Mám známej povedať, že ju partner podvádza?

30. okt 2025

Baby mam dilemu... Moja veľmi dobrá známa žije roky so svojím partnerom majú spolu dve deti, on robí v zahraničí a už vyše roka sa ťahá s druhou. Chce ju opustiť a chce jej aj vziať deti. Podľa všetkého ona o milenke vôbec nevie...
Mam aj nejaké dôkazy.. čo mám robiť? Mam jej to povedať či mlčať? Fakt neviem ale na jednej strane nechcem ublížiť no na druhej strane robí z nej totalnu hlupanu

anonym_be3cb3
30. okt 2025

Nehas co ta nepali, moze sa to velmi lahko obrátiť proti tebe

domkakvet
30. okt 2025

@anonym_autor dat jej o tom vediet mozes aj anonymne.

autor
30. okt 2025
@anonym_be3cb3

Nehas co ta nepali, moze sa to velmi lahko obrátiť proti tebe

@anonym_be3cb3 no to práve nechcem. Ale zas si hovorím že keby mne toto chlap robí chcem to vedieť

ivik4
30. okt 2025

Ma vyse ROKA aj druhy vztah ?
Ani sekundu by som nevahala, urcite by som jej o tomto povedala nech z nej nerobi hlupanu, nech ju nenakazi nejakou chorobou a hlavne nech vie pravdu.

autor
30. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor dat jej o tom vediet mozes aj anonymne.

@domkakvet ale ako anonymné? Poslať list?

autor
30. okt 2025
@ivik4

Ma vyse ROKA aj druhy vztah ?
Ani sekundu by som nevahala, urcite by som jej o tomto povedala nech z nej nerobi hlupanu, nech ju nenakazi nejakou chorobou a hlavne nech vie pravdu.

@ivik4 to sa už stalo.. stále mala nejaké zápaly a podobne a som si istá že to bolo práve z tohto dôvodu ale vtedy som ešte nevedela, že ma milenku ale teraz mi to dáva zmysle

anonym_be3cb3
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_be3cb3 no to práve nechcem. Ale zas si hovorím že keby mne toto chlap robí chcem to vedieť

@anonym_autor urcite to nerob z očí do očí. Cesta do pekla je dlazdena dobrými úmyslami

autor
30. okt 2025
@anonym_be3cb3

@anonym_autor urcite to nerob z očí do očí. Cesta do pekla je dlazdena dobrými úmyslami

@anonym_be3cb3 napadlo ma poslať jej do schránky list

mimi2018
30. okt 2025

@anonym_autor nie nemáš jej to povedať priamo. Skus jej iba pomaly otvárať oči, nech nato akože prišla sama. Takto sa vyhnes preistotu niečomu nepríjemnému.

domkakvet
30. okt 2025
@anonym_autor

@domkakvet ale ako anonymné? Poslať list?

@anonym_autor podla toho s kym byva, ale aj to je jedna z moznosti.

anonym_be3cb3
30. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_be3cb3 napadlo ma poslať jej do schránky list

@anonym_autor garantujem ti, ze ked jej to povies tak z toho vyjdes velmi zle. Ked jej napíšeš list môžeš zasiat pochybnosti a možno zacne pátrať

anonym_5cfd25
30. okt 2025

No neviem ,ja som jednoznačne za úprimnosť, veď ty jej chces povedať veci s dobrým úmyslom a ked to neprijme tak čo už
Ale ja by som nevedela s tým žiť, že také veci viem a som ticho

anonym_92d25c
30. okt 2025

Tiež by som jej to dala anonymne aj s tými dôkazmi. A dala jej tam radu nech si začne odkladať bokom hotovosť a hlavne že chce deti. Nech sa pripravuje ona brániť

anonym_513176
30. okt 2025

Pises ze je znama, nie blizka kamaratka. Ak sa aj s tebou prestane bavit…co uz. Ak ju chce naozaj obrat o deti, asi by bolo lepsie aby vedela. Aj ked nemyslim ze by to slo tak lahko, vziat deti matke. Toboz nie ak on pracuje v zahranici

Predstav si ze sa to na nu naraz zosype, nebudes si vycitat ze si ju na to mohla aspon trocha pripravit.

Dufam ze mas ozajstne dokazy, predtym ako zacnes rubat.

ukgirls
30. okt 2025

pises ze je to dobra znama.. takze ziadna anonymita .. idem za nou poviem jej co viem ukazem dokaz s tym,ze keby sa to stalo tebe chces o tom vediet a tak nech s tym nalozi ako ona chce ... vybavene ... ak by to bola len neaka znama..alebo susedka co len pozdravis -neriesila by som ...

amdornik
30. okt 2025

@anonym_autor a ty toto odkiaľ vieš?

anonym_5cfd25
30. okt 2025
@anonym_513176

Pises ze je znama, nie blizka kamaratka. Ak sa aj s tebou prestane bavit…co uz. Ak ju chce naozaj obrat o deti, asi by bolo lepsie aby vedela. Aj ked nemyslim ze by to slo tak lahko, vziat deti matke. Toboz nie ak on pracuje v zahranici

Predstav si ze sa to na nu naraz zosype, nebudes si vycitat ze si ju na to mohla aspon trocha pripravit.

