icon

Nezáleží mu na mne

zuzanecka1234
19. jún 2016

Ahojte. S priatelom sme spolu 4 roky mame jeden a po rocnu dceru a v auguste sa nam na narodit druha dcera. Partner chodi do prace na smeny. Lenze v poslednom case sa strasne casto zastavuje v krcme travi tam naozaj vela casu. Napriklad rano ide do pr

Strana
z2
zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

Ide do prace na 6 a vrati sa o 14:00 lenze domov pride o 17:00 potom je dve hodky doma a potom ide zas do krcmi. Este som mu nasla aj kondomy vo vrecku. Ked som sa ho na to spytaala povedal ze ich daval kamaratovi. Vcera ked sa vratil sme sa sstrasne pohadali a povedal ze uz svaadbu nebude riesit lebo si nic nevazim a ze mam byt spokojna s tym co mam. Ja to nechapem

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

Prepracte odoslalo sa mi to skor

svetluska82
19. jún 2016

@zuzanecka1234 juuuj no je mi luto co prezivas...Pokial si nasla kondomy a vy ich nepouzivate tak takmer 100 percent ma bokovku, mozno len jednorazovku,ale pravdepodobne riesi alebo sa chysta riesit sex x inou...Spokojna s tym co mas? A to je akoze co??? Strasne divna hlaska, ja by som s nimhodila rec a ak sa nepolepsi zrejme odisla...Aj ked kvoli detom ziju pary kadejako, ty si musis urcit priority a pravidla v rodine...Predtym do krcmy nechodil? Mozno nechodi do krcmy ale za babami..ktovie...skus ho trosku posledovat, ako sa sprava doma a pod.

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

@svetluska82 nie niekedy tak casto nechodil ale teraz od rana do vecera doma sa ukaze na 2 hodky vzdy som nakoniec zla ja on stale hovori ze sa tesi na druhe babo a pritom casnicke v bare povedal ze mam stitnu zlazu ze preto som tak "pribrala" viem to od mojho stryka lebo sa poznaju

svetluska82
19. jún 2016

@zuzanecka1234 😀 😀 😀 😀 ta casnicka asi nebude najinteligentnejsia ked mu to zozrala...Takze vies uz ze niekoho ma je len na tebe ako sa k tomu postavis.

mima4
19. jún 2016

@zuzanecka1234
pozri sa na to aj pozitivne. Pocas 4 rokoch chodenia sa ukazal jeho charakter, pristup k zodpovednosti, k tebe a teraz mas priestor sa rozhodnut, ci s nim vidis buducnost alebo nie. Je dost realne ze ma aj inu priatelku okrem teba, ale mozno bude len typicky krcmovy bulo a ono to vyplavalo na povrch uz teraz, co je podstatne lepsie, ako po nejakych 10 rooch a v manzelstve. Prve roky vztahu je najelpsie toho druheho co najlepsie spoznat a potom sa mozes rozhodnut, co dalej, tak mas priestor.

evkakorcek
19. jún 2016

@zuzanecka1234 Treba si naliat cisteho vina. ANO on ma este niekoho ineho okrem teba. To ci chodi do krcmy je len zamienka. Chodi spavat s tou druhou. Ver mi, poznam to. Ja som svojmu exovi ani kondomi nenasla, ale vedela som jednoducho ze ma podvadza, pretoze zahadne nemal na mna cas, stale ma presviedcal a klamal do oci ze v tom tretia osoba nie je, vkuse ma klamal v tomto a az nakoniec som ich spolu videla ruka v ruke. Mne to bolo cumafuk, ze ma druhu, ale on sa prezradil 😀 😀 😀 a vysiel z toho ako najvasci debil 😉
Moja rada. Dôveruj, ale preveruj. Aviem, ze je to mozno ponizujuce (ani ja som si to nikdy nedovolila), ale ked ti ako dokaz ani kondomy nestacia, co tak sa mu prehrabat v mobile? 😝

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

@evkakorcek vsetko ma zaheslovane do mobilu sa mu nedostanem :/

mima4
19. jún 2016

@zuzanecka1234 bývas u neho, ci on u teba? ako mate byvanie poriesene?

