icon

Nezáujem svokry o vnuka po jeho chorobe

15. nov 2025

Ahojte chcem sa opýtať na situácii kedze sa nemám s kým poradiť a nechcem svokru ohovárať?pred ľuďmi ktorí ju poznajú ale som v šoku. Syn ktorý ma 2,5 roka bol hospitalizovaný a prišiel v stredu domov mal zapal priedušiek. Ma starých rodičov ktorí sa extra nejak nesnažia stačí im deti vidieť raz do mesiaca. ALE manžel volal svojho otca na futbal bolo to večer o 18 s tým že nech príde aj svokra že mi pomôže s deťmi mám aj pol ročne babatko a staršiu 5 ročnú dcéru. Tak oni najprv dobre že prídu. A potom keď prišli k nam prišiel len svokor. S manželom sme ostali v nemom úžase že svokra neprišla. Keď sme sa pýtali prečo tak rezala rezance a chcela mať kľud. Podotýkam syn deň predtým prišiel z nemocnice. Príde mi to smutne. Ale neviem či len ja sa na to nejak precitlivené pozerám príde mi to smutne že nechcela vidieť boje vnúča po tom čo bol chorý.

Strana
z5
anonym_f3b4a3
15. nov 2025

Nič nové pod slnkom. Moje dieťa bolo v nemocnici ako onko pacient od jesene do jari (potom veste niekoľko krát)a od svokry žiaden zaujem

janinah
15. nov 2025

Cize pani tvorstva budú na futbal kukať a ženičky okolo detí skákať.Dobrý plán ,ale svokra na to neskočila😃
Dieťa je v poriadku,uvidí ho neskór.Ano,prídeš mi precitlivelá,nečakaj od nich priveĺa a nebudeš sklamaná.
PS včera som prešla autom 450 km,aby som bola s vnúcatkami,zajtra ich prejdem domov zas.

viestta
15. nov 2025

ale pomoct s detmi mal predovsetkym ich otec, nie stara mama. Neries jeho mamu ale jeho. Jemu je futbal prednejsi ako deti?

doriiis
15. nov 2025

Áno, si moc precitlivena.
Ani tvojho muža to zjavne netankovalo,ze má doma 3 deti a z toho jedno práve prišlo z nemocnice.🤷🏻‍♀️

pribinak
15. nov 2025

Tvoj muž je úplný pako! Mal zostať doma a starať sa o deti
Je to jeho povinnosť. Nie povinnosť svokry.
Dosť má prekvaouje že vidíš problém v svokre

selest
15. nov 2025

Ber si priklad zo svokry a neskac ako muzicek piska. Dieta prislo z nemocnice, mate 2 dalsie malicke deti tak hadam panko mal ostat doma a pomahat ak je to treba.

anonym_76b147
15. nov 2025

@anonym_autor Tu neočakávaj žiadnu podporu, pekné slová – tu vedia len útočiť a teraz budeš ty tou najhoršou mamou na svete. Podľa môjho názoru sa tým nezaoberaj, moja svokra je úplne rovnaká: ak neprivediem vnúčatá, tak ich nevidí, a keď náhodou príde ona, tak sa vždy ponáhľa. Aspoň si sa dozvedela, aké dôležité sú pre ňu vnúčatá.

anonym_a5da49
15. nov 2025

Tiež nechápem...mal sa o deti starať snáď otec a nie ísť na futbal a nech sa stará svokra 🤔

viestta
15. nov 2025
@anonym_76b147

@anonym_autor Tu neočakávaj žiadnu podporu, pekné slová – tu vedia len útočiť a teraz budeš ty tou najhoršou mamou na svete. Podľa môjho názoru sa tým nezaoberaj, moja svokra je úplne rovnaká: ak neprivediem vnúčatá, tak ich nevidí, a keď náhodou príde ona, tak sa vždy ponáhľa. Aspoň si sa dozvedela, aké dôležité sú pre ňu vnúčatá.

