Nevychované dievčatko
31. dec 2022
Najprv..neni som trol, len som v soku.Je normalne, ze skoro 6 ročné dievčatko ma už druhý raz chytilo za prsia, teda za jedno, dnes, najprv mi polozila ruku na stehno, potom na prsnik a drzala mi tam svoju ruku a pozerala na mna. Ja v soku, nechapal som, co robí. Mam z toho šok, jedla som, ona prisla ku mne, hladkala ma za nohu, asi rada, ze som s nimi vonku, ona zije bez mamy, sama s otcom, moze to mat zo skolky, to mi povedala ked som sa jej pytala skade to má. Predtym sme boli vonku tiez a spravila to, ale teraz uz druhykrat. Je mi z toho zle, lebo sa citim straane divne, hoci to bolo naobed. Jej otec, ze to je normalne ze vsak deti, ze namiesto matky. Pochybujem ze nejako by ju to napadlo súvis s kojením.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Venuj sa jej, dopraj jej objatia ktore od svojej mamy nedostane a spoznas ju viac a zistis mozno aj pozadie veci...
...ak je citovo zanedbavana, tak sa moze spravat a reagovat inak ako bezne deti...to treba ocakavat
...a samozrejme ju ucit, ktorych miest sa jej cudzi ludia nesmu dotykat...to som "ucila" mojich ked chodili do skolky