Nezamestnaný manžel
Manzel urobil seriu zlych rozhodnuti (aj ked som mu radila inak) a vlastnym pricinenim je od jesene nezamestnany. V tom case som nastupila na matersku. Tesila som sa na to obdobie, ze si porobim podla seba, oddychnem si, bude to taky cas pre mna. Namiesto toho bol doma, stale mne za zadkom. Teraz uz sa pomaly blizim k rodicovskej, on je stale doma. Spociatku som to moc neriesila, verila som ze si rychlo nieco najde ale som z toho uz na nervy. Mozno je to divne ale chyba mi byt sama s malou, len tak robit si co chcem, ist niekde s nou, sama sa prejst, nacerpat energiu, neda sa. Kolobeh kazdy den popratat, navarit, do toho muz stale doma, ku vsetkemu ma poznamky. On v podstate aj porobi, pomoze mi, ked ho poziadam, aj do obchodu ide (tym padom ja zase nikde), porobi na zahrade ale mna uz vsetko okolo vytaca, aj ked niekedy bezdovodne. Malu postrazi, okupe, prebali, ked ho o to poziadam, v podstate pomaha dost. Dcerka je ale pohodove dieta, zvladla by som ju aj sama. Pracu si snazi hladat, vraj nic nie je, ziadne ponuky na trhu. Tomu neverim. Uz som zufala z toho ze sme nonstop spolu a kazda blbost ma vytaca. Ze napriklad ho vidim lezat pred TV a s mobilom v ruke hra nejaku hru. Keby nebol doma ale v praci a stravoval sa tam, aspon by dom varit nemusela a stale upratovat atd. Asi by ma malo tesit ze mame aj moznost byt spolu ako rodina ale mna uz vobec netesi travit s nim cas. Aj si vycitam, ze nie som dostatocnou podporou pre neho ale aj sa hnevam ze tie rozhodnutia spravil bezomna. Moze si za to sam a pritom uz som bola tehotna a vedel ze nas bude musiet zivit (ja sama som mala velmi dobre platenu pracu, on mal este lepsiu). Zatial vsetko platime z mojej podpory plus z toho co mame nasetrene aj sme museli nieco predat ale ked zacne chodit iba rodicak tak neviem ako to zvladneme, som z toho v strese. Ani moja rodina nevie ze nema pracu, mojim rodicom tvrdime ze robi z domu. Ja by som aj chcela aby trebars moja mama bola u nas aspon raz za tyzden cely den, nie pomoct ale len tak, travit spolu cas a s vnuckou. Neda sa, on stale doma a je to divne aby sa tvaril ze ma pracu. Ani jeho rodina nevie ze nema pracu, aj kamaratom porozprava ako je v praci az mi je to smiesne. Myslim si, ze niektore pohovory na ktore “isiel” si aj vymyslel aby som uz do neho nerypala a dala mu pokoj. tvrdi ze sa snazi ale momentalne ze to zmenit nevie. Uz spolu ani nespime (ani sexualne ani doslova), vecer si pozreme tv a ide si kazdy po svojom. Ked ideme niekde spolu tak sa vacsinou pohadame. Hladam silu ako to cele zvladnut.
@mircalla a to este kamarátom opisuje ako bolo v práci, akoze neviem si to ani predstaviť a jej to príde smiešne,to musí byt poriadny klamár a špekulant čo sa hraje na dôležitého, ved toto normálny chlap nevymysli a normálna žena sa na tom nebude smiať ale sa bude hanbiť za takého.
uz si nasiel manzel pracu?
No tak chod do prace ty🤷♀️
Citam to sice 1.1.23 ale neverim, ze chlapec si nasiel pracu. Alebo sa mylim?
Ano nasiel si dobru pracu vo svojom obore, uz pracuje. Ale posledne dva mesiace predtym sme zvladli iba vdaka vyraznej pomoci od mojich rodicov. Nemali sme ani na benzin aby isiel na pohovor. Nemali sme doslova ani jeden cent. Od rodicov som musela pytat na sunar a plienky, tiez nam pomohli s hypotekou. no otras, tak som sa hanbila pred nimi. uz v zivote to nechcem zazit a nedopustim to uz nikdy. Velmi nam to cele nastrbilo vztah manzelsky. Uvidime co bude dalej, ked sa stabilizujeme financne.
Super ze to malo happyend, rodicom aj keby nepytali by som pozicane vratila (ak sa stabilizujete uplne🙏)
@kikushaa ano urcite im to vratime do poslednej koruny

@mimi1237 Presne tak, autorka je rovnako zvlastna, kedze obaja bez mihnutia oka klamu vsetkym naokolo a fejkuju, ze chodi do prace. Scenar ako zo strednej skoly