Nezvládam reči okolia o výške môjho priateľa
Čaute.
Prišla som tu s tým, že už nezvládam reči z okolia. Ide o to že môj priateľ je odomna o dosť vyšší. Ja meriam 1,60 a priateľ cez 1,90. Už veľa krát som počula od blízkych, dokonca od rodiny že sa k sebe výškovo úplne nehodíme, že je to smiešne...ako on by šiel s nejakým dieťaťom. Ubíja má to keď vidíte že rodina sa Vám smeje a zabávajú sa na tom. Mám ho skutočne veľmi rada a veľmi si rozumieme. Len to moja psychika nezvláda.
Ak im