icon

Nevymazala priateľka bývalého zámerne?

frederik126
1. jan 2024

Zdravicko, priateľka si vymazala väčšinu ľudí zo sociálnej siety ale nechala si tam jedného s ktorým dačo malo tesne pred tým než sme sa dali do vzťahu(mesiac) . Čo si o tom myslite ?

pribinak
1. jan 2024

@frederik126 že by si sa mal spýtať jej

viestta
1. jan 2024

Ze nie je normálne aby niekto žiadal od partnera aby "rituálne vymazal svoju minulosť". Bud si si istý, že si lepší ako všetci ostatní alebo nie. Ak nie, nepomôže ti ani ak by ho vymazala. Chyba je na tvojej strane.

siska53
1. jan 2024

@frederik126 a preco si tych priatelov vymazala??

isis234
1. jan 2024

@frederik126 pri nových kamarátoch nezabúdajte na starých. Možno viacerých vymazala, lebo neboli s ňou v kontakte, nepísali si.
Ak je s tebou vo vzťahu, tak to nerieš

frederik126
autor
1. jan 2024

@isis234 ale ona s ním mala pohlavný styk 😂 kamosi mi nevadia

januska12323
1. jan 2024

Ako si zistil, že si ostatných vymazala a jeho nie?

isis234
2. jan 2024

@frederik126 prečítaj si, čo ti odpísala @viestta

bloger
2. jan 2024

@frederik126 Podľa mňa máš pravdu. Tu vôbec nejde o to kto je lepší. A už vôbec tu nejde o rituálne vymazanie minulosti. Alebo ženy by s tým problém nemali? Ten môj si nechal v priateľoch ženskú o ktorej viem, že spolu strávili vášnivú noc. To je dobrý základ vzťahu. Bolo to ale predtým ako si začal so mnou. Tak je to úplne v pohode.

sorayaardente
2. jan 2024

Ja neviem,ja si normálne píšem s bývalým ,nevymazala som si ho a sme kamoši. Takisto môj manžel si píše sem tam s bývalou a aj prespal u nej v Prahe,keď tam bol,ale my sme ešte ,,stará škola,, kde ťa dôvera funguje a vieme,že keby jeden niečo urobil,je koniec všetkého. A nie je nič zle udržiavať dobré vzťahy s ľuďmi,s ktorými máme spoločnú minulosť. U nás máme my rodinu aj bývalý a sme v pohode.

zuzkaa1991
2. jan 2024

@frederik126 aj ja mam byvalych na fb a som 10r vydata a moj muz vobec take banalne veci neriesi...aj ked s nie so vsetkymi s byvalymi nie som v kontakte sme dospeli ludia a co je na tom sa porozprávať o zivote raz za cas

ruxandra
2. jan 2024

A ty si akože kto aby si jej rozkazoval koho si môže a koho nemôže nechať v priateľoch? Teba by si mala v prvom rade vymazať keď si takýto toxický.

viestta
2. jan 2024

@frederik126 a ty si si vymazal vsetky predchadzajuce frajerky? Ak ano, preco? Co ta vedie k tomu, ze mazes svoju minulost? Nechces tu svoju frajerku poslat aj na lobotomiu, pretoze v jej hlave zazitky so vsetkymi byvalymi ostali, to nevymazes ani ked sa sam pokrajas. Nie si schopny akceptovat, ze kazdy ma nejaku minulost, lepsiu, horsiu, aj ty mas svoju minulost. Minulost sme prezili, je sucastou nas samych, formuju nas prezite veci. Treba to vediet spracovat, nie ziadat hluposti ako vymazavanie byvalych partnerov vo virtualnom svete.

minenkak
2. jan 2024

@frederik126 a čo keď s ním mala pohlavný styk,to je niečo zlé,ty pred ňou si nemal pohlavný styk

faux
Autor odpoveď zmazal
faux
Autor odpoveď zmazal
nataly420
2. jan 2024

Tak si nájdi pannu ktorá s nikým inym nemala pohlavný styk 🤣🤣strašne sa smejem na tvojim rozmýšľaní

avonladyba
2. jan 2024

Možno tam má ľudí len z nedávnej minulosti a takých čo niečím prispievajú, lebo keď ma niekto profil len na to aby ocumoval ostatných a sám nič nepridá tak na čo taký medzi "priateľmi".

selena_luna
2. jan 2024

@frederik126 co cakas? Ze ti schvalime tvoju snahu diktovat partnerke, koho ma mat na socialnych sietach? Je to manipulativne a budujes si vyborny zaklad pre psychopaticke spravenie.
Na okraj, neznesiem to ani u zien. Ludia su slobodne bytosti a je chora tuzit niekoho takto ovladat.

viestta
2. jan 2024

@selena_luna presne, nechapem toto ani u zien, ani u muzov. Ked niekto vyslovi taku poziadavku vypoveda to o nom viac ako si mysli a kazdemu sudnemu cloveku zacnu blikat kontrolky po tejto poziadavke.

selena_luna
2. jan 2024

@viestta presne!

pininka1
2. jan 2024

@bloger predsav si ze žiadna normálna žena ktorá to má upratané v hlave a chape ze v minulosti mohol mať jej partner viaceré takéto vzťahy a ona to nijak neovplyvní s tým problém nemá. Ja mam dodnes medzi kamarátmi svojho bývalého s ktorým som bola pred 23 rokmi, dodnes sme v kontakte, aj môj muž ho pozná a absolútne s tým nemá problém, že som s nim spala pred x rokmi a tak isto s tým nemám problém ani ja. Skôr si myslím ze takto vymazať ľudí zo svojho života robia len ti, ktorí nie sú vyrovnaní s daným vzťahom.

nikaeli
2. jan 2024

Čo si o tom myslím? že by si mal popracovať na svojom sebavedomí. Vymazaním ľudí z Fb nevymažeš realitu. Každý má nejakú minulosť. Aj ty.

domkakvet
2. jan 2024

@frederik126 tiez mam byvaleho na facebook a co ako, rozisla som sa ja s nim a spat by som ho nechcela.