Nevlastná 19 ročná dcéra
Neviem Ani ,KDE zacat so snubencom sa hadame, kvoli jeho adoptovanej 19 dcere. Mam pocit,ze na mna ziarli, aj Mi povedala ze Ma nikdy akceptovat nebude.
ona uz s Nami Ale nebyva , zije s priatelom. Ale vzdy KED Pride ja som Ako na ihlach uz mam asi na Nu aj averziu, od svojho otca chce aby jej nakrajal maso KED sedime za stolom aj s jej priatelom, potom to je supanie Mandariniek , a Len peniaze pyta a robit sa jej nechce, nedokoncila skolu Lebo ona sa Tam nudila,Tak jednoducho odisla potom sa jedna o zdielanie jedneho napoja s mojim muzom samozrejme predo mnou a sedenie na kolenach co Ma teda uz uplne vytocilo nakolko som ttehotna Pride Mi to nechutne myslite ze to prehanam?
Toto je dajaky blud... Ved edte pochopim, ze ty mas frrajera co ma na hlavu padnutu adoptovanu dceru.. Ale, ze ma ona frajera co si toto necha?
Neverim...
@evelynka1992
ona bude jeho dieťa navždy. Tak s tým sa treba zmieriť.
A mohla by si inak písať. Strašné sa to číta 🤔
Bez čiarok, bodiek, malé veľké písmená halabala... Strašné ako niekto tak môže písať...
Keby mam macochu s takouto gramatikou, tak asi by som sa musela velmi premahat ju akceptovat 🤐 . Sorry, ale je to des.
@evelynka1992 A ty si koľko vtákov vyfajčila? Panna Orleánska? 😂
@evelynka1992 Ja len, že si si začala s chlapom ktorý má dieťa tak kto vie koľko oteckov si už mala 🤷 keď už sa chceš hrať na svätú a ešte si ani ,,nevedela,, že fungujú takto nejak nepochopiteľne a čakáš s ním dieťa.
Mi nehovor, že si nevedela ako fungujú oni dvaja už skôr 😂 a prišla si na to až teraz.
@elizabet173 😂😂🙃😂, asi nie, ale ja by som jej dobrú známku nedala.... Uniká to realite.
@ndrag zijem 10 rokov v zahranici a rozpravam 5 jazykmi Tak Ako Fakt pardooon 😂😂😂😂
No teda ak toto nie jej vymyslená téma, lebo to fakt znie ako riadny úlet, tak sa nečudujem, že ti to vadí. Dieťa bude vždy viac ako partner? No áno, ale komu príde normálne sedieť v 19-tich otcovi na kolenách a piť z jeho nápoja? Pýtať vkuse peniaze a nič nerobiť? Dávať si šúpať mandarínky a krájať mäsko? Ako sorry, ale v 19 je to už dospelá, toto je už riadne, ale riadne cez. Otecka bude využívať do konca života lebo jej to toleruje, a očividne si ani jeden z nich nemyslí že na tom niečo nie je v poriadku. Tak si dobre rozmysli, či chceš vôbec takto žiť.
@trixi12 nie je to vymyslene a teda vadi Mi to Dost
On je potom smutny ze furt vyvolavam nejaku hadku Ale Toto tolerovat ? On povie ze Ju vychovovaval odmalicka
A ze nevie co Ma robit a Sam vie ze to nieje spravanie Hodne 19 Decka
Ja som SA jej normalne opytala ci je ppstihnuta KED si nevie pokrajat a Robi Hanbu otcovi a to nestrpim
@evelynka1992 nevie čo má robiť? Normálne jej povedať že nie! On hovorí, že ju vychovával odmalička? Takto, aby si v 19 nevedela ošúpať mandarinku? Že si nemá záujem ani nájsť prácu, lebo nemusí? To ja teda za výchovu nepovažujem, a aj by som mu to na rovinu povedala. Sedí mu na kolenách? Však v tom veku to musí vyzerať ako že ona je jeho frajerka, nie ty. Takisto by mi to vadilo, a to by som sa ešte zamýšľala, či na takéhoto neschopného rozmaznaného fracka plánuje vychovávať aj vaše spoločné dieťa. Tak ale hlavný problém je v tom, že on nemá nijakú motiváciu s tým niečo robiť, kým jemu nedopne že toto je už moc tak ty s tým ťažko sama niečo narobíš...
takže zahryzni si do jazyka, lebo...
a začni taktiku... sadne si ona na kolená, tak ju nenápadne odstrčím a uvelebím sa tam ja... booooooooože ale to dieťaťko kope, vyskúšaj aj ty otecko...
krájať mäsko? Hmmmm mooooja... daj ja ti to nakrájam a dala by som si záležať na tom, aby to bolo na peknom detskom tanieriku s detským príborom, bokom nachystaný aj podbradník /ten by som jej aaaasi nezapla, nooo/... zlatko dám ti to aj do pusky? a dáš si aj tento zemiačik?
pusku po papaní ti treba utrieť?
miláčik - muž.... deti predsa do viedne ku kaderníkovi nechodia... objednáme ju k tej našej, minule kamoške taaaaaaaaaak dobre deti ostrihala... 🙈🙉🙊
a taaaaaaaaaaak skús ďalej pokračovať... ale tiež som názoru, že asi sa až tak nezmenila teraz, len ty začínaš byť citlivejšia v tehotenstve.
počkaj ako ty budeš svoje dieťa ofukovať. 😎
@maciatkolulu ja stále dávam pusu dieťaťu a je mi šum a fuk, čo si myslia ľudia okolo.
