Nezhody s manželom

31. aug 2022

Neviem ako mam riešiť nezhody z manželom keďže so mnou nechce komunikovať, je to veľký flegmatik a nič ho netrápi. Hádame sa obyčajne hádky ako každý iný okolo domácnosti a tak, niekedy ja po pár dňoch mam proste stále v sebe ten vnútorný pocit ze sme to nevybavili nepovie prepáč ani nič podobné. Keď ho aj konfrontujem tak povie ze on nevie co ma povedať. Mňa to trápi aj keď ho mam rada neviem sa po hádke tváriť ze nič sa nestalo proste je mi nepríjemné dat mu pusu alebo s ním potom spat, aj keď ho mam rada len to cítim nedoriesene

liljana
31. aug 2022

A co chces teda, aby pri hadke lietali taniere a facky? Flegmatik je fajn, "unesie" nervaka. Nervak s dalsim nervakom sa pozabijaju.

mandzula
31. aug 2022

So sucasnym manzelom mame obaja za sebou viac vztahov a az v tomto nasom sa nam obom podarilo pochopit, ze komunikacia je fakt zaklad. Ked aj vznikne nedorozumenie a dusna atmosfera, po vychladnuti dovod dusna rozoberieme na kusky, povieme si, co nam vadi a ako tomu predist. Ked hadky prejdu tichom do stratena, nie je to dobre, lebo to len kdesi buble a potom to buchne na hluposti - to su tie mini blbosti, co nakoniec zabiju slona. Skus mu to takto nejako vysvetlit.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubisvecko
31. aug 2022

Komunikacia je zaklad, cize presne viem, co ta tazi, co ta vytaca. Moj byvaly bol taky, niekedy som bola rada, ze je flegmatik, ale niekedy mi to teda ozaj liezlo na nervy, lebo ked bol problem a chcela som si to vykomunikovat, tak s nim to ani nepohlo.

mandzula
31. aug 2022

@lubisvecko moj ex tiez, asi aj preto je ex. Akakolvek snaha o komunikaciu skoncila tym, ze zbytocne hladam problemy tam, kde on ziadne nevidi.

gabika9878778
31. aug 2022

Ja mám doma to iste. My sme momentálne tiež pohádany. Môj muz sa nerád hada ale je veľmi ťažká a dôležitá povaha. Vytáča ma to. Nevie sa ospravedlniť, nevie dať najavo svoju chybu a najhoršie je že keď niečo hovorím v hádke tak je ticho. A teraz takto budeme ticho 2 dni kým neustúpim. Takže len aby si vedela že aj ja to mám doma.

0silvia0
31. aug 2022

Mna tiez nebavi komunikovat v hadke. A musite sa hadat? Neda sa to povedat kludne, vydiskutovat si to v prijemnej atmosfere? Mozno manzel bude ochotny povedat svoj nazor, ked nebudes po nom hucat. Ci ako vyzera ta vasa "hadka"?