icon

Nezáujem otca. Čo mám robiť?

adriana1712
11. aug 2011

Prosim, poradte, co robit v takomto pripade..☹
Moj chlap je sedem dni v tyzdni, od rana do vecera v praci, ked pride, ide na kavu ku kamaratovi, tam je aj dve hodiny (radsej sedi tam, akoby mal ist k nam domov--a to kazdy bozi den), ked pride domov, naje sa, umyje sa, lahne a spi. Medzitym okrikuje maleho, ktory je stastny ako blcha, ze ocino je konecne doma a chce sa s nim hrat. Ocino pokojne zaspi, bez toho aby sa čoilen chvilku povenoval aspon malemu ked uz mne nie, a samko len smutne pozera na spiaceho oca, ktory mu nedal ani len pusu na dobru noc. A rano, ked zas odchadza do prace, Samko hystericky krici, lebo nechce aby ocino ZASE odisiel. Ked uz ale len predsa musi mm odist, samko mu s placom povie, nech mu aspon zakyva z okna. Caka v okne...a myslite ze mu zakyva?? nie ☹ a samko darmo caka v okne ☹ nikdy sa nestalo, zeby zobral samka napr. do cukrarne, na ihrisko, do zoo....no nikde. Niekedy sa stane, ze mm odbehne z prace a mame sa kvoli niecomu stretnut v meste. Ked Samko vtedy vidi, ze ide k nam ocino, je stastim bez seba, hned sa rozkeca, no je zlatucky 🙂 len tato jeho radost netrva dlho. Ked vybavime co treba, ocino si ho bezlutostne zlozi z pliec a uteka do roboty. Samko len krici..Ocinko, nechod zase do roboty, bud s nami! je mi ho strasne luto, az sa mi slzy tisnu do oci, a nemozem s tym nic robit. Prosim, poradte, co by ste na mojom mieste spravili vy. Podotykam..moj muz nema ani jediny ked volno, ani v nedelu. Teda, mohol by mat keby chcel, ale on radsej ide do prace. s malym sa nepohra, nekupi mu ziadnu hracku...pripada mi byt strasne chladny a bezcitny. Takto sa ocinkovia ku svojemu 3-rocnemu syncekovi nechovaju ☹ Samko ho tak pekne oslovuje, ze "ocinko", ale ani to s nim nepohne. Vidim na malom,, ze ocinka velmi lubi a dal by cokolvek za to, aby bol aspon jeden den s nami.

Strana
z3
janka_mamka
3. máj 2013

nehnevaj sa že ti to poviem takto nie je to moja vec, ale ja by som takehoto chlapa v momnete kopla do tej jeho bezcitnej riti, a vymenila ho za druheho, nasla malemu lepšieho ocina, a sebe lepšieho partnera..nehnevaj sa... ale takto sa tatinkovia nesprávaju....je to smutne , skuss mu dat tvrdy ultimatum, a potom ho kopni do riti, takehoto tainka nepotrebujete..a nebooj rodiacia, ci priatelia dakto ti pomoze s byvanim, na zaciatku je to tažke, ale uvidis aka budes časom štastna, a sami, sami so synom neostanete, dakto si vas čoskoro najde..držim pesti 🙂

janka_mamka
3. máj 2013

prepac až teraz som si vsimla ze nemas rodicov, ze nemas nikoho, nie je to ziadna slabst alebo trapne ani hanba keby si sa obratila na daky materinsky dom??? je ich kopu , a ak toto s nim nehne a nedojde na kolenach svelkov kyticiou a nezmeni sa..tak potom neviem, ae tam ti pomožu skus pohladat na nete..inak neviem ako by osm ti poradila...

Strana
z3