@anonym_76b147 preco si domyslas, ze z nej spravime najhorsiu mamu? Jediny, kto v tejto konstelacii je za vola je otec troch malych deti, z toho jedno este stale chore, ktory sa vyberie na futbal miesto toho aby sa o tie SVOJE deti staral sam a neocakaval (aj s manzelkou), ze ho zastupi jeho mama.

minenkaa
15. nov 2025

@anonym_autor ja som to nepochopila ,prečo mala prísť svokra pomáhať s deťmi,keď sú obaja rodicia s nimi a ešte aj doma ,čo tam treba pomôcť

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_76b147

@anonym_76b147 ty jediná si spomenula niečo o zlej matke ,prečo je zla matka

pribinak
15. nov 2025
@anonym_76b147

@anonym_76b147 nikto ju neoznačil za najhoršiu mamu …..tak nechápem tvoj hystericky príspevok

anonym_76b147
15. nov 2025

Áno, aj otec by sa mal starať o deti, ale keby svokre na vnúčatách záležalo, správala by sa inak.

viestta
15. nov 2025
@anonym_76b147

Áno, aj otec by sa mal starať o deti, ale keby svokre na vnúčatách záležalo, správala by sa inak.

@anonym_76b147 nie, ze AJ, v prvom rade by sa mal otec postarat. Stari rodicia mozu, ale nemusia pomahat s vnucatami. A urcite nemaju za povinnost suplovat svoje deti v starostlivosti o svoje vnucata

anonym_a5da49
15. nov 2025
@anonym_76b147

@anonym_76b147 ako inak? Letieť pomáhať neveste s deťmi, aby synáčik mohol ísť na futbal? A otcovi deti na nich záleží, keď si chce ísť na futbal a nebyť pri deťoch? Ja žasnem, za čo všetko už tie svokry môžu. Normálne sa bojím byť raz svokrou 🤔

autor
15. nov 2025

@anonym_autor och ved ja som nechcela aby pomáhala ale aby s nimi trávila čas zle som sa vyjadrila že proste z tej radosť že je doma príde a bude sa s ním hrať nepotrebujem od nej žiadnu pomoc ani som ju nikdy nemala takže domýšľave komentáre kto je môj muž a prečo on išiel na futbal sú mimo

viestta
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor och ved ja som nechcela aby pomáhala ale aby s nimi trávila čas zle som sa vyjadrila že proste z tej radosť že je doma príde a bude sa s ním hrať nepotrebujem od nej žiadnu pomoc ani som ju nikdy nemala takže domýšľave komentáre kto je môj muž a prečo on išiel na futbal sú mimo

@anonym_autor svokra je zla, ale dedo tiez isiel s ich tatom na futbal, neostal s vnucatami...

minenkaa
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
V iné dni nemôže prísť?Nechapem dieta boli choré ,bude ešte nespočetne veľa krát choré ,zbytocne to prežívaš
Tvoji rodicia boli?

minenkaa
15. nov 2025

Baby prečo to tak niekedy hrotíte a uplne zbytocne

svetlonos
15. nov 2025

@anonym_autor
otvor oci a ten nemy úzas smetuj tam, kde pravom patri - svojmu muzovi. Svokra je ok, neoriska chora nakazot deti - vtedy by som sa na nu nstvaka!
Teraz niet dovod. Ze nejde ku vam hned ako ke msly z nemocnice doma? A cim mu pomoze akoze? To akurat tebe ake nato mas muza. A ten ide na futbal radsej. Moj je tieto dni od jednej do noci v robote vynimocne. Je to o nieco narocnejsie ale da sa. Keby mame chore dieta, robo u domi alebo ma volno. Deti mame v rovnakom veku ako vy, rodinu nie iplne za rohom. A neviem ako by mi babky mali pomoct v takej situacii. Mlafsie dve si naviazane na mna, starsi ok. No viem aky mame system usoavania dvaja alebo len ja. Iny clovek by bol skor pritaz ako pomoc. A zvlast pri chorom dietati.

sissy27
15. nov 2025

@anonym_autor a na svokra sa nehnevas, ze ho zaujima viac futbal ako vlastne vnucata? To je v poriadku, ze on sa im nevenuje, iba svokra je zla?
Mimochodom, za mna dobre, ze neprisla. Maly je este tesne po chorobe ak uz je vobec uplne zdravy, nepotrebuje, aby navstevy zbytocne nejaku pliagu este dovliekli.

