Neviem sa rozhodnúť medzi falošnou kamarátkou a frajerom
Neviete mi s tým poradiť. Stojím pred veľkou dilemou. Neviem sa rozhodnúť medzi falošnou kamarátkou a frajerom. Ide o to že ona mu furt kecá o mne somariny a on je potom na mňa nahnevaný , no neskôr ho to prejde. Stalo sa to už po tretí raz že mu povedala o mne blbosť. Hnevá ma to a občas ju aj neznášam za to , že nás chce klamstvami rozdeliť. Samozrejme on uverí jej , je dosť naivný. A zase kebyže ju od seba odstrihnem , tak by som v škole ostala sama lebo nemám nikoho okrem nej. A samota v škole mi tiež nerobí dobre. Takže buď ostať sama a neriešiť klamstvá od nej , alebo ostať s ňou a ďalej sa trápiť preto čo povie.
ale ja sa pýtam na príčinu ( prečo ti nikdy nechcela dobre a žiarli) zamyslela si sa niekedy nad tým? Rozpravali ste sa o tom spolu niekedy? Evidentne nie. Pretože keby nad tým aspoň uvažuješ, tak už dávno vieš čo máš robiť - kamosku poslať kadelahsie a frajera tiež, nez ti ublížia ešte viac. Vyzerá to tak, že ste len deti, ktoré nedozreli na normálne zdravé vzťahy.
Prepáč, ale vykaslala by som sa na oboch. Priateľ je slaboch, keď verí klamstvu a teda zrejme ani nie je extra zaľúbený, keď verí cudzej osobe a nie milovanej žene. A o kamoške píšeš sama, že je "sviňa" tak neviem, ale ja by som to už ani Nebrala, že je moja kamoška niekto, o kom musím toto povedať...
Koľko máš rokov? Lebo to vyzerá, že máš tak sotva pubertu za sebou, alebo ešte ani nie... Dospelá zrelá žena by toto neriešila ani omylom..
Ani jedného z nich v živote nepotrebuješ, obaja sú falošní.
@mikadooo áno , už tretíkrát povedala blbosť , ale on sa síce nahnevá ale len na chvíľu a potom je všetko v pohode , a ona to potom vidí a snaží sa ďalej 😠
Uplne zbytocne si zalozila temu , dobre vies ze si nechas frajera aj kamosku Lebo nevies byt sama ani si najst nahradu. Nebude chyba len v nich.
Radšej by som sedela v škole sama ako kôl v plote, ako s takouto zákeráčkou. A úprimne, ak frajer verí radšej kamarátke ako tebe, na čo ti je taký frajer?

najlepsie by bolo odstrihnut obidvoch. vaz si samu seba, naco ti je kamaratka, ktora ti len podkopava nohy. sama pises, ze von spolu nechodite nic, tak naco ti je v skole vydrzis aj sama tych par hodin. a frajer, tak ten nech si vyberie, ci bude verit hlupostiam alebo tebe