icon

Neznášam svoju svokru

6. jan 2026

Mam dvoch synov. 5a7 rocnych. Posledne obdobie ked od nej pridu natlaci im do hlavy debiliny a mna to vytoci az do vyvrtky.teraz toho uz bolo naozaj dost. Moj ocko mi sam povedal nech som rada ze my sme tu a ona tam asi 20minut autom. Aby som rozvinula co take im zas narozpravala tak :
Ked fajcime zomrieme
Nabuduce nech syn pride vychudnuty lebo vela je
Nebude k nam chodit lebo nemam umyte okna
A posledna ceresnicka. Mamka ma velke brucho nemala by jest. 😡😡😡 Primitivna osoba ja ju proste neznesiem. A to vzdy ked tam spia tak s niecim pridu. Nastastie to nie je casto ale aj to malo mi staci. A co nato moj muz ? Jednym uchom dnu druhym von. Ale mne to proste nejde takto sa pretvarovat. Ale prideme k nej tak vysmiata spokojna ponuka nosi na stol. Tak ked uz tak velmi potrebuje nas ohovarat tak nech si to robi s kamaratkami a ne tam to vesa na nos detom

Strana
z2
olga_hurajova
6. jan 2026

Nikoho si nezastávam (svokra by nemala takéto veci riešiť cez deti podľa môjho názoru) ale fajčenie naozaj nie je zdravé, obezita (či už u dospelých alebo detí) nie je zdravá.

anonym_129c19
6. jan 2026

@anonym_autor prečo sa pretvaruješ? Sadla by som do auta a hneď by som si to s ňou išla vydiskutovať. A na čo zam deti chodia spať, keď bývate tak blízko?

anonym_defbca
6. jan 2026

A nemyslíš si, že Ty si presne taká istá ??? Veď Ty sa tak isto pretvaruješ a namiesto toho, aby si bola taká hrdinka a povedala jej to, zapneš koníka a sťažuješ sa a nazývaš ju primitívnou osobou ... Bez vetra sa ani lístok nepohne ... Tak choď a povedz jej to, nie nenoste na stôl, keďže hovoríte, že mám veľké brucho, tak som sa rozhodla, že toľko jesť nebudem, aby ste mali srdce na mieste a proste vracala by som jej to takým istým úderom, ALE JEJ nie tu na koníkovi ...

anonym_ab0d68
6. jan 2026

@anonym_autor ja by som si z toho nič nerobila. Pri najbližšej návšteve by som si nedala nič z ponúkaného so slovami, že mám veľké brucho, nemôžem jesť. A syn neviem ako vyzerá, či je obézny, alebo nie, ale tiež primerane by som to riešila.

domkakvet
6. jan 2026

@anonym_autor nedavaj tam deti spat.

anonym_557497
6. jan 2026

Toto bude prípad, keď svokra vyzerá lepšie ako "mladá" a tú z toho poráža 😉 nuž nefajčí a nejedz toľko, nebude ťa tak rozdrapovat od jedu

autor
6. jan 2026
@anonym_129c19

@anonym_autor prečo sa pretvaruješ? Sadla by som do auta a hneď by som si to s ňou išla vydiskutovať. A na čo zam deti chodia spať, keď bývate tak blízko?

@anonym_129c19 tak lebo niekedy tam chcu ostat ale to je tak raz za 3 mesiace ale vzdy donesu nejaku pripomienku

autor
6. jan 2026
@anonym_ab0d68

@anonym_autor ja by som si z toho nič nerobila. Pri najbližšej návšteve by som si nedala nič z ponúkaného so slovami, že mám veľké brucho, nemôžem jesť. A syn neviem ako vyzerá, či je obézny, alebo nie, ale tiež primerane by som to riešila.

@anonym_ab0d68 nie nie je vobec obezny je akurat.

anonym_0500a9
6. jan 2026

@anonym_autor za kritickú pravdu na seba sa každý hnevá, ale rozumný človek si z toho zoberie ponaučenie.

tatiana288
6. jan 2026

A to z takýchto poznámok si robíš také nervy? Veď jej povedz, že keď má nejaký problém, nech ho smeruje priamo na teba a nie na deti.

lenka.25
6. jan 2026

To sa vám zdá naozaj OK ,že takéto p.coviny babka tlači chlapcom do hlavy ? Áno , fajčenie škodí zdraviu , to bez debaty , obezita je tiež kapitola sama o sebe , ale viete čo takto reči môžu spôsobiť malým deťom ?! Veď ti chlapci môžu v noci premýšľať či mama náhodou nezomrie ! A ty sa tiež správaj ako dospela . Svokre povedz , že si to neprajem a keď s tým neprestane , deti by ku nej samé nechodili . Tvojho muža , aj škoda komentovať

anonym_2dc5e4
6. jan 2026

,,neznašam svoju svokru,, ja som bola na tom podobne ale to čo opisuješ je len slabučký odvar tej mojej

really8
6. jan 2026

Som na muzovej strane. Jednym uchom dnu

anonym_3eaf18
6. jan 2026

@anonym_autor skoro vsetci 😂😂😂😂

ivicatolic
6. jan 2026

@anonym_autor treba to povedať svokre napriamo, nie na MK

anonym_e22b36
6. jan 2026

@anonym_autor ja si myslím, že tvoja svokra nepovedala nič co nie je pravda. A teba to serie.

anonym_85d2fe
6. jan 2026

Ale vsak hej, ked fajcite, zomriete. A ked mas velke brucho, mala by si schudnut. To nie je ohovaranie predsa.