evkakorcek
19. jún 2016

@zuzanecka1234 Tak vidis, ked ma vsetko zaheslovane asi ma co tajit. Osobne by som nestracala vela casu, lebo potom si budes trieskat hlavu o stenu a kricat "aka som len bola sporstaaaaa".

misel0806
19. jún 2016

Priatel ma urcite nejaku bokovku naco by chodil do krcmy s kondomami,a kamarat je krici manever.. Bohvie ci aj v tej krcme nekoho nema.... Doma ma decko druhe na ceste a chova sa ako nastrocny pubertak ktoreho zaujma len to kdevsi suchne ,no nevidim to ruzovo.. Ak ak bych zistila ze pretahuje druhu v tom momente by ma videl naposledy a ten moment by si este dlho pametal 😃

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

@mima4 byvame sami

mima4
19. jún 2016

@zuzanecka1234 mate kupeny spolocny byt?

maxiva
19. jún 2016

nezavidim ☹ musi to byt pre teba velmi tazke a hlavne teraz 😒 skus rozhovor.postav ho pred rozhodnutie bud vy,alebo krcma...ine ti neostava,lebo sa to bude len zhorsovat.mozno sa spamäta,drzim päste....

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

@maxiva veru je to tazke stale mi je do placu a bojim sa aby som tym neublizila babatku :( najhorsie na tom je ze ma vzdy dokaze tak zmanipulovat ze mam este pocit ze ja som najhorsia :(

mima4
19. jún 2016

@zuzanecka1234 pozri, vyhod ho z bytu a mas.

lubkavargova1
19. jún 2016

a takto koncia "cakacie mody"....suma sumarum a zili stastne kym nepomreli...pokial mas svoje zazemie, tak ho kpnut do riti naj bere aj zarubnu

sissy27
19. jún 2016

@zuzanecka1234 ty vôbec nepotrebuješ riešiť či ťa podvádza a s kým alebo či ozaj chodí len do krčmy alebo koho boli tie kondómy... Je to všetko úplne nepodstatné. Jediné podstatné je, či si s ním šťastná a spokojná a či s ním takto chceš žiť navždy. Sú len dve možnosti, tak si to uprac sama v sebe a podľa toho sa zariaď.

sue
19. jún 2016

...tak len dufam, ze mas poriesene "vase" byvanie a nie si len slobodna mamina s dietatom a druhym na ceste, ktora styri roky zila s priatelom a neriesila byvanie pre seba a svoje deti...ak si bola tak naivna, tak o to silnejsia a rozumnejsia musis teraz byt...
1.uvedom si, ze tomuto muzovi budes NAVZDY len priatelka, nikdy nie jeho zena a zvaz, ci to chces...ak ano, tak:
2.trvaj na páierovom vysporiadani vasho byvania - aby bolo naozaj vase a aby si v pripade rozchodu neodisla s detmi pod jednou pazuchou a gatkami pod druhou.......
2.ak uz jeho priatelkou byt nechces, premysli si ako dalej - tvoj navrh ohladne vyzivneho, stretavania, byvania...davaj dokopy papiere....

Je uplne sumak ci ta podvadza alebo "len chlasta" , nevazi si ta, neberie ohlad na tvoje potreby, na tvoje tuzby, na potreby vasich deti... Niekde je obrovska chyba...ale nie len u tvojho priatela...

evkakorcek
19. jún 2016

@zuzanecka1234 pozri, aj mna moj expriateľ vedel tak zmanipulovat ze som bola vzdy ja ta najhorsia. Ked som mala dokazy o jeho nevere (s viacerymi zenami naraz mal vztah), urobil zo mna blazna a domyslavu kravu a on z toho vysiel ako chudiatko, ktoremu sa dostava malo pozornosti. Nesmies sa nechat ovplyvnit jeho recami. To ze niekde chodi je prvy dokaz (krcma je vyhovorka), kondomy su druhy dokaz, kolko ich este potrebujes, aby si si otvorila oci.
Ja viem, chapem ta, ze mate spolu dieta a bojis sa aby dieta nestratilo otca. Ale to ze od neho odides predsa neznamena ze sa automaticky zrieka otcovstva. On bude otec navzdy, budu sa spolu stretavat, ci uz cez vikendy alebocez prazdiny. A ty popremyslaj nad sebou a nad tym ake mas hodnoty. Ak mas rada samu seba, tak sprav nieco preto aby si nebola nestastna. To co bolo zmenit uz nemozes, ale mozes zmenit to co bude 🙂 🙂 🙂