Ja som to napísala, len z hľadiska toho, že jej to vadí, tak namiesto zdúvania a ignorovania, prípadných hádok, by som asi trochu zmenila taktiku.
ale presne, noooo... doteraz to nerobila a zrazu je taká?
aj v prítomnosti frajera? Čudné...
@maciatkolulu Tak ja som ineho nazoru tiez mam otca a nemam Ani potrebu Mu Tam Sadat ! A taktiez nie je to jeho krv , mne to pride ze Su Oni Par otec s dcerou a ja sa Len prizeram
A raz Si dokonca s rozkrocenymi nohami na jedno koleno sadla to uz som psychicky nezvladala a pytala som SA Ho ci s nou nespaval Lebo to Mi preblislo prve hlavou KED som to Videla
@evelynka1992 no, každopádne, by som sa zamyslela nad sebou a nad tým co píšeš.... Dosť to presvihas.... Máš bud silnú fantáziu, alebo problém.... Jedno horšie ako druhé
@ljzozv Tak Pusa nevadi Ale ona KED Pride Tak je furt na mojom nacapena a dokonca aj KED Name navstevu vtedy to Robi Este viac ,mne to pride Ako naschval nejaka rezignacia, Kedze predtym Mu nikdy nepovedala otec a zrazu sme spolu Tak uz je otec a 16 rokov Ho volala krstnym menom a jeho byvalej zene ktora zomrela jej vykrikovala aby uz zomrela Naco caka ,otcovi rozpravala ze Si Ma najst inu zenu.
Ona KED jednoducho Pride sa ja citim odstrcena a jej frajerovej to nevadi ten je tiez na hlavu ten to asi Ani nevnima
@evelynka1992 preco akoze vykrikovala nech zonrie? Mala nejaku chorobu a dcerenka bola takato zlata prajna?
@klip0 ano rakovinu dokonca Ani nebola pro jej poslednych tyzdnoch , a jednoducho jej zakazovala nejake veci a ona stale rezignovala alebo KED jej peniaze nedala kvoli kvazy matke SA odstahovala
..počkať..😀 toto tu už bolo..😀 otec a nevlastná dcera spolu chrápavaju a macoche len tečú sliny..
@evelynka1992 a vtedy Ju chcel jej otec zdrat Ako ziti a vyhrazala sa Mu ze ona vie KDE Ho Ma prihlasit za ublizenie na to decko nikto vzivote nestiahol Ruku
@evelynka1992 To, ze zijes v zahranici a ovladas 5 jazykov nejako vysvetluje to, preco pises nahodne slova s velkym zaciatocnym pismenom? Nemecka klavesnica to nerobi, ja pouzivam stale nemecku klavesnicu a ta je o rozlozeni klavesov, nie o tom, ze by ti prepisovalo velke pismena. Pochopila by som, keby si mala nastavenu automaticku kontrolu gramatiky a opravovalo by ti na velke podstatne mena, ale ani to nesedi.
Pytala som sa kolko mas rokov, ale zamerne neodpovedas. Vyjadrujes sa akoby si ty sama bola pubertacka, pises bez logiky, nejaky suvis myslienok a usporiadanie vety 0 bodov. Urcite je to pre to zahranicie a 5 cudzich jazykov. Nie si sama kto hovori cudzimi jazykmi a napriek tomu sme ostatne schopne vyjadrovat sa suvislo a normalne.
Ked ty s tym muzom chodis a cakate dieta, tak si si od zaciatku vztahu nevsimla ako sa sprava k dcere a ako sa sprava ona k nemu? Nevidela si jeho vychovu, nevedela si aka ona je? Nehovorili ste s muzom o tom ako chcete deti vychovavat? A je ti uplne jedno, ze on ako taky tutko nezasiahne, nic neurobi, ze to vsetko nechava tak? To je teda fakt idealny partner...
@nafka0483 možno píše o sebe..ona je tá rozpišťana 19nástka 😀 ,ktorá čaká bábo s nevlastnym otcom..to by dávalo zmysel
@miskakyska 😂😂😂 chcela som Len objektivny nazor na vec. A bohuzial Same Mi to prepisuje ,No zabijem sa teraz kvoli Tomu ? Rozhodne nie
@evelynka1992 Urcite to same prepisuje...
@evelynka1992 čo siiii...jasné,že nie...to by bola veľká škoda,aby sa niekto kto ovláda tolko jazykov zabíjal pre také prkotiny 😀

@evelynka1992 Ty mas kolko rokov?