Nezdravá obsesia s Jarošom
Moja nová známosť má až nezdravú obsesiu spevákom Mirom Jarošom a jeho bizarným vystupovaním a ešte bizarnejšími piesňami. Je možné, že jeho hudba spôsobuje psychické problémy? Ako to mám riešiť? Vážne nám to narúša fungovanie.
@sunny8 ja som ham videla ako prvu - a aj ako poslednu. 😂 Jarosa som na youtube kids zablokovala 😅
@kittykat22 a to sa ako dá poprosím ťa ? Moja dcérka sa vždy doklika k nejakej nasti ale teda keby že je to moja dcéra dostane do držky 🙄 a toto sleduje x deti ktoré ju majú za vzor
@sunny8 prave preto co pises, sme instalovali youtube kids. Je aplikacia ktora sa vola " youtube kids " a tam je mozne zakazat bud cely channel, alebo klucove slova. To na beznom youtube alebo v prehliadaci nie je mozne. Syn bol posadnuty Ryan Toys review 🙏😠 tak sme to cele zablokovali a je to. Je to bez reklam, a chodia tam len veci vhodne pre deti. samozrejme sa to voli podla toho co pozeraju. Ale tak vseobecne ziadne nasilie. Keby sa tam objavilo nieco co sa ti nepaci, zablokujes.
@maciatkolulu no však každé dieťa aj matka je iné neznáme že keď jedno dieťa počúva tie pesničky a matka dovolí tak to musí robiť aj tvoje...(v dobrom )
@kittykat22 ďakujem. Asi som to videla keď kliknem na klasické YouTube ale nejak som sa tým nezaoberala a na YouTube som nevhodné kanály nahlasovala. Ale tak skúsim to takto musím si ho stiahnuť ďakujem ;)
@elenita Podporovat dievcata zakladnej skoly, aby sa pritazlivo krutili ako latexove dazdovky je nechutne 🤮🤮🤮
@sunny8 Nastya je najhorsie co moze byt. Mala pozera yt a videa ako take mi nevadia ale nastya je 🤬🤬🤬
Treba sa orientovať na mužov/ženy (netuším, akého si pohlavia) tvojho veku...😉 Vzťah s maloletým dieťaťom je trestný... 😂
@sandrika1986 sa necudujem,ze sa bavia na konovi,ked sa tu vyskytuju,taketo prispevky...uz sa to dostalo aj k Jarosovi na fb...😅
@kittykat22 prosim ta,neprehanaj..je to tanecna pesnicka,co tam mali mat tie dievcata mnisske habity?a ty vobec vies,ako vypada latex?!😅
Ja si ficim okrem Mira Jarosa aj na Fihe tralala a spievankove a obcas aj paci pac. Asi idem zajtra ku psychiatrovi 😀
@daganov ake su hodnotnejsie veci pre male deti? Nerypem, len ma to zaujima. Ja osobne hudobny odpad tiez nepocuvam, ale moje deti maju jarosa rady a musim uznat, ze pesnicky ma naozaj pekne a poucne, samozrejme ked to beriem primerane veku, inak mna osobne jeho prvoplanove verse a melodie moc nenadchynaju, ale z toho detskeho pohladu sa mi to zda ok, ze si tie texty vedia spievat aj moje deti 2 a 4 rocne. Co na nom nemozem vystat ja je jeho zapredanost a bohapusta reklama na produkty v kazdej pesnicke 🤮 ale deti toto nevnimaju.
@kittykat22 jaros ma vela peknych piesni o zvieratkach, o rovnosti medzi ludmi a pod, ale to ham ham style je fakt priserne 🤮 a s tym tancovanim nesuhlasim ani ja. Ale mne sa napr.nepacia ani latisnko americke tance u malych deti, ale zas keby netrenovali od malicka, neboli by dobri, len to asi nepatri na obrazovky no...
@lindusss2016 Tak presne toto by aj mňa zaujímalo....čo @daganov považuje za hodnotnejšie pre malé deti. Jeho pesničky majú pre decká chytľavé melódie, pekné jednoduché texty.....
@klodyka76 no tiez som zvedava, lebo ja napr.povazujem za hodnotneho umelca Princa, ale detom to nepustam 😂 spievame si aj nase klasicke slovenske piesne Kukulienku a spol, maju to rady, ale ako sa tak nad tymi textami zamyslam, nevidim v nich ziadne poucenie a v podstate ani zmysel 😃 kolo, kolo mlynske, varila mysicka kasicku... no ozaj tie texty su vlastne o nicom 😂 za to z jarosa uz moja stvorrocna ma zakladne poznatky o vesmire, o dinasouroch a pod. Mne to pride celkom fajn
@leuchtturm ale co by nevedel, ako to pokracuje 😂 urcite je uz zaregistrovany 😂
Miro, prosim ta, precitaj si aj toto 🙏🏼🙏🏼🙏🏼: vazime si tvoju pracu, detom naozaj robis radost, ale vykasli sa uz na tu reklamu v kazdom songu 😂😂😂
Mne sa tiež pacia texty, aj keď detom videa skoro vôbec nepustam, ale len texty(umytie zubkov, rúk a pod). Asi je pre niekoho lepšia naša ľudová tvorba v zmysle: dohonila kúru na moste, vysvacala ju tam po chvoste..

@kittykat22 tu som asi nevidela 😂 našťastie ani dcéra sa k nej nepreklikala .. ale deti tomu asi veľmi nerozumejú aj tak ;) aspoň tie mladšie. A tie staršie už majú iný štýl hudby