Dufam ze mas ozajstne dokazy, predtym ako zacnes rubat.

@anonym_513176 robi v zahraničí,ma tam frajerku, tak asi tam zobrať deti na ,,dovolenku,, lebo inak ako obrať o deti🙄

maryetta
30. okt 2025

Jasne ze povedala. Aj ja sama by som vediet chcela.
Kazdopadne uz len kvoli detom aby sa aj ona vedela pripravit. Nie ze ju chlap postavi pred hotovu vec. Cau odchadzam od teba a berem si aj deti i ked.... toto asi bude tiež "šokova terapia".

anna777115
30. okt 2025

Samozrejme povedať. Ja, osobne by som nechcela byť klamaná a prijala, by som akúkoĺvek pravdu, aj keď bolestivú.

natalka13
30. okt 2025

Deti jej zobrat nemoze.
Ak mas 100% dokaz, tak jej to povedz na rovinu.

maryetta
30. okt 2025
@anna777115

Samozrejme povedať. Ja, osobne by som nechcela byť klamaná a prijala, by som akúkoĺvek pravdu, aj keď bolestivú.

@anna777115 presne tak. Radsej kruta pravda ako sladke klamstvo.

olimuc
30. okt 2025

Ak mas 100% dokaz povedz jej to na rovinu. Jedine, co sa moze stat je, ze sa na teba nastve a nebude sa s tebou bavit. Ale neboj, zacne ju to hlodat a bude si to overovat. Ked zisti, ze si mala pravdu stiahne chvost a bude hladat podporu. Takze sa na nu nenastvi … minimum ludi mysli v takej situacii racionalne a nie je to myslene osobne proti tebe.

anonym_0d9819
30. okt 2025

@anonym_autor áno daj jej to vedieť aj keby anonymné aby mala možnosti brániť seba aj deti keďže je chce zobrat deti predpokladom že do zahraničia .
Ale kľudne aj osobne jej to povedz aj sa možno zo začiatku na hnevá ale nedá jej to a bude pátrať a keď sa jej to poradiť ver že bude rada že sa o Tom môže stebou pozorovať a bude hľadať podporu

wolf_
30. okt 2025

Povedať. Nie som v takýchto prípadoch zástancom toho, že nehas čo ťa nepáli. Ľudia sa radi starajú do druhých v blbostiach, ale od vážnejších vecí dávajú ruky preč, smutné...
A aj keby sa to obrátilo proti tebe, za ten risk by mi to proste stálo.

marca12
30. okt 2025

@anonym_autor ja by som jej to povedala uz len kvoli tomu,ze jej planuje zobrat deti. Nech sa vie pripravit.

amdornik
30. okt 2025

vymyslená téma

sisamisaaa
30. okt 2025

A ona nič netuší? Odkiaľ to vieš ty a ona nie? To je fakt divné. Možno by aj niečo tušila ale nechce. Ťažko radiť.

evcagabi
30. okt 2025

Ja by som jej to povedala. Nech si najde aspon pravnika, ked uz pojde k tomu boju o deti 🤷‍♀️

any_soj
30. okt 2025

@anonym_autor nerozumiem týmto radám - že pošli anonym, určite nie z očí do očí a podobné drísty. Ženy, vy co máte za vzťahy? Samozrejme, že by som to chcela vedieť a ak by to vedela moja veľmi dobrá známa, samozrejme, že by som chcela, aby mi to normalne povedala, žiadne anonymy a iné bláznovstvá.
Pred 2 mesiacmi kamoška potrebovala ísť na psychiatriu. Viacerí si vsimli, ale nikto to nevedel uchopiť, že čo vlastne sa deje. Okrem mňa. Konzultovala som to s odborníkom, a následne normalne v rozhovore som jej povedala, že mi na nej záleží, a že sa mi zdá, že .... . Samozrejme, že to mohla vziať zle. Ale nemohla by som jej to nepovedať len preto, že ako bude na mňa pozerať.

autor
30. okt 2025
@sisamisaaa

A ona nič netuší? Odkiaľ to vieš ty a ona nie? To je fakt divné. Možno by aj niečo tušila ale nechce. Ťažko radiť.

@sisamisaaa nemôžem povedať príliš veľa aby sa v tom niekto nespoznal