icon

Neviem sa prinútiť k milovaniu

olla12
5. máj 2014

Dobrý den, nie som nová ale pod druhým menom. Mám 23 r, s priatelom som už roky, deti nemáme a ani spolu nebývame. Vzřah máme super, takmer všetko mi vyhovuje,pohádame sa ale sme také povahy , že to vieme prežit. :D. Problém mam so sexom....doteraz som mala len jeden problém a to občasnú bolesť , čO som pripisovala ,,obdareniu" . Posledné mesiace sa neviem prinútit k sexu. Keď som v práci a myslím na neho , na dialku by som ho zjedla ale ako náhle sa stretneme pozrieme film , ideme von, do kina, rozprávame sa spolu a k sexu sa nedopracujeme. On sa velmi snaží, no mne sa nechce. Pritahuje ma neskutočne, často ho len tak pozorujem a hovorím si aký je krasny. Sex máme tak 1-2x tyždenne ale malokedy si ho užijem ako v minulosti, je to skor z jeho iniciatívy a u mna o tom , aby bol on rád. Bývam slabo vzrušená, potom to začne pálit a chcem len aby bol rychlo hotovy. Skúšali sme pozerať filmy pre dospelych- pomohlo len par krát, skúšala som si vypit- bola som ešte viac oťapená, skúšali sme dlhu predohru no moj mozog sa nevedel uvolniť, nebavilo ma to , u lekára som nebola- pojdem ak ani jedna z vaších rád nepomože , som farmaceutka- lieky na podporu určite v 23.nechcem..rozprávame sa, pýta sa ma čo je so mnou...hnevám samú seba, som mladá a doteraz sme boli pre všetkých naokolo stelesnenie dobrého sexu..neviem si rady, poradíte mi prosím?Stalo sa vám niečo podobné?prepačte sa chyby som na starom pc

Strana
z2
vianne
6. máj 2014

riesila by som to v prvom rade u lek&ara, keby si bola po tehotenstve, porode, tak by tie problemy boli pochopitelnejsie. ale si mlada, predpokladam zdrava zena, ...moze to byt z inych liekov, psychika, ale skor b som tipovala probblemy s hormonami, alebo aj ine gyn. ochorenie. neboj sa to riesit s gynekologom, urcite nebudes prva, s takym problemom....a moze to byt priznak nieco zavaznejsieho..drzim palce aby to bolo co najskor vyresene.

olla12
autor
6. máj 2014

@vianne dakujem pekne za radu si zlatučka

vevesh
6. máj 2014

@olla12 daj si skontrolovat Stitnu zlazu-ak je pod/nadfunkcia, vedlajsi efekt je Sex.nechutenstvo az averzia

sono2
6. máj 2014

@olla12 možno málo testosterónu. Ináč neviem. Určite choď na gynekológiu. Určite to nieje normálne.

sono2
6. máj 2014

@olla12 no aj tá psychika. Určite aj psychológ a riadne sa porozprávať aby o desať rokov nevznikli nejaké zanedbané psychické problémy. Plus niekedy stres na to robota časom problémy. Aby si na koniec nemusela na lieky. Určite riadne vyšetrenie. Niečo neni v poriadku!!!

kveta
6. máj 2014

@olla12 Myslim si, ze by to mohla byt psychicky podmienena dyspareunia, teda bolest pri sexe. Jasne, ze ked si mala opakovane zle zazitky s bolestivostou, ze na to reagujes nevlhnutim a vyhybanim sa milovaniu.
Po prve treba zistit, ci si zdravotne ok, lebo niektore choroby posvy mozu sposobit bolest pri sexe a stipanie pri lubrikantoch.
Po druhe v sexshope zozenies zdravotne nezavadne lubrikanty, specialne pre citlivych ludi ako Ty, ktore maju zlozenie, ktore nestipu nikoho, su ale drahsie. Skus pripadne olivovy olej. ;) A mazat, mazat, mazat.
Po tretie niektore zeny maju problem prijat obdarenejsieho muza, lebo ich svaly okolo vstupu do posvy jednoducho taku velkost nezvladaju a reaguju bolestou. Tie svaly treba vycvicit. To je kupit najskor mensi vibrator a privyknut nan svaly. Potom vacsi vibrator a privyknut nan svaly. Az kym nedosiahnes velkost partnerovho obdarenia. Samozrejme pri to to cviceni treba mazat, mazat, mazat.

Ak mas otazky, pokojne mi napis do IP.

olla12
autor
7. máj 2014

@kveta super vysvetlenie ako od vyskoleneho personalu 🙂 dakujem

mackova11
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2