icon

Nezáujem svokry

21. apr 2022

Dobrý deň, mám dve úžasné deti, jedno uz chodí do škôlky a druhé ešte nemá rok svokra býva kúsok od nás ,je na dôchodku no vnúčatá vidí minimálne, vyhovára sa ze nechce otravovať. Nemá nijaké koníčky ani nič,je samotár. Jej 38 r dcéra ma prvé dieťa, bude mať 7m o pár dní , žije v Maďarsku. No a deje sa to, ze svokra v podstate viac vidí to vnúča z Maďarska ako naše deti. Chodí tam skoro každý druhý mesiac pomáhať dcere s malým a domácnosťou ( lebo vraj nestíha pri ňom) potom sa vráti na SVK, strašne sa chce snami stretnúť a donesie deťom hrbu hračiek oblečenia a blbosti. Sľúbi
vnukovi ked odchadza zee sa za dva tri dni znovu zastaví,ze ho vezme tam a tam... A odvtedy nič, musíme prísť az my . Pritom je doma stále. Je mi to ľúto skrz deti, lebo hej veria ale ja už viem ze sú to len plané reči.
Potom zas odcestuje za dcérou a
Tak sa to opakuje.... Ide mi stým na nervy. Ako by ste ju riešili vy? Pred týždňom sa takto vrátila tiež, prišla na návštevu a odvtedy nič,iba si píšeme cez WhatsApp ,chce pýta b fotky deti, Asi to jej stačí.

Ja ju nepotrebujem na pomoc ani nič,len deti sa na ňu tešia a vadí mi ako ich zavádza a v podstate kašle na ne

Strana
z2
autor
21. apr 2022

@zmrzlinka2021 mne sa s dvoma.detmi.nechce trcat na byte ak máme akurát čas voľna,sme radšej vonku... Myslím ze lepšie sa príde jej samej ako mne s dvoma deťmi, či?

autor
21. apr 2022

@pielka to je pravda. Kto vie

yvanielka
21. apr 2022

Ja len k tomu ako pred tebou ohovára vlastnú dcéru....môžeš si byť istá, že pred dcérou ohovára zase teba.

zmrzlinka2021
21. apr 2022

Neviem, my chodíme k svokrovcov. Máme ich radi, zdvihneme zadky.

ukulela
23. apr 2022

A co ti brani jej zavolat a normalne ju pozvat, ze starka, branko by vas rad videl, dojdite v sobotu na obed. Stazujes sa, ale co si urobila pre vyriesenie problemu? Mozno nevladze, mozno ma u vas pocit, ze zavadzia,....ty hovoris, ze mate dobre vztahy, ale ku nej sa ti chodit nechce a ocakavas, ze pride ona. Podla mna je tam niekde komunikacny skrat a aj trocha jesitnosti.

autor
24. apr 2022

Uz sme si to vysvetlili, povedala ze ona je proste taka a nech sa nehnevám, že je rada doma a sľúbila že prestane hovoriť synovi... Ze si to neuvedomila, ,ze deti to beru tak vazne. Vybavené

Strana
z2