icon

Neznášam svoju svokru

6. jan 2026

Mam dvoch synov. 5a7 rocnych. Posledne obdobie ked od nej pridu natlaci im do hlavy debiliny a mna to vytoci az do vyvrtky.teraz toho uz bolo naozaj dost. Moj ocko mi sam povedal nech som rada ze my sme tu a ona tam asi 20minut autom. Aby som rozvinula co take im zas narozpravala tak :
Ked fajcime zomrieme
Nabuduce nech syn pride vychudnuty lebo vela je
Nebude k nam chodit lebo nemam umyte okna
A posledna ceresnicka. Mamka ma velke brucho nemala by jest. 😡😡😡 Primitivna osoba ja ju proste neznesiem. A to vzdy ked tam spia tak s niecim pridu. Nastastie to nie je casto ale aj to malo mi staci. A co nato moj muz ? Jednym uchom dnu druhym von. Ale mne to proste nejde takto sa pretvarovat. Ale prideme k nej tak vysmiata spokojna ponuka nosi na stol. Tak ked uz tak velmi potrebuje nas ohovarat tak nech si to robi s kamaratkami a ne tam to vesa na nos detom

Strana
z2
anonym_440547
6. jan 2026

Ja by som jej to vysvetlila keď muž to má na háku.Nedaj sa

svetlonos
6. jan 2026
@anonym_0500a9

@svetlonos ty si nepochopila, že rozumným človekom som myslela autorku ?
Podľa toho čo píše, má svokra pravdu len to nevie slušne interpretovať.

@anonym_0500a9
ale velmi dobre som ta pichopila a preto som napiasala ako sa rozumny clivek chova.
ZIADNY clovek, hlavne zena s vacsim bruchom nie je nadsena zo svojho vyzoru, nie je skepa ze by sa nevidela. Vies, lebo to je lusknutim prstov zmenit dani pricinu problemu a schudnut.
Mala som tu cest s podibne "dobre mysluacou poznamkou" ohladom mojho zdravia! Bola som 3 mesiace po porode 175cm/75kg ale ze uz by som mala schudnut, ved mam velje brucho, mam sa pozriet ako vyzeram 🙉! Takmer som okoktavela... Patricne som zareagovala a servitku pred usta teda nedala.
Myslis, ze dany clovek sa uvedomil? Nie - zareagoval pidobne v rovnakej situacii, 4 mesiace po poride. Preboha nejedz tolko tych kolacov, tolko cukru m, pozri ako vyzeras!
Pofotykam, zr tie soeci kolace upiekla extra pre mna teta, vidime sa tak raz za rok a vie ze ich nam rada - teple!
Ono to je suoer aj ked ti to povie osobe, ktira si da na ranajky cigaretu s kavou a chran Boh, keby sa tak nestalo! Na obed zje detsju porciu, lebo "nemam hlad" a na veceru nejaku drobnost. Ako zdrave stravivacie navyky hura slava, ake velkost 36 a tak by mal vyzerat kazdy!
Ja trebars "nezeriem" ake pocas kojeniela neschudnem.
Takze nepoznas autorku, nevies preco (ak vobec) ma brucho ci nadvahu. Mozno ju muz sere, mozno sa nevyspi = nadvaha casto, atd, tohi by sa naslo. Ake podme si zadtat svokru - ktoru mimochodom hi... he potom, ci autorka nadvahu ma ci nie. A je hkavne cgore riesit to s detmi. Tie svojichvridicov kubia s badvahoz, bruchin, dokonca aj ked su uhučani. Zazila sivniekedy, ze ti niekto kydal na rodica? Ja ano a ako decko babku do prdele zial nrposles - lubis totiz rodicov ake aj tu babku. No a v 4 rokoch nevyhodnotis, ze babka he egohonka kydajuca na mamu, za ucelom vyzdvihnut seba. Ta ma nizke/zuadne sebavedomie ked potrebuje toto robit.

anonym_b887f7
6. jan 2026

Nahodou, ved mas od nej dost pokoj. Nepride k tebe, lebo nemas umyte okna, tak co sa rozculujes.. ona k vam nepride, nebudes pocuvat od nej nic..
A ze deti mozu trochu pozmenit to, co poculi, to asi tiez vies..
V kazdom pripade pomenovala len fyzicke veci, ktore sa daju menit, ovplyvnit, takze ako muz, jednym uchom dnu a druhym von..
Ale to fajcenie fakt nie je ani trochu dobre a este je to aj zbytocne minanie penazi, ktore sa vedia lepsie vyuzit, napr na nejaky sport, pri ktorom vypustis paru od svokry a vsetkeho sveta

anonym_0500a9
6. jan 2026
@svetlonos

@anonym_0500a9
ale velmi dobre som ta pichopila a preto som napiasala ako sa rozumny clivek chova.
ZIADNY clovek, hlavne zena s vacsim bruchom nie je nadsena zo svojho vyzoru, nie je skepa ze by sa nevidela. Vies, lebo to je lusknutim prstov zmenit dani pricinu problemu a schudnut.
Mala som tu cest s podibne "dobre mysluacou poznamkou" ohladom mojho zdravia! Bola som 3 mesiace po porode 175cm/75kg ale ze uz by som mala schudnut, ved mam velje brucho, mam sa pozriet ako vyzeram 🙉! Takmer som okoktavela... Patricne som zareagovala a servitku pred usta teda nedala.
Myslis, ze dany clovek sa uvedomil? Nie - zareagoval pidobne v rovnakej situacii, 4 mesiace po poride. Preboha nejedz tolko tych kolacov, tolko cukru m, pozri ako vyzeras!
Pofotykam, zr tie soeci kolace upiekla extra pre mna teta, vidime sa tak raz za rok a vie ze ich nam rada - teple!
Ono to je suoer aj ked ti to povie osobe, ktira si da na ranajky cigaretu s kavou a chran Boh, keby sa tak nestalo! Na obed zje detsju porciu, lebo "nemam hlad" a na veceru nejaku drobnost. Ako zdrave stravivacie navyky hura slava, ake velkost 36 a tak by mal vyzerat kazdy!
Ja trebars "nezeriem" ake pocas kojeniela neschudnem.
Takze nepoznas autorku, nevies preco (ak vobec) ma brucho ci nadvahu. Mozno ju muz sere, mozno sa nevyspi = nadvaha casto, atd, tohi by sa naslo. Ake podme si zadtat svokru - ktoru mimochodom hi... he potom, ci autorka nadvahu ma ci nie. A je hkavne cgore riesit to s detmi. Tie svojichvridicov kubia s badvahoz, bruchin, dokonca aj ked su uhučani. Zazila sivniekedy, ze ti niekto kydal na rodica? Ja ano a ako decko babku do prdele zial nrposles - lubis totiz rodicov ake aj tu babku. No a v 4 rokoch nevyhodnotis, ze babka he egohonka kydajuca na mamu, za ucelom vyzdvihnut seba. Ta ma nizke/zuadne sebavedomie ked potrebuje toto robit.

@svetlonos ach, tieto tvoje dlhé výlevy o ničom plné preklepov sa nedajú čítať, vždy ich v diskusiách ignorujem, prepáč.

svetlonos
6. jan 2026
@anonym_0500a9

@svetlonos ach, tieto tvoje dlhé výlevy o ničom plné preklepov sa nedajú čítať, vždy ich v diskusiách ignorujem, prepáč.

@anonym_0500a9
v poriadku ved kludne ignoruj 🙂 Je to tu dobrovolne.

sisska96
6. jan 2026

Asi má už svoje veky trošku jej šibe

anonym_13c619
6. jan 2026

@anonym_autor ja by som sa jej spýtala načo hovorí deťom také veci.Ked to teraz nestopnes bude to horšie.nieco z toho mohli deti zle pochopiť, ale neumyte okná už neobkeca😉

anonym_d6bd72
6. jan 2026

Ja ťa uplne chapem. Mam napäté vzťahy so svokrom, lebo mojej prvej dcére od úplného malička trepe sprostosti, učí ju hlúposti (vrátane nadávok), podporuje ju napríklad v drzom správaní, nahovára na hlúposti, sľubuje nesplniteľné apod. Nie, nie si povinná to rešpektovať a akceptovať. Ani neplatí, že jedným uchom dnu, druhým von. Stále nechápem, prečo si niekto myslí, že by sme mali niektoré veci akceptovať len z princípu, nad všetkým mávnuť rukou s tváriť sa že nič. Teraz im povedala toto, nabudúce to môžu byť násobne horšie veci. Všetko má mať svoju hranicu. Aj správanie babiek a dedkov….

jennky13
7. jan 2026

@anonym_autor ako tu viacera pisu, vsetko ma mat svoju hranicu a svoju mieru. Aj slova svokry ci nevesty, ale to najdolezitejsie, co svoje deti potrebujeme ucit je ucta k cloveku. Ucit ich a rozpravat sa s nimi. Ak teba znevazila tvoja svokra svojimi slovami pred detmi a ty robis to iste, ze pred detmi znevazis svoju svokru, tak v com je rozdiel ? Ved ty sa mozes o tom so svojimi detmi rozpravat a tym ich ucis aj kritickemu mysleniu, tym, ze nestaci len jednu informaciu pocut ( aj ked od babky), ze fajcenie zabija, ale rozmyslat a zavazovat, kde je pravda, ako to je ? A potom sa k tomu postavit ? Ano fajcenie je zle, ale ja mam problem s tym skoncit, ale chcem s tym nieco robit ......alebo babke sa zda, ze mam velke brucho, ale vies, vaha cloveka sa posudzuje ......Proste tu energiu, ktoru venujes teraz tomu, ze sa rozculujes nad vyrokmi svokry, tak pouzi na to, ze svoje deti budes ucit zamyslat sa nad tym, co pocuju a ucit sa spajat aj ine informacie a vybrat si to, co je dobre.

autor
7. jan 2026
@jennky13

@anonym_autor ako tu viacera pisu, vsetko ma mat svoju hranicu a svoju mieru. Aj slova svokry ci nevesty, ale to najdolezitejsie, co svoje deti potrebujeme ucit je ucta k cloveku. Ucit ich a rozpravat sa s nimi. Ak teba znevazila tvoja svokra svojimi slovami pred detmi a ty robis to iste, ze pred detmi znevazis svoju svokru, tak v com je rozdiel ? Ved ty sa mozes o tom so svojimi detmi rozpravat a tym ich ucis aj kritickemu mysleniu, tym, ze nestaci len jednu informaciu pocut ( aj ked od babky), ze fajcenie zabija, ale rozmyslat a zavazovat, kde je pravda, ako to je ? A potom sa k tomu postavit ? Ano fajcenie je zle, ale ja mam problem s tym skoncit, ale chcem s tym nieco robit ......alebo babke sa zda, ze mam velke brucho, ale vies, vaha cloveka sa posudzuje ......Proste tu energiu, ktoru venujes teraz tomu, ze sa rozculujes nad vyrokmi svokry, tak pouzi na to, ze svoje deti budes ucit zamyslat sa nad tym, co pocuju a ucit sa spajat aj ine informacie a vybrat si to, co je dobre.

@jennky13 v zivote som pred detmi na nu nepovedala ani slovko

autor
7. jan 2026
@jennky13

@jennky13 takze je medzi nami obrovsky rozdiel

autor
7. jan 2026
@13uzivatelka11

@marci9 a ako vieš že autorka je obézna? Čo ak je svorka ten typ ženy čo môže jesť všetko a nepriberie a autorka má pár kíl navyše?

@13uzivatelka11 ano spravne ja nie som obezna. Zato ona riadne nabrala co je na dochodku

autor
7. jan 2026

@anonym_autor a este pre predstavu ma 3 synov. Cize tri nevesty a robi to ze ohovara ostatne medzi sebou. Hociktora je na navsteve vzdy vyjdu z toho najhorsie tie ostatne dve. A takto to strieda si mysli ze mi medzi sebou si to nepovieme. A jej oblubene obvolavat kamaratky a im ohovarat nas. Ale krestanka prva v kostole v prvej lavici na prijimanie.

jennky13
7. jan 2026
@anonym_autor

@jennky13 takze je medzi nami obrovsky rozdiel

@anonym_autor vies, mozno si nepovedala ani slovo, ale si plna hnevu a toho, ze tvoja svokra ti ublizuje . Neviem, co ta viac hneva , uz len tvoja veta " takze je medzi nami obrovsky rozdiel ", hovori o tom, ze potrebujes nad nou vyhrat, potrebujes byt lepsia. Ale ako chces vyhrat, ked nemas nadhlad, ako chces byt lepsia, ked si ju aspon tu na MK dokonale ponizila a tuzis potom, aby si ty bola v "prave". Je to samozrejme na tebe, ako budes jednat a postupovat, ale plati : co clovek rozsieva, to zne. Nemozes zat uctu, ak rozsievas neuctu, nemozes zat lasku ak rozsievas hnev. Skus ziskat nadhlad, skus byt ta, co rozsieva uctu, lasku ....a tym zvitazis.

motylik2559
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a este pre predstavu ma 3 synov. Cize tri nevesty a robi to ze ohovara ostatne medzi sebou. Hociktora je na navsteve vzdy vyjdu z toho najhorsie tie ostatne dve. A takto to strieda si mysli ze mi medzi sebou si to nepovieme. A jej oblubene obvolavat kamaratky a im ohovarat nas. Ale krestanka prva v kostole v prvej lavici na prijimanie.

@anonym_autor Ahoj autorka, tvoja svokra ako to nazvat slusne, ma nasr..... v hlave. Ja nechapem zeny, co tu hejtuju teba, za to,ze si sa sem prisla vypisat, mozno nakopnut, ci poradit sa. Ved tu uz pise hocikto o hocicom. Kazdopadne, je fakt, ze by bolo vhodne, aby si sa razne a prevzdy zoci voci medzi 4 ocami s touto "milou" svokrusou porozpravala. Pisala si,ze je to tak zakazdym...preco si sa jej este za tie veci za taky cas nepostavila? Autorka, preto je k tebe taka,lebo vidi, ze "drzis hubu a krok" a ona si do teba aj cez deti kope, kope a kope...a ty len ticho znasas. Povedz mi dovod,ze preco??? Ona nema pravo ta urazat, ze si tucna, a to ci by si bola alebo aj nie si! Ludska tupost nema hranic. A nie este tak vraviet o jej vnucikovi! Co sa tyka jej navstev a neumytych okien, vies co toto je take,ze by som sa jej zasmiala do tvare a povedala jej akoze v srande, ze " mama ani tak skoro ich nemam v plane umyt zvlast po takejto informacii"😂🙈 - na okna sa vykasli. Ries v prvom rade urazky a narazky-a to razne, kedze tvoj muz ma na haku (o nom si v tomto smere myslim svoje). Cim viac sa nehas tym dlhsie to bude trvat a bude len pridavat. Takze to raz a prevzdy stopni a kludne jej pohroz, ze ked taketo veci ona bude detom hovorit, tak ich neuvidi dokym sa neznormalizuje. Bud silna a nekompromisna!
Mimochodom, pre tie, co sa posmievaju, ze mozno je autorka tucna, tak asi ma svokra pravdu a potrebuju si kopat - mam kamosku co takto po dvoch detoch nevedela schudnut 4 roky...a ani sa jej to nepodarilo, lebo jej zistili urcite ochorenie, o ktorom nemala ani sajnu. Takze skor ako sa idete niekomu vysmievat si zistite okolnosti...navyse autorka pisala,ze tucna nie je. Ale tak ci onak, vam nie je debilne? Aj keby bola pri sebe, tak nikto nema pravo sa niekomu za to vysmievat! Vy neviete do akej miery ma ta zena moznosti na chudnutie, neviete co ta zena preziva vnutorne, aky ma metabolizmus a zdravie! Takze za mna je hanba, ked sa niektore takto vysmievaju...aby ste raz nedopadli rovnako. A nie nepisem to preto,ze by som bola tucna, ci pri sebe-chodim pravidelne cvicit a vzdy som mala skor stihlejsiu postavu a poznam zeny, ktore chodia do fitka, kde ja a dost sa natrapia aby schudli aj s upravou jedalnicka od treneriek. Ale ono to niekedy byva tak, ze väcsinou sa smeju tie, ktore same vyzeraju vselijako a nie su same so sebou spokojne🤷‍♀️
Autorka drz sa a drzim palce!🍀

kristina2412
7. jan 2026

To že má "veľké " brucho neznamená, že je obézna, preboha. Sú rôzne postavy a áno, ak je jablko, tak má možno väčšie brucho, končatiny a zadok môže mať štíhle, BMI úplne v norme. Raz by som to pani svokre vrátila, keď Vás nabudúce bude ponúkať nejakým jedlom, ďakujeme, nebudeme, ja mám veľké brucho a syn by tiež nemal....nieje najštihlejší, ak nie je obmedzená, jej možno dopne.

autor
8. jan 2026
@kristina2412

To že má "veľké " brucho neznamená, že je obézna, preboha. Sú rôzne postavy a áno, ak je jablko, tak má možno väčšie brucho, končatiny a zadok môže mať štíhle, BMI úplne v norme. Raz by som to pani svokre vrátila, keď Vás nabudúce bude ponúkať nejakým jedlom, ďakujeme, nebudeme, ja mám veľké brucho a syn by tiež nemal....nieje najštihlejší, ak nie je obmedzená, jej možno dopne.

@kristina2412 jej nedopne ani keby rovno jej poviem. Ta si ide stale svoje. Ohovarat pretvarovat sa to jej ide najlepsie. Jej syn druhy raz povedal : taka dobra zena to je ale kur*a tazka povaha. Ale ta si neprizna nikdy nic. Raz mi aj velmi oblizila ked mi vykricala nejake veci. Teraz uz manzel nanu vtedy strasne nakrical ani sa s nou nebavil asi 3 mesiace. A ked som s placom odchadzala jej jedina poznamka bola : teraz ja som najhorsia" tak manzel : ne ty si najlepsia 🤦 doteraz jej to neviem zabudnut takze ano ja ju proste neznasam. Aj z minulosti aj teraz co robi aj ze to cez deti momentalne skusa

aurora33
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor áe aj z teba sála také dobro že koniec 🤣🤣🤣 ohováranie ti ide. Myslím, že si rovnaká ako tvoja svokra.

autor
8. jan 2026
@aurora33

@anonym_autor áe aj z teba sála také dobro že koniec 🤣🤣🤣 ohováranie ti ide. Myslím, že si rovnaká ako tvoja svokra.

@aurora33 ked myslis 🤷

ghoul_
Včera o 21:42

@anonym_autor tak ty to s ňou vydiskutuj

Strana
z2