Ahojte ženy Ked budete čítat prosím vás Ked to prezivate to čo aj já tak to rieste bojujte nevzdávejte sa aj Ked už nemáte sílu prepacte že to písem tu ale chcem len aby stě sa nevzdavali malá som priatela a bol schizofrenik kteří sa neléčil 10 mesiacou som vydržila sním riesi to aj policia zatvaral má nadával mi že som k...a a také bil má škrtil má sex chcel aj na sílu Ked som nechtěla já Ked som isla do sprchy tak má chytil za vlasy a na postel má chodil do kuchinskej linke do postele .... A aj kluče a telefón mi zobral a tak chodíval Von klucki s okna odmontoval aby som nesla na balkón cigareti na mna Hasil modrini mi robil klamal na mna policajtom že som ho chtěla zabít tak má 3 krát zatvoril na psichiatriu. Zbraň mi stále dával k hlavě nikdo mi neveril myslela som si ze je to moj koniec že nemám už ziadni život 2 Augusta sa mi podarilo utiec utekla som až na parkovisko tam mi pomohli traja ludia nebudem menovat ktorim som vdacana. Dnes je už 3 oktober. A stále mi nedá pokoj píše mi na tik tok instagram Facebook tak vsetko som si zrušila už Sociálně siete nemám vsaďte mi nadával. pochopí to len tak .. žena ktora si to už také presla. Nepisem to kvoli tomu aby stě vedeli ale písem to aby stě nemáli strach a Ked aj ví stě si niečo také zažili tak to rieste nechcem aby to pokračovalo dalej riesi to Stále policia čo si ví mislite je to poriadku že stále je na slobote.??
@tramtada31 dakujem že má chápete
Zlatko je to hrozné čím si si prešla prajem ti v živote už len pekné a dobré veci aby ťa stretli si veľmi veľká bojovníčka
@alexis617 dakujem velmi pěkné
Fuuu, take mlade a pekne dievca, je mi luto, čím si si musela prejst. Držím palce, aby sa to vyriesilo k Tvojej spokojnosti. Radšej si aj zmen telefónne cislo, nech sa k tebe už nedostane. A nikdy mu hlavne neodpusť, nevrat sa k nemu a v budúcnosti buď opatrná pri vybere Partnera, aby sa toto peklo už nezopakovalo.