Nezvaný hosť v našom byte
Ahojte, riešim taký delikátny problém. Stalo, sa, že k nám na návštevu prišla sestra. My sme museli na víkend odísť preč, ale sestre sme ponúkli, že môže zostať, mala nejaké vybavovačky v našej blízkosti a chcela ísť v okolí na výlet, keďže so sebou nosí aj psa. Už u nás takto sama bola a bolo to ok. V piatok večer sme odišli, ale ja som cestou zistila, že som si doma niečo zabudla a potrebovala som sa po to vrátiť. Prídem do bytu a tam sedí neznámy chlap. Netušili sme, že príde, bol tam bez nášho vedomia a určite sme neboli radi. Sestra sa ide rozvádzať a už dlhšiu dobu sa správa zvláštne a už viem prečo. Proste si do nášho bytu zavolala svojho "kamaráta", ktorý tam ale isto nebol len preto, aby si spolu pozreli seriál na Netflixe. Vzhľadom na to, že v byte máme len našu manželskú posteľ a ešte jednu posteľ pre hostí (nie manželskú) by som sa stavila, že by spal/spali v našej posteli. Bola som dosť zúrivá a mladého muža som proste vyhodila. Sestra samozrejme odišla s ním, bola to trošku dráma, ale čo už. Sestra má 35, je finančné zabezpečená a určite nie je odkázaná na to, aby si vláčila chlapov do bytov iných ľudí. S manželom určite nie sme typy, ktorým by takéto veci nevadili (určite nejakí ľudia sú) a moja sestra to dobre vie. Považujem to za obrovské narušenie nášho súkromia a z toho, že by ten chlap spal (a nielen spal) v našej posteli mi je trošku nevoľno. Moja otázka znie: Neprehnala som to? Nie som zlá sestra? Ja si myslím, že moja reakcia bola primeraná, ale neviem sa úplne odosobniť a pozrieť sa na to z nadhľadu. Rada by som vedela, či sa s niekým takým ešte niekto stretol a ako ste to riešili vy. Ďakujem.
a kde zostal pes 😨
toto by vadilo asi kazdej ...sestra ti klamala.. aks a tam hned nasackoval musela o nom vediet dopredu-mala siobjednaj hotel a nie vraviet .z e idu na vylet... ale ktoho vie...mozno naozaj isli na vylet a len ju cakal... no mala ti o nom povedat ..
a kde zostal pes 😨
@anonym_eddf8c pes odišiel s ňou 🙂 Ale ten by tu kľudne mohol zostať, pes je zlatý.
Neprehnala... ak si chcela na vikend pozvat aj priatela, mala ti to povedat dopredu... takto proste nie.
Spravila by som to isté a sestra by sama v mojom byte už nikdy nezostala
Pekne drzé od nej.
Sestra ti čo povedala?
Pekne drzé od nej.
Sestra ti čo povedala?
@unicornlady Nemala pre mňa veľmi konštruktívnu odpoveď. Prosila ma, aby tam dotyčný mohol aspoň prespať a na druhý deň, že pôjde domov. Ale to v žiadnom prípade. Môj byt nie je hotel a ja nie som zodpovedná za to, kam dotyčný pôjde, to nech si rieši on/oni, keď sa vedia poza chrbát dohadovať na víkende u nás v byte.
Stalo sa mi nieco podobne s kamaratoch, ale prisla som na to az po mesiaci. Ja som ale Bola na nocnej. Kamaratka odvtdedy uz nikdy u mna nezostala.
Sestra nemá kúska chochmesu v sebe? Keď chceli sexovat mali si zaplatiť hotel.
Akože ja by som bola veľmi nahnevaná
Neprehnala !
Toto je vrchol.
Nechutne a drze.
Dobre si ju upratala!
Sestra nech si uvedomi,co sa moze a co uz je za ciarou
prehnala, ale už sa to nedá zobrať s5. jasne, aj mne by to vadilo, ale dalo sa to riešiť aj inak ako sa s ňou takto pohádať a ponížiť ju ...
prehnala, ale už sa to nedá zobrať s5. jasne, aj mne by to vadilo, ale dalo sa to riešiť aj inak ako sa s ňou takto pohádať a ponížiť ju ...
@biba_18 nečudovala by som sa keby sa na teba všetky teraz pustia za iný názor 🫠
@biba_18 Rozumiem. Ako by si to teda riešila ty? Ja mám na sestru trošku slabosť, ale toto je veľmi cez čiaru.
Mňa vystre, ja som asi iný, ako vy všetky dohromady. Keby sa to stalo mne, vezmem si sestru bokom a poviem jej v súkromí, že wtf? Viem to pochopiť a povedal by som jej, že o tomto dohoda nebola bez nejakej drámy. Že nabudúce môže prespať ale bez priateľa...jej priateľ za to nemôže, na neho by som sa nehneval a bol k nemu slušný
Mňa vystre, ja som asi iný, ako vy všetky dohromady. Keby sa to stalo mne, vezmem si sestru bokom a poviem jej v súkromí, že wtf? Viem to pochopiť a povedal by som jej, že o tomto dohoda nebola bez nejakej drámy. Že nabudúce môže prespať ale bez priateľa...jej priateľ za to nemôže, na neho by som sa nehneval a bol k nemu slušný
@telefon00 Priateľ vedel, že to nie je jej byt a vedel aj to, že je tam bez nášho vedomia a že by sme boli veľmi neradi. Takže úplne bez viny nebude. Ale zodpovednosť je na sestre, to áno. ďalšia vec je, že sestra rieši rozvod, jej manžel samozrejme o tejto jej avantúre netuší a ja fakt nechcem byť tohto súčasťou.
