Nezaujíma sa o mňa, nemá chuť na sex, stále hádky a teraz ma nechal samú na dovolenke

48domka
30. júl 2019

Ahojte dievcata, a priatelom sms uz rok a pol pisala som predtym ze priatel nechce sex nezaujem . Nenechala som ho naletela na jeho reci opat . Siel do nemecka pracovat pisali zme volali videohovor vsetko. Predtym chodil na pokec co som na to prisla. ....
Dosiel z nemecka hned prvy den som len chcela nieco Z tabletom zacal jak zmyslov zbaveny kricar a brat mi ho utekal snim prec. Mal tam nejake fotky stiahnute asi z pokecu . Jasne hadky vsetko. Na moje narodeniny 27.meho sme sli na dovolenku na makarsku . Pohadali sme sa udrel ma pobalil a odisiel stym ze mam ist busom . Takze teraz som na plazi on odisiel . Poradte co dalej ako sama odidem odtial sli sme autom.

landsmanka
30. júl 2019

@48domka je to pekny hajzlik s prepacenim ked ta nechal niekde pri mori, ty si samu seba asi velmi nevazis ked si ostala s takym chlapom, niekomu zavolaj nech pre teba pride alebo si zisti na hoteli alebo niekde autobusy, hadam nejake peniaze ti nechal nie alebo mas svoje?

eliaska101
30. júl 2019

@48domka sa čudujem, že s takým chlapom si aj na dovolenku išla. Ako ti napísaa landsmanka, niekomu z rodiny zavolaj čo sa stalo a popros či ťa nemôžu prísť zobrať. Pochybujem, že nejako inak by si sa z tade dostala.

saskia_98
30. júl 2019

@48domka no normalne. Pokukaj letenky a bookni. Ja by som si ešte užila dovolenku do konca a potom odletela domov. Len raz by ma chlap udrel, ta by som mu to vratila ale s panvicou po hlavne naj vie a zbalila sa. Akoze sorry ale na tvojom mieste skacem meter 5 ze som sa zbavila takeho debila..

vevesh
30. júl 2019

@48domka existuje aj verejna doprava t.j. bus a vlak- zisti u domacich, ako sa dostat do viedne/budapesti. Odtial ti idu kazdu chvilu spoje na sk... Inac jedine zavolat niekoho z rodiny/znameho, aby ta odviezol...

arcticcode
30. júl 2019

Ty sa asi nemas vobec rada. Pokukaj na plazi, ci nenajdes dajakeho slovaka, mozno ta niekto vezme za 50€ na sk ak budu mat volne v aute. Alebo sa da ist aj stopom. Je to sice riziko, ale poznam par ludi, co boli stopom od anglicka az po japonske more.

misha666
30. júl 2019

split - vieden letecky a z viedne uz nie je problem na slovensko... pokial vies aspon trochu po anglicky tak si to vybavis...ale pocitaj ze ti bude treba okolo 400eur na taku cestu... cize dovolenka sa ti dost predrazi...

...inak k tomu tvojmu chlapovi... dufam ze spolu nebyvate a ak ano tak si zbal veci a odid...a uz nikdy sa na neho ani nepozri...je to falat "chu.a" ...

janinque
30. júl 2019

Pozrela som CP a da sa z Makarskej priamym autobusom dostat do Budapeste a potom uz na SVK nie je problem. Ja by som si uzila dovolenku aj sama.

tykat
30. júl 2019

@48domka ...Normalne si este uzi dovolenku, myslim ze chodi aj bus, ak mas peniaze tak si len kukni spoj (internet mas) a ak nemas peniaze tak napis rodine nech ti poslu... o toho "priatela" by som si uz ani bicykel neoprela.

janinque
30. júl 2019

Cena je tiez uplne OK 🙂

akecheta
30. júl 2019

@48domka Keď utekal ako zmyslov zbavený s tabletom preč od teba...to na čo ešte si robila cirkus? To si ho mala nechať, nech si ide na makarsku s jednou zo svojich mileniek...a ešte takto si dopadla. Možno si sa musela takto popáliť, aby si pochopila, že ten muž nie je pre teba...asi to muselo zájsť až takto ďaleko...a buď rada, že si sa ho zbavila.

only_original_woma
30. júl 2019

@saskia_98 ze pokukaj letenky a bookni.
Vy si co myslite ze ju nechal aj s plnou peniazenkou, ze na ... ? 🙈😂😂😂

48domka
autor
30. júl 2019

No ja som mu este pozicala na dovolenku 200 .... a teraz ja si mam sama hladat osvoz naspat prisli sme predvcerom odchadzat mame v nedelu .. vsetko zaplatene ...bus som uz pozerala idu kazdy den zevraj ... ja som na plazi jeho mame som povedala co sa stalo naj mu vola naj sa nesali ... ze ho mam poslat do pixi a prepacenim ze on potom vobec nepotrebuje priatelku ked sa nevie uz chovat od kedy je doma ziaden sex ani naznak ako predtym a to bol mesiac prec. A dovolenku pokazil mi kebyze viem idem sniekym inym do egypta za lacnejsie ako on sa chcel trepar na makarsku a este ma tu nechat....

