nestipu nikoho, su ale drahsie. Skus pripadne olivovy olej. ;) A mazat, mazat, mazat.
Po tretie niektore zeny maju problem prijat obdarenejsieho muza, lebo ich svaly okolo vstupu do posvy jednoducho taku velkost nezvladaju a reaguju bolestou. Tie svaly treba vycvicit. To je kupit najskor mensi vibrator a privyknut nan svaly. Potom vacsi vibrator a privyknut nan svaly. Az kym nedosiahnes velkost partnerovho obdarenia. Samozrejme pri to to cviceni treba mazat, mazat, mazat.
Ak mas otazky, pokojne mi napis do IP.

riesila by som to v prvom rade u lek&ara, keby si bola po tehotenstve, porode, tak by tie problemy boli pochopitelnejsie. ale si mlada, predpokladam zdrava zena, ...moze to byt z inych liekov, psychika, ale skor b som tipovala probblemy s hormonami, alebo aj ine gyn. ochorenie. neboj sa to riesit s gynekologom, urcite nebudes prva, s takym problemom....a moze to byt priznak nieco zavaznejsieho..drzim palce aby to bolo co najskor vyresene.