anonym_24b328
15. nov 2025

"aby s nimi trávila čas zle som sa vyjadrila že proste z tej radosť že je doma príde a bude sa s ním hrať"

Sama hned v uvode pises ze im staci vidiet deti raz do mesiaca. Preco potom cakas ze zrazu sa bude chciet s detmi hrat? Je to smutne, ano, jednych starkyh takych mame. Preto ale z ich strany nic necakam. Keby chceli, mozu sa hravat u nas s deckami aj kazdy den, byvaju o 5km dalej...

anonym_a5da49
15. nov 2025
@anonym_24b328

"aby s nimi trávila čas zle som sa vyjadrila že proste z tej radosť že je doma príde a bude sa s ním hrať"

Sama hned v uvode pises ze im staci vidiet deti raz do mesiaca. Preco potom cakas ze zrazu sa bude chciet s detmi hrat? Je to smutne, ano, jednych starkyh takych mame. Preto ale z ich strany nic necakam. Keby chceli, mozu sa hravat u nas s deckami aj kazdy den, byvaju o 5km dalej...

@anonym_24b328 no už vidím, ako sa naša generácia, keď rodime väčšinou teraz medzi 30-40 r, budeme chcieť pomaly v 65-70 r chodiť hrávať s vnúčatami, tak ako to očakáva trištvrte koňa.

remaadja
15. nov 2025
@anonym_f3b4a3

Nič nové pod slnkom. Moje dieťa bolo v nemocnici ako onko pacient od jesene do jari (potom veste niekoľko krát)a od svokry žiaden zaujem

@anonym_f3b4a3 veľmi smutné …

domka222
15. nov 2025

Tvoj muž a tvoja svokra majú v tejto situácii jednu vec spoločnú. Obaja chceli mať svoj čas a pokoj,nič viac.

anonym_ab5539
15. nov 2025
@viestta

@anonym_autor svokra je zla, ale dedo tiez isiel s ich tatom na futbal, neostal s vnucatami...

@viestta Dedovia sa nerataju. Vzdy len babky maju strazit a pomahat. Take nevies???😏

anonym_cf1447
15. nov 2025

niektoré proste žijete v tom, že starí rodičia sú povinní sa zaujímať, starať, kupovať darčeky atd atd … je mi to ľúto, že si od nej čakala viac a nedala Ti to, ale pouč sa z toho a nabudúce nič od nej nečakaj. Ale nechápem prečo niesi naštvaná a nečakala si viac od vlastného muža … syn mu prišiel z nemocnice a on necha ženu s troma deťmi doma a ide na futbal? … to mi príde odost smutnejšie …

anonym_996108
15. nov 2025

1) suhlasila si aby muz isiel na futbal- o deti si sa teda mala postarat sama .. 2) kd eje tvoja mama? ta preco nedosla pomoct? 3) deti si si spravila s muzom a nie svokrou ..ak nejavila zaujem doteraz necakaj ze sa to zmeni len preto,ze ty chces 4) kludne mal ostat muz so svokrom doma .. pripadne vziat 5 rocnu a odbremenit ta aspon od nej

viestta
15. nov 2025

@anonym_autor ja mam na teba, mozno na prvy pohlad uplne od veci, otazku: Kedy naposledy si ty mala volny vecer od deti, od rodiny a sla von na 3 hodiny? Lebo ten futbal nebol na 15 minut, aj s prestavkou ma futbalovy zapas skoro dve hodiny, este tam musel tvoj chlap ista a vratit sa domov, takze mal +/-3 hodiny iba a len pre seba (ak sa s dedom nezastavili este na dve capovane cstou domov). Kedy si mala taky cas iba a len pre seba ty?

anonym_a92707
15. nov 2025

@anonym_autor och zasa sa tu do teba pustili známe,, tvare,,. Uplne viem ako sa cítiš. Ja mam tiež takú svokru. Ale ona to nevidí. Ani kde je problém. Len mi to je ľúto, že má také úžasné vnúčatá a vôbec si to neváži...

Strana
z5