icon

Nezdravá obsesia s Jarošom

25. máj 2020

Moja nová známosť má až nezdravú obsesiu spevákom Mirom Jarošom a jeho bizarným vystupovaním a ešte bizarnejšími piesňami. Je možné, že jeho hudba spôsobuje psychické problémy? Ako to mám riešiť? Vážne nám to narúša fungovanie.

sunny8
25. máj 2020

@kittykat22 tu som asi nevidela 😂 našťastie ani dcéra sa k nej nepreklikala .. ale deti tomu asi veľmi nerozumejú aj tak ;) aspoň tie mladšie. A tie staršie už majú iný štýl hudby

klodyka76
25. máj 2020

@pribinak môj má 8 a stále na ňom fičí 🙂

kittykat22
25. máj 2020

@sunny8 ja som ham videla ako prvu - a aj ako poslednu. 😂 Jarosa som na youtube kids zablokovala 😅

sunny8
25. máj 2020

@kittykat22 a to sa ako dá poprosím ťa ? Moja dcérka sa vždy doklika k nejakej nasti ale teda keby že je to moja dcéra dostane do držky 🙄 a toto sleduje x deti ktoré ju majú za vzor

kittykat22
25. máj 2020

@sunny8 prave preto co pises, sme instalovali youtube kids. Je aplikacia ktora sa vola " youtube kids " a tam je mozne zakazat bud cely channel, alebo klucove slova. To na beznom youtube alebo v prehliadaci nie je mozne. Syn bol posadnuty Ryan Toys review 🙏😠 tak sme to cele zablokovali a je to. Je to bez reklam, a chodia tam len veci vhodne pre deti. samozrejme sa to voli podla toho co pozeraju. Ale tak vseobecne ziadne nasilie. Keby sa tam objavilo nieco co sa ti nepaci, zablokujes.

evkakozickova
25. máj 2020

@maciatkolulu no však každé dieťa aj matka je iné neznáme že keď jedno dieťa počúva tie pesničky a matka dovolí tak to musí robiť aj tvoje...(v dobrom )

evkakozickova
25. máj 2020

@daganov aha aha

sandrika1986
25. máj 2020

Co je toto za den.... 😀 ?

elenita
Autor odpoveď zmazal
sunny8
25. máj 2020

@kittykat22 ďakujem. Asi som to videla keď kliknem na klasické YouTube ale nejak som sa tým nezaoberala a na YouTube som nevhodné kanály nahlasovala. Ale tak skúsim to takto musím si ho stiahnuť ďakujem ;)

kittykat22
25. máj 2020

@elenita Podporovat dievcata zakladnej skoly, aby sa pritazlivo krutili ako latexove dazdovky je nechutne 🤮🤮🤮

kittykat22
25. máj 2020

@sunny8 keby si mala problem tak mi napis IP, pomozem ti to nastavit 🙂

budembabka
25. máj 2020

Vypni CD

janulik2008
25. máj 2020

@sunny8 Nastya je najhorsie co moze byt. Mala pozera yt a videa ako take mi nevadia ale nastya je 🤬🤬🤬

laxinka
25. máj 2020

@evkakozickova presneee, pozn všetky pesničky naspamäť 😃

ivulkatt
25. máj 2020

Treba sa orientovať na mužov/ženy (netuším, akého si pohlavia) tvojho veku...😉 Vzťah s maloletým dieťaťom je trestný... 😂

jarmila2010
25. máj 2020

@sandrika1986 sa necudujem,ze sa bavia na konovi,ked sa tu vyskytuju,taketo prispevky...uz sa to dostalo aj k Jarosovi na fb...😅

jarmila2010
25. máj 2020

@kittykat22 prosim ta,neprehanaj..je to tanecna pesnicka,co tam mali mat tie dievcata mnisske habity?a ty vobec vies,ako vypada latex?!😅

marca12
25. máj 2020

Ja si ficim okrem Mira Jarosa aj na Fihe tralala a spievankove a obcas aj paci pac. Asi idem zajtra ku psychiatrovi 😀

gabrielaaaa
26. máj 2020

Baby Miro Jaroš to dal na svoj FB 😂😂😂😂

lindusss2016
26. máj 2020

@daganov ake su hodnotnejsie veci pre male deti? Nerypem, len ma to zaujima. Ja osobne hudobny odpad tiez nepocuvam, ale moje deti maju jarosa rady a musim uznat, ze pesnicky ma naozaj pekne a poucne, samozrejme ked to beriem primerane veku, inak mna osobne jeho prvoplanove verse a melodie moc nenadchynaju, ale z toho detskeho pohladu sa mi to zda ok, ze si tie texty vedia spievat aj moje deti 2 a 4 rocne. Co na nom nemozem vystat ja je jeho zapredanost a bohapusta reklama na produkty v kazdej pesnicke 🤮 ale deti toto nevnimaju.

lindusss2016
26. máj 2020

@kittykat22 jaros ma vela peknych piesni o zvieratkach, o rovnosti medzi ludmi a pod, ale to ham ham style je fakt priserne 🤮 a s tym tancovanim nesuhlasim ani ja. Ale mne sa napr.nepacia ani latisnko americke tance u malych deti, ale zas keby netrenovali od malicka, neboli by dobri, len to asi nepatri na obrazovky no...

evkakozickova
26. máj 2020

No toto 🤣🤣

leuchtturm
26. máj 2020

len aby ten prispevok nepisal on sam na kona...

klodyka76
26. máj 2020

@lindusss2016 Tak presne toto by aj mňa zaujímalo....čo @daganov považuje za hodnotnejšie pre malé deti. Jeho pesničky majú pre decká chytľavé melódie, pekné jednoduché texty.....

evkakozickova
26. máj 2020

Ale čo sa stalo s autorkou 🤔keď ešte ani raz neodpovedala 🤷

evkakozickova
26. máj 2020

@klodyka76 súhlas

lindusss2016
26. máj 2020

@klodyka76 no tiez som zvedava, lebo ja napr.povazujem za hodnotneho umelca Princa, ale detom to nepustam 😂 spievame si aj nase klasicke slovenske piesne Kukulienku a spol, maju to rady, ale ako sa tak nad tymi textami zamyslam, nevidim v nich ziadne poucenie a v podstate ani zmysel 😃 kolo, kolo mlynske, varila mysicka kasicku... no ozaj tie texty su vlastne o nicom 😂 za to z jarosa uz moja stvorrocna ma zakladne poznatky o vesmire, o dinasouroch a pod. Mne to pride celkom fajn

lindusss2016
26. máj 2020

@leuchtturm ale co by nevedel, ako to pokracuje 😂 urcite je uz zaregistrovany 😂
Miro, prosim ta, precitaj si aj toto 🙏🏼🙏🏼🙏🏼: vazime si tvoju pracu, detom naozaj robis radost, ale vykasli sa uz na tu reklamu v kazdom songu 😂😂😂

tramtada31
26. máj 2020

Mne sa tiež pacia texty, aj keď detom videa skoro vôbec nepustam, ale len texty(umytie zubkov, rúk a pod). Asi je pre niekoho lepšia naša ľudová tvorba v zmysle: dohonila kúru na moste, vysvacala ju tam po chvoste..