Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
A akú radu potrebuješ?
@januska12323 že má manžel odstrihnúť vlastné dieťa, lebo si to jeho terajšia manželka nepraje.
@anonym_autor chudák ten malý, keď ma takú macochu… vzala si mu otca a teraz ho ešte aj “vyhadzuješ” z vašej rodiny. Nie si normálna keď si zakázala budúcemu manželovi vlastného syna na krstinách. Je to nevlastný brat tvojho decká.. a raz je to jeho syn a hotovo. Mala by si sa s tým zmieriť. To, že si jeho matka nárokovala na výživné v tebe vzbudzuje takú nenávisť ? Preber sa. Ja by som na mieste tvojho budúceho muža s tebou nebola ani 5 minút, pokiaľ by si mi zakazovala styk s vlastným dieťaťom alebo ho nejak inak odstrkovala z rodiny. Hanba ti
Mna preblislo v hlave hned len jedno jedine slovo ... FUJ. Sorry 🙄
No otec roka
@januska12323 že má manžel odstrihnúť vlastné dieťa, lebo si to jeho terajšia manželka nepraje.
@koniarova prosim??
No, mozno sa raz odstrihne aj od Teba a spolocneho dietata😉
Neviem, ale co to je za otca, co sa nechce stretavat s vlastnym dietatom? Nech by bola jeho ex akakolvek bosorka, tym ze zaplati vyzivne (akokolvek vysoke) nezaplata to, ze je nanic otec. Bez ohladu na to co si praje jeho dalsia partnerka a matka dalsieho dietata, on ostava mizernym otcom.
A k tebe a tvojmu vztahu s partnerovym synom? Bola by som riadne hnusna, tak si mozes domyslat co mi v hlave na tvoju adresu beha...
Tvoje potreby môžu byť jeho synovi ukradnuté. On potrebuje otca rovnako, ako vaše spoločné dieťa. Tak si to čím skôr uvedom.
No, mozno sa raz odstrihne aj od Teba a spolocneho dietata😉
@dskjhfdlkdjhl asi tazko kedze on to ma rovnako ako ja, jeho byvala ma prenho noveho otca ja si pytam radu nie mudrosti
Ked myslis😉
Neviem, ale co to je za otca, co sa nechce stretavat s vlastnym dietatom? Nech by bola jeho ex akakolvek bosorka, tym ze zaplati vyzivne (akokolvek vysoke) nezaplata to, ze je nanic otec. Bez ohladu na to co si praje jeho dalsia partnerka a matka dalsieho dietata, on ostava mizernym otcom.
A k tebe a tvojmu vztahu s partnerovym synom? Bola by som riadne hnusna, tak si mozes domyslat co mi v hlave na tvoju adresu beha...
@viestta nie ze nechce ale nema na to priestor ako pisem nepoznate pribeh tak naco ublizovat?
Mna preblislo v hlave hned len jedno jedine slovo ... FUJ. Sorry 🙄
@ivik4 smutné nakolko nevies co sa naozaj deje…fakt…
A aká je otázka?snáď nemáš výčitky😉
Ten jeho syn ma uz aspon ja neviem... 17 ? Ked bol schopny tvoj priatel roka sa odstahovat na druhy koniec republiky od vlastneho dietata ? Mozno to raz urobi aj Tebe a Vasmu dietatu 💁🏻♀️
Tvoje potreby môžu byť jeho synovi ukradnuté. On potrebuje otca rovnako, ako vaše spoločné dieťa. Tak si to čím skôr uvedom.
@martinka13 keby potreboval asi by s nim partner bol a netrhala by jeho byvala syna od neho hah
@dskjhfdlkdjhl asi tazko kedze on to ma rovnako ako ja, jeho byvala ma prenho noveho otca ja si pytam radu nie mudrosti
@anonym_autor ja si pytam radu nie mudrosti😂 akoze hlupu radu chces?😂
@anonym_autor chudák ten malý, keď ma takú macochu… vzala si mu otca a teraz ho ešte aj “vyhadzuješ” z vašej rodiny. Nie si normálna keď si zakázala budúcemu manželovi vlastného syna na krstinách. Je to nevlastný brat tvojho decká.. a raz je to jeho syn a hotovo. Mala by si sa s tým zmieriť. To, že si jeho matka nárokovala na výživné v tebe vzbudzuje takú nenávisť ? Preber sa. Ja by som na mieste tvojho budúceho muža s tebou nebola ani 5 minút, pokiaľ by si mi zakazovala styk s vlastným dieťaťom alebo ho nejak inak odstrkovala z rodiny. Hanba ti
@lenuska9999 vzala? To vies odkial ved tam pise ze nemal partnerku . Jeho ex ho podvadzala preto spolu niesu typicke zeny nepoznaju a sudia smutna doba
A ako ho byvala trha od otca, ked ste vy odisli na druhy koniec SK?
@martinka13 keby potreboval asi by s nim partner bol a netrhala by jeho byvala syna od neho hah
@anonym_autor aha. Tak už si nešťastná, že s ním vlastne byť nemôže. 🤣
Myslis aj na to, ze sa to moze otocit skaredo proti tebe? Lebo si dobrovolne ides zobrat chlapa, ktory nema problem skrtnut svoje vlastne dieta zo svojho zivota... to je trochu patologicke spravanie - jeho a tvoje ani nehovorim. Aby raz takto neskrtol aj teba a vasho syna.
Prvy syn ma pravo na svojho otca. Co citis ty je uplne druhorade. Ty mas byt ta dospela, ale spravas sa ako macocha zo zlej rozpravky.
@lenuska9999 nic som nezakazala partner vedel ze ho moze vziat ale rozhodol sa ze nie kvoli viacerym veciam…
@viestta nie ze nechce ale nema na to priestor ako pisem nepoznate pribeh tak naco ublizovat?
@anonym_autor haha, kde je vola, tam je cesta. Ako velmi sa usiloval o to aby bol v styku so svojim dietatom? Skutocni otcovia o styk s dietatom bojuju roky. Na sudoch sa dozaduju naplnenaia svojich rodicovskych prav.
A akú radu potrebuješ?
@januska12323 zjavne sa vomne nieco pohlo ja som to chcela vyriesit a bojujem s tym..ziadna nenavist ani zakazovanie partner sa nestretava sam od seba a ak je v mieste bydliska je s nim vzdy
A akú radu si pýtaš, k čomu? Lebo ja som nepochopila nič z tvojho úvodného príspevku. Píšeš že ty chlapca nechceš, jeho otec ho nechce, nechcete sa s ním stretavať a ani sa nestretávate… tak neviem, radu k čomu, ohľadne čoho? Keď ste tak spokojní obidvaja a aj chlapec, tak netreba žiadne rady.. alebo sa skús vyjadriť konkrétnejšie.
@anonym_autor haha, kde je vola, tam je cesta. Ako velmi sa usiloval o to aby bol v styku so svojim dietatom? Skutocni otcovia o styk s dietatom bojuju roky. Na sudoch sa dozaduju naplnenaia svojich rodicovskych prav.
@viestta ked je to dieta ich na 100%, riesi partner so sudom akurat tieto veci..pokoj
A akú radu čakáš? S partnerom ste sa očividne našli. Bezcharakterni ľudia obaja.
Myslis aj na to, ze sa to moze otocit skaredo proti tebe? Lebo si dobrovolne ides zobrat chlapa, ktory nema problem skrtnut svoje vlastne dieta zo svojho zivota... to je trochu patologicke spravanie - jeho a tvoje ani nehovorim. Aby raz takto neskrtol aj teba a vasho syna.
Prvy syn ma pravo na svojho otca. Co citis ty je uplne druhorade. Ty mas byt ta dospela, ale spravas sa ako macocha zo zlej rozpravky.
@selena_luna vďaka, asi vy nieste ok vyssie pisem nepoznas cely pribeh a ty urazas
Ťažko sa dáva rada, keď sama píšeš, že nevieme všetko… ako sa potom vyjadriť, ak zjavne chýbajú podstatné info… a vlastne aj otázka… ja len, že skús si predstaviť, že vy sa rozvediete a odstrihne takto vášho syna, lebo jeho nová partnerka ho už nechce (sama píšeš, že nebol na krstinách, lebo si si to nepriala), keď má vlastné dieťa… nuž, máš aj nevlastného, či chceš či nie, je to súrodenec vášho spoločného dieťaťa… naozaj sa skús teda do tej situácie vcítiť
A akú radu čakáš? S partnerom ste sa očividne našli. Bezcharakterni ľudia obaja.
@sulejmanka urcite, citaj odpovede vyssie

A akú radu potrebuješ?