anonym_163773
6. jan 2026

@anonym_autor ja sa cudujem, kolki sa tu zastavaju svokrinych poznamok, podla mna je to absolutne nevhodne, ked toto clovek rozprava pred detmi. A to s tvojim bruchom tiez, ze si takto dovoli ta hodnotit a zhadzovat pred detmi. Ved mas doma zrkadlo, vieš ako vyzeras..to jej nedoplo? Lutujem ta a tvoj muz je somar, ze sa ta nezastal.

anonym_e22b36
6. jan 2026
@anonym_163773

@anonym_autor ja sa cudujem, kolki sa tu zastavaju svokrinych poznamok, podla mna je to absolutne nevhodne, ked toto clovek rozprava pred detmi. A to s tvojim bruchom tiez, ze si takto dovoli ta hodnotit a zhadzovat pred detmi. Ved mas doma zrkadlo, vieš ako vyzeras..to jej nedoplo? Lutujem ta a tvoj muz je somar, ze sa ta nezastal.

@anonym_163773 a v čom presne sa ju mal zastať? Babka zrejme povedala len pravdu.

anonym_163773
6. jan 2026
@anonym_e22b36

@anonym_163773 a v čom presne sa ju mal zastať? Babka zrejme povedala len pravdu.

@anonym_e22b36 mal ju zdrbat,ze co to ma za blbe reci, keby to moji rodičia hovorili mne na muza, tak im veru dačo poviem

anonym_163773
6. jan 2026
@anonym_85d2fe

Ale vsak hej, ked fajcite, zomriete. A ked mas velke brucho, mala by si schudnut. To nie je ohovaranie predsa.

@anonym_85d2fe je ine, keby jej to babka povedala do oci s tym bruchom, ako ked ju ohovara pred detmi. A s tym fajcenim tiez prestrelila. Umrie aj ona ci fajci ci nie. Take drble poznámky....

anonym_94c3db
6. jan 2026

@anonym_autor to vážne ta takého hovadiny vedia rozhodiť? Však ja by som to práveže najbližšie použila, nech sa hanbí… keď pôjdete na návštevu a bude núkať, tak povedz, nie, nemôžem, však ste po deťoch odkázali, že mám veľké brucho, tak si dávam pozor. To fajčenie je taká klasika, to asi všetci hovoríme deťom, že je to zle a tak.. a tie okna, však to je super, aspoň vieš, že kým budú špinavé, máš od nej pokoj!

anonym_b7272b
6. jan 2026
@anonym_e22b36

@anonym_e22b36 ale takto sa to nehovori, ci je podla Teba normalne, ze detom babka vyprava, ze mama ma velke brucho a nema jest? Tak nech jej to do oci povie, medzi 4 ocami, frajerka, nie to riesit cez deti. A si asi myslite, ze ak je to aj pravda, ze ma vacsie brucho (co moze byt z casti aj diastazou a to brucho uz pri miernej nadvahe proste nevyzera dobre, vela narobi aj to, ake drzanie tela mame), tak ona sa nevidi a o sebe to nevie? A to je ako co za rada, ze "nema jest"?

svetlonos
6. jan 2026
@anonym_0500a9

@anonym_autor za kritickú pravdu na seba sa každý hnevá, ale rozumný človek si z toho zoberie ponaučenie.

@anonym_0500a9
Rozumny clovek si v prvom rade nehoni ego a dava taketo "dobre rady" 4 a 5 rocnym vnucatam - nech povedia mame.
Rozumny clovek vie, ze hovorit je striebro a mlčať zlato.
Rozumny clovek nedava nevyziadane rady nikomu!

anonym_0500a9
6. jan 2026
@svetlonos

@anonym_0500a9
Rozumny clovek si v prvom rade nehoni ego a dava taketo "dobre rady" 4 a 5 rocnym vnucatam - nech povedia mame.
Rozumny clovek vie, ze hovorit je striebro a mlčať zlato.
Rozumny clovek nedava nevyziadane rady nikomu!

@svetlonos ty si nepochopila, že rozumným človekom som myslela autorku ?
Podľa toho čo píše, má svokra pravdu len to nevie slušne interpretovať.

januska12323
6. jan 2026

Deckám stačí povedať, že nie všetko čo babka narozpráva je aj pravda a jej nech im to nehovorí.

danica2711
6. jan 2026

je jedno, či babka má pravdu alebo nie, ale nemá to riešiť cez deti!

marci9
6. jan 2026

Tak niekto musí deti naučiť, že fajčenie a obezita škodia zdraviu a človek kvôli nim môže aj zomrieť. Lebo rodičia im v tomto smere zjavne nedávajú dobrý príklad.

13uzivatelka11
6. jan 2026

Ja sa inak tiež čudujem týmto komentárom.. nemám rada fajčenie a nemám osobné ani nadváhu, ale príde mi cez čiaru takto ohovárať mamu pred jej deťmi.. aj moja mama má nadváhu a syn občas spomenul že má starká veľké brucho, keď už tam nebola a v živote by mi nenapadlo hovoriť mu niečo škaredé na to.. že starká by mala menej jesť alebo čo..

13uzivatelka11
6. jan 2026
@marci9

Tak niekto musí deti naučiť, že fajčenie a obezita škodia zdraviu a človek kvôli nim môže aj zomrieť. Lebo rodičia im v tomto smere zjavne nedávajú dobrý príklad.

@marci9 a ako vieš že autorka je obézna? Čo ak je svorka ten typ ženy čo môže jesť všetko a nepriberie a autorka má pár kíl navyše?

Strana
z2