@telefon00 toto je reakcia, keď si to človek porozmysla. Navyše si predstavte že je vo vašom byte bez vášho vedomia v tejto dobe úplne cudzí človek.
Ak je na to autorka hakliva, tak sa jej nečudujem popravde. Ale chápem vašu ideu, no asi v Tom šoku to takto nešlo.
Rodina nerodina,poriadok musi byt !!!!!
@januliatko0998 neviem. nemám sestru. je pravdepodobné že by som bola nasraná, ale asi by som ich odtiaľ nevyhodila ... proste ja to na vyhadzov nevidím... je pravda že teraz nad tým sedím a nie som rozčúlená, ale ja ani pri nervoch nejednám takto ... 😒
@telefon00 toto je reakcia, keď si to človek porozmysla. Navyše si predstavte že je vo vašom byte bez vášho vedomia v tejto dobe úplne cudzí človek.
Ak je na to autorka hakliva, tak sa jej nečudujem popravde. Ale chápem vašu ideu, no asi v Tom šoku to takto nešlo.
@anonym_0851db stalo sa mi niečo podobné, navyše bolo tam aj poškodenie môjho bytu. Reagoval som rovnako, pokojne, s rozumom a empatiou...
Človek v podobných situáciách môže reagovať správne, alebo nesprávne 😉
@telefon00 Priateľ vedel, že to nie je jej byt a vedel aj to, že je tam bez nášho vedomia a že by sme boli veľmi neradi. Takže úplne bez viny nebude. Ale zodpovednosť je na sestre, to áno. ďalšia vec je, že sestra rieši rozvod, jej manžel samozrejme o tejto jej avantúre netuší a ja fakt nechcem byť tohto súčasťou.
@januliatko0998 jej priateľa do toho neťahaj, on za to nemôže.
a teraz by som sestre volala a skúsila by som to urovnať, v podstate by som sa asi ospravedlnila, že som to prehnala ... 😒
Toto nie je ani vrchol drzosti, to uz je vyssi level. By som ju vyhodila okamzite a viac by do mojho bytu bez mojej pritomnosti nevkrocila. A uz vobec by si z toho nerobila bezplatny hodinovy hotel, lebo sa nema kde stretavat s frajerom. Okrem toho nevies, koho si do toho bytu vodila, ci Ti nieco nezmizlo. Pokial je dobre situovana, nech si prenajima na taketo stretavania hotelovu izbu alebo byt. Jaj, to by jej asi manzel len tak neumoznil. Ona dobre vedela ze co robi, ze si to moze dovolit a velka smola, ze ste jej na to prisli.
@januliatko0998 určite by som o tom chcela vediet…
a teraz by som sestre volala a skúsila by som to urovnať, v podstate by som sa asi ospravedlnila, že som to prehnala ... 😒
@biba_18 keby tak autorka spravila, prejavila by sa ako veľký človek. A o tom to je, urovnať spor, aj keď si myslí, že je právom nahnevaná. Autorka, biba ti radí fakt dobre 🌹👍
@biba_18 V prvom rade si myslím, že ospravedlniť by sa mala ona. Ja nehovorím, že moja reakcia bola dokonalá, ale jednoducho nechcete vo svojom byte cudzích ľudí, o ktorých netušíte. Načo potom tie tajnosti? Prečo sa normálne nespýta, či si tam môže niekoho pozvať? Odpoveď je, že preto, lebo vie, že to nie ok a že by sme s tým nesúhlasili. Ale ten byt je náš majetok a hlavne naše súkromie. Ja to beriem pomerne osobne a manžel je na tom podobne.
@biba_18 keby tak autorka spravila, prejavila by sa ako veľký človek. A o tom to je, urovnať spor, aj keď si myslí, že je právom nahnevaná. Autorka, biba ti radí fakt dobre 🌹👍
@telefon00 Ešte na vysvetlenie, nešlo o žiadne hysterické jačanie 🙂. Spýtala som sa kto to je, čo tam robí a či jej toto príde ok. Bola som naštvaná, ale nie hysterická ani nič, to nemám v povahe. Potom som mladého muža požiadala, nech odíde, pretože je pre mňa cudzí človek, ktorý tam nemá čo robiť.
Hádať by som sa nehľadala ale chlap by musel odísť a ona by viac u mňa neprespala.
Pretože keby mi to povie dopredu tak s tym problém nemám
Ospravedlnit sa ma ona, ze si bez Vasho suhlasu priviedla ku Vam chlapa a este aj ,,spali" vo Vasej posteli. Je to neakceptovatelne. Takze bez debaty ,je ona Ta ktora Ti ma povedat prepac. Ak Teba mrzi ako si reagovala,mozes jej povedat potom prepac tiez

Myslím, že si to neprehnala. Tiež by mi to vadilo - bez môjho vedomia cudzí človek v mojom byte. A ešte to spanie😠
Keď je tak dobre zabezpečená, čo si nezobrala hotel hneď. Na jej mieste by som sa od hanby prepadla.