lula313
30. júl 2019

@48domka nájdi si cestovky, čo robia zájazdy na Makarsku a objednaj si u nich prepravu domov a pôjdeš naspäť s ostatnými turistami. Je to veľmi jednoduche, keď rodičom skrachovala letecká spoločnosť, tak som im takto sprostredkovala dopravu domov

akecheta
30. júl 2019

@48domka No viem si živo predstaviť ako sa cítiš, ale ber to z tej lepšej stránky, už sa viac nepotrebuješ presviedčať, či ťa ľúbi...teda dúfam, že už nepotrebuješ...

alexandra2468
30. júl 2019

Prepac, ale “s priatelom sme uz rok a pol”??
LEN rok a pol praveze a uz sa sprava ako debil. mozes byt rada, ze sa ukazal tak skoro a nie si v situacii, ze by si mala sama na krku tri deti, 10rokov na materskej a nie si na nom zavisla.
Nic no, pekne sa poopaluj, vsak ubytko je zaplatene, to ti nikto veru nevrati a v nedelu pojdes domov.

saskia_98
30. júl 2019

@only_original_woma no ja neviem ale ja ked idem na dovolenku, tak idem s tym že mam love na to ak by sa aj nieco stalo. A to viem o čom hovorim lebo raz v Rumunsku som uz auto nechavala lebo sa pokazilo a rychlo ries cestu domov + opravu auta. Ked nemam na to, naco sa trepem na dovolenku ?

modrava
30. júl 2019

dnes si zozen cez nejaku nasu cestovku bus domov, alebo bookni cez dopravny portal, nech mas do konca tyzdna klud. daj si oslavny drink, natiahni sa na lehatku a uzivaj si pocit, ze si sa zbavila debila a este si mozes uzit dovolenku bez jeho zduteho ksichtu.

0silvia0
30. júl 2019

@48domka hlavne mu nenaleť na nejaké trápne drísty a hlavne sa k takémuto divadelnému hercovi nevráť, správa sa ako debil, ktovie, čo ho tak rozrušilo, že buchol s dvermi a už ho nebolo.

mirro
30. júl 2019

@48domka baby ťa tu dosť dobre navigovali,ako sa máš dostať naspäť. Ale.myslím si,že tvoj "priateľ" sa dovečera vráti a ty všetko odpustíš a udobrí si ťa. Dievča zlaté, to kde si takého našla? Že udrel...Trocha otvor oči,keď vyberáš frajera.

canerko
30. júl 2019

@48domka Taketo spravanie tvojho chlapa rovna sa dvojrocnemu dietatu ktoremu zobrali oblubenu hracku......Predpokladam ze peniazi mas na cestu domov.Takze ked pobyt mas zaplateny pekne si uzivaj,odpocin si a pekne busom prides do Zagrebu a odtial ty kazdy den o 17:00 ide priama linka do Bratislavy.Cez Rakusko (zastavka vo Viedni)

canerko
30. júl 2019

@48domka Črnja tours sa vola prepravca.Ked som cestovala do Ba alebo Zg tak stale s nimi.Idu kazdy den.Velmi prijemni vodici a super

jana_eyre_2
30. júl 2019

no aspon si sa zbavila hajzla.. s nim ti neporadim nic, ale minule som citala, ze chodieva pravidelna linka regiojet do hr a spat - stoji to len nejakych 39€ ale myslim ze len raz do tyzdna, skus to pohladat..

jana_eyre_2
30. júl 2019

https://www.regiojet.sk/novinky/autobusy/chorva...

no dva krat do tyzdna, ale baby ti tu dobre poradili.. len sa nedaj zase zlomit, uzi si radsej cas pri mori..

only_original_woma
30. júl 2019

@saskia_98 to sa musime opytat slecny ze NACO.
Myslim, ze je tu viac otaznikov NACO a PRECO 🙈

eliska13
30. júl 2019

@48domka kedy sa to stalo?podľa mňa vychladne a vráti sa späť druhá vec je čo spravíš ty.Chlap robí v Nemecku a ty mu musíš ešte požičiavať 200 eur?

hettinka
30. júl 2019

@48domka ahoj, z Chorvátska sa dostaneš. Skús obvolat CK, napríklad Globtour, Satur, či by sa nenašlo miesto v bude, alebo chodi aj Flixbus až do Splitu tusim. V HR aj miestna doprava je v pohode.

Ak máte zaplatenú dovolenku, kľudne si zo tam uzi do konca, zábav sa. A s tým trpákom si dúfam už nadobro skončila.

nada89
30. júl 2019

Len si tam užívaj, možno práve tam stretneš lasku svojho života, a tomu trtkovi sa už neozvi ak ma pár handier u teba tak všetko zbal a hod do koša.. skac od radosti že nemáte dieťa a že nie ste v manželstve.

haanovajana
30. júl 2019

Este si aj na dovolenku pozical a nechal ta tam.To je pekny hajzlik.

uglybetty1234
30. júl 2019

Domov sa dostanes v pohode. Ak nemas prachy zavolaj domov nech ti booknu listok a poslu na email.. a ty zatial... sa poopalujes, potancujes, dobre najes a oslavis zbavenie sa debila.
Verim ze toto ti otvorilo oci, udrie ta, prachy si pozicia a este ta necha v zahranici. Fasa.
O par rokov sa zasmejes na tom, ale teraz si sa dost naucila. Hlavne to, ze vies co nechces!

tosomja
30. júl 2019

Uži si dovolenku a pritom hľadaj riešenie ako sa dostať domov, mozno nech ti niekto z domu kúpi lístok am nemáš a vrátiš im to. Snáď ta tam nenechajú. Len tysi už daj pokoj s tým....