icon

Nezdravá obsesia s Jarošom

25. máj 2020

Moja nová známosť má až nezdravú obsesiu spevákom Mirom Jarošom a jeho bizarným vystupovaním a ešte bizarnejšími piesňami. Je možné, že jeho hudba spôsobuje psychické problémy? Ako to mám riešiť? Vážne nám to narúša fungovanie.

Strana
z4
nistika
25. máj 2020

hudba Mira Jaroša spôsobuje psychické problémy tak to je pecka

sticker
catherine1989
25. máj 2020

To koľko rokov má tvoja nová známosť, keď počúva Jaroša? 12? A ty máš 10? 🤦

vamajka
25. máj 2020

Jej pamatam si na 1. superstar aj ja som bola do Mira Jarosa 😉 a to podotykam, ze som cakala svoje 2. dieta🙂

elisa1910
25. máj 2020

A to kolko rokov ma ta známosť? Ved Jaroša počúvajú male deto tak do 10 rokov 🤦‍♀️🤦‍♀️

evkakozickova
25. máj 2020

@nistika 🤣🤣🤣

solange7
25. máj 2020

Skus to trochu rozvinut. Neda sa poradit, ak si kazda znas tvoj popis interpretuje podla seba. Ja som si naprklad predstavila, ze ma tvoj partner po celom byte jeho plagaty, a spomina ho pri kazdej konverzacnej teme.

h2
25. máj 2020

Možno to píše chlap a tá nová známosť je baba.

evkakozickova
25. máj 2020

A prečo počúva toho Mira Jaroša ?akože som tomu trochu nepochopila veď Mira Jaroša počúvajú deti aj keď nám to hraje nonstop ale mne to nevadí niektoré sa aj mne zapáčili 🙊🙈

kakawah
25. máj 2020

Jarosa pocuva moja 4r.dcera a ak mne sa paci😆
Ta znamost to bude asi priatelka a zrejme je do Jarosa platonicky zalubena

jany149
25. máj 2020

To vážne táto téma?????

deti95060810
25. máj 2020

@vamajka čóóóóó´? Pane Bože .... no ale každý má nejaký vkus. 😉

deti95060810
25. máj 2020

ja som si zas predstavila že pri jeho piesni robí nejaké neprístojnosti....🙂

evkakozickova
25. máj 2020

Autorka neodpisuje...takže možno to naozaj asi bude tak ako už písala @h2

acrobaleno
25. máj 2020

Miro Jaroš? To je ktorý?

evkakozickova
25. máj 2020
h2
25. máj 2020

@evkakozickova Veď práve, že nevieme, či je to autorka. Ale podľa mňa dospelý heterosexuálny chlap nemôže byť posadnutý Mirom Jarošom. Takže tá nová známosť je buď pubertálna baba, alebo nejaký narušený homosexuál.

daganov
25. máj 2020

Keby som počúvala nejaký čas Mira Jarosa, aj ja budem mať psychickú poruchu

evkakozickova
25. máj 2020

@h2 no určite to nejako tak bude....aj ja si myslím že normálny dospelý chlap nemôže byť ním posadnutí môj muž ho zase už neznáša 🤣🤷

evkakozickova
25. máj 2020

@daganov 🤣🤣ak máš deti alebo budeš mať tak ho budeš počuť dosť často 😅

jaskolka
25. máj 2020

A, to akože ako sa obsesia prejavuje? 24 hodín jeho pesničky, plagáty všade, účes podľa, neho? Neviem si predstaviť takú obsesiu... 🙈🙈

torysheer
25. máj 2020

Tak to mas vaznu konkurenciu. Ja som ho kedysi ako niekto z hudobnickej rodiny s hudobnym sluchom nebrala vobec. Teraz mam deti, a skladam mu klobuk dole za to co robi- nasiel dieru v showbiznise, ktoru velmi inteligentne a velmi cielene vyuzil. Viackrat som ho aj osobne stretla z hľadiska mojej profesie, a zmenila som nazor a velmi mu drzim palce v tom co robi. Ale....co znamena nezdrava obsesia a ako sa prejavuje? Cim narusa vase fungovanie? Lebo pochybujem ze jeho hudba moze normalnym zdravym ludom narúšať vztah ci sposobovat psychicke problemy.

acrobaleno
25. máj 2020

@evkakozickova Nejaký povedomý do ksichtu, ale deti nemám a ani nikto v okolí nemá tak malé deti, takže netuším. Pfuj, som sa vyhla guľke :D

pribinak
25. máj 2020

@elisa1910 prosím tá, možno tak do 6-7. Keby som to pustila môjmu 10 ročnému tak omdlie 🤣🤣🤣

elisa1910
25. máj 2020

@pribinak jaaaj. Ja ja mam 3 rocnu a ta ho uz tiez ma dosť 😂

sunny8
25. máj 2020

Dnes som ho akurát pred mamou chválila že má naozaj veľmi pekne a poučné piesne aj detský ladené ale zároveň nabáda k úcte ♥️ sú aj veselé aj sa dá na nich dobre zatancovať. Skús si spomenúť či tvoje dieťa náhodou nepozerá masu a medveďa alebo nástu a podobne voloviny z ktorých je viac než možné že dieťa dostane psychické problémy ..

pribinak
25. máj 2020
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
daganov
25. máj 2020

@evkakozickova mám dieťa, ale hudobný odpad nepočúvame. Hudbe som sa roky venovala, dokážem si vybrať hodnotnejšie veci.

leuchtturm
25. máj 2020

Myslim, ze tvoja nova znamost ma psychicke problemy a Jaros s tym nema nic spolocne.

No ani ja nemam hudobny sluch, ale Jaros sa mi tazko pocuva...

kittykat22
25. máj 2020

@sunny8 Miro Jaros ma velmi pekne a poucne piesne? A to sexisticke twerkovanie 12 rocnych dievcat v pesnicke Ham ham v 2:20 je asi v ramci sexualnej vyuky? 😀 Ruzove kratke latexove saty a vrtiet ritkami 🙈

Strana
z4