icon

Nezodpovedný partner a finančné problémy

25. apr 2025

Prepáčte za anonym .Neviem ako ďalej .Mám partnera sme spolu takmer 20rokov.Stale si nebol schopný ma vziať .V poslednej dobe ako každá druhá domácnosť máme problémy s financiami .Ale toto sa už nedá .Keď treba niečo čokoľvek vybaviť alebo niekde na úrad vybaviť nesuri ho kým nejdem ja.Dojdu financie starám sa ja jeho ani nepohne .Úplne pohodlne si sedí cumi na telku a ja si môžem aj hlasivky vykričať .Sme mojej rodine dlžni dosť peňazí a vie že treba vrátiť ale je mu jedno lebo od neho nepýtajú ale odo mňa..A máme spolu dve deti .Ja už nevládzem vážne ...Ide si do roboty za minimalku odrobiť 8h a je spokojný .A ja lietam po brigádach ako trafená každý deň aj z jednej so druhej .
Úplne ma irituje ..Snažím sa s ním zhovárať čo ďalej ale to nemá význam ide si svoje .

biba_18
25. apr 2025

🤷‍♀️ ako si vychováš (to je nadsázka)… proste doteraz to nepotreboval riešiť, plus je v andropauze…

natalka13
25. apr 2025

20 rokov toto trpis, on sa nezmeni.

viestta
25. apr 2025

Tak sa ho zbav, dlhy splacas tak ci tak aspon ho nebudes musiet zivit.

pribinak
25. apr 2025

A ty 20 rokov máš ružové okuliare ….

Vykopnúť z domu. Takúto hnidu lenivu tolerujes 20 rokov…to je tiež na zamyslenie

0silvia0
25. apr 2025

Ved dobre mu je, ty pokricis, on chvilu ten krik vydrzi a ma vsetko vybavene. Skus prestat s krikom, pokojne nenakup, nenavar a pokojne mu zbal igelitky. To bude pozerat!

martinkatinka
25. apr 2025

Tak ho vykopni a podaj ziadost o vyzivne...

januska12323
25. apr 2025

A čakáš na?

gribka1
25. apr 2025

Myslím, že lepšie by ti bolo bez neho. Nie ste manželia, jeho dlhy sú jeho dlhy.

katica06
25. apr 2025

Takýto vadny kus si už dávno dávno mala vrátiť do obehu...
Apropo, na čo ste požičalio toľko peňazí od tvojej rodiny?

earlgrey
25. apr 2025

a ty nepracuješ? keď píšeš, že beháš z jednej brigády do druhej...

vilma7
25. apr 2025

A čo si ide svoje?

balerina2025
25. apr 2025
@januska12323

A čakáš na?

@januska12323 caka na zazrak

ahhola
25. apr 2025

Vyhodit z balkona🌠

zmrzlinka2021
25. apr 2025

A prečo zostavas v tom vzťahu?

anketkarka
26. apr 2025

Na čo si požičiavala od svojej rodiny? Možno ani nesúhlasil s pôžičkou a teraz si to má odmakať aj on? Predaj telku, nebude mať pred čím vysedávať a budeš mať trocha peňazí na dlžoby. Ušetríš aj na elektrike.

minenkaa
26. apr 2025

Však keď by si bola bez neho ,tak máš ešte viac financií a ešte aj kľud.Napis jeden jediný dôvod, prečo si s ním a tvoja blbosť nie je dôvod

danica2711
26. apr 2025

20 rokov a dve deti s takýmto kktom? To prečo?

gov
Odpoveď bola odstránená