tyrkys44
19. jún 2016

Moja on ma milenku. Toto práve žijem. Malo času na rodinu, kondómy, zaheslovany mobil či mail. Ver svojej intuicii. Tá neklame. Je mi to ľúto, hlavne keď teraz čakáš bábätko. Možno to ešte pár rokov potrvá kým si to priznas. Malé deti, spoločné bývanie atď, to sa ťažko odchádza.

tyrkys44
19. jún 2016

@evkakorcek presne tak. Poznám

misel0806
19. jún 2016

@zuzanecka1234 nedaj sa zmanipulovat ziadaj vysvetlenie... A ked nie kopni ho kade lahsie lebo nic dobre ta snim necaka alebo chces zit dalej v klamstve,,tebe moze tlacit kaleraby do hlavy zmanipuluje ta a ma ta kde chce on zajde za roh a robi to iste..no otras😕

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

:(

n0mi
19. jún 2016

@zuzanecka1234 urcite ti je tazko, a tazsie sa kontroluju aj emocie a viem ze nechces verit tomu co si zistila. Ale vezmi si, skor ci neskor ta aj tak opusti, lebo uz ma rozpracovanu inu zenu, mozno aj ona bude tehotna... Na toto sa chces prizerat s dvoma detmi? A ponizit seba samu a prosit sa mu? Ako zijeme len raz a myslim, ze kazdy clovek ma pravo byt stastny a stretnut tu pravu osobu, co za to stoji. Je len na kazdom z nas kolko casu bude stracat s clovekom, co za to nestoji. Treba sa prestat lutovat, zober si papier spis si preco s nim si, preco tam ostavas a aky zivot vies dat detom s nim a bez neho. Vsetci ti tu radia co vidia najlepsie. Ale si zodpovednou mamou, musis urobit to najlepsie co je v prospech deti. A nechat deti trpiet lebo sa im nedostane lasky? Na to sa chces pozerat? Ale Good luck samozrejme.

zuzanecka1234
autor
19. jún 2016

Boli sme v tescu a on normalne flirtoval s tou co predava syr a som si ppovedala ze dost :(

tykat
19. jún 2016

"...casnicke v bare povedal ze mam stitnu zlazu ze preto som tak "pribrala" ..." 😀 😀 😀
...by som tej casnicke povedala ze nech si da bacha lebo stitna zlaza je velmi nakazliva tak aby ju tvoj chlap nenakazil a nechodila o chvilu aj ona s bruchom 😢

jema_suri
19. jún 2016

Tak sa mi vidí, že to je názorný príklad chlapa ľudovo povedané ,,kadze chodzí dzeci robí,,....žiaľ, dnes je takých ojooooj

n0mi
19. jún 2016

@tykat 👌🏻

evkakorcek
20. jún 2016

@zuzanecka1234 Trošku na odlahcenie. Poznás ten vtip. Príde chlapík do obchodu a vypýta si 5 perníkových srdc s napisom "Si moja jedina" 😀 😀 😀 😀
Ako ja ti poviem takto tiez som nechcela verit ked som bola vo vztahu s exom, ze by ma mohol podvadzat. Ale ked som prisla na to do akych rozmerov siaha jeho suknickarstvo tak som sa skoro dogrcala. Tahal tri vztahy naraz! Dve sme sa spamatali a poslali sme ho kaze lahsie a ta tretia s nim ostala 😒 . Ja mam sebavedomie velmi vysoke a nikdy by som sa nenechala nicit od takeho dementa co nevie co je monogamia. Ty sa tiez spamataj a posli ho kade lahsie, kym nechytis nejaku chorobu 😉

Strana
z2