Nezdravá obsesia s Jarošom
Moja nová známosť má až nezdravú obsesiu spevákom Mirom Jarošom a jeho bizarným vystupovaním a ešte bizarnejšími piesňami. Je možné, že jeho hudba spôsobuje psychické problémy? Ako to mám riešiť? Vážne nám to narúša fungovanie.
To koľko rokov má tvoja nová známosť, keď počúva Jaroša? 12? A ty máš 10? 🤦
Jej pamatam si na 1. superstar aj ja som bola do Mira Jarosa 😉 a to podotykam, ze som cakala svoje 2. dieta🙂
A to kolko rokov ma ta známosť? Ved Jaroša počúvajú male deto tak do 10 rokov 🤦♀️🤦♀️
Skus to trochu rozvinut. Neda sa poradit, ak si kazda znas tvoj popis interpretuje podla seba. Ja som si naprklad predstavila, ze ma tvoj partner po celom byte jeho plagaty, a spomina ho pri kazdej konverzacnej teme.
A prečo počúva toho Mira Jaroša ?akože som tomu trochu nepochopila veď Mira Jaroša počúvajú deti aj keď nám to hraje nonstop ale mne to nevadí niektoré sa aj mne zapáčili 🙊🙈
Jarosa pocuva moja 4r.dcera a ak mne sa paci😆
Ta znamost to bude asi priatelka a zrejme je do Jarosa platonicky zalubena
ja som si zas predstavila že pri jeho piesni robí nejaké neprístojnosti....🙂
@evkakozickova Veď práve, že nevieme, či je to autorka. Ale podľa mňa dospelý heterosexuálny chlap nemôže byť posadnutý Mirom Jarošom. Takže tá nová známosť je buď pubertálna baba, alebo nejaký narušený homosexuál.
@h2 no určite to nejako tak bude....aj ja si myslím že normálny dospelý chlap nemôže byť ním posadnutí môj muž ho zase už neznáša 🤣🤷
A, to akože ako sa obsesia prejavuje? 24 hodín jeho pesničky, plagáty všade, účes podľa, neho? Neviem si predstaviť takú obsesiu... 🙈🙈
Tak to mas vaznu konkurenciu. Ja som ho kedysi ako niekto z hudobnickej rodiny s hudobnym sluchom nebrala vobec. Teraz mam deti, a skladam mu klobuk dole za to co robi- nasiel dieru v showbiznise, ktoru velmi inteligentne a velmi cielene vyuzil. Viackrat som ho aj osobne stretla z hľadiska mojej profesie, a zmenila som nazor a velmi mu drzim palce v tom co robi. Ale....co znamena nezdrava obsesia a ako sa prejavuje? Cim narusa vase fungovanie? Lebo pochybujem ze jeho hudba moze normalnym zdravym ludom narúšať vztah ci sposobovat psychicke problemy.
@evkakozickova Nejaký povedomý do ksichtu, ale deti nemám a ani nikto v okolí nemá tak malé deti, takže netuším. Pfuj, som sa vyhla guľke :D
Dnes som ho akurát pred mamou chválila že má naozaj veľmi pekne a poučné piesne aj detský ladené ale zároveň nabáda k úcte ♥️ sú aj veselé aj sa dá na nich dobre zatancovať. Skús si spomenúť či tvoje dieťa náhodou nepozerá masu a medveďa alebo nástu a podobne voloviny z ktorých je viac než možné že dieťa dostane psychické problémy ..
@evkakozickova mám dieťa, ale hudobný odpad nepočúvame. Hudbe som sa roky venovala, dokážem si vybrať hodnotnejšie veci.
Myslim, ze tvoja nova znamost ma psychicke problemy a Jaros s tym nema nic spolocne.
No ani ja nemam hudobny sluch, ale Jaros sa mi tazko pocuva...
@sunny8 Miro Jaros ma velmi pekne a poucne piesne? A to sexisticke twerkovanie 12 rocnych dievcat v pesnicke Ham ham v 2:20 je asi v ramci sexualnej vyuky? 😀 Ruzove kratke latexove saty a vrtiet ritkami 🙈

hudba Mira Jaroša spôsobuje psychické problémy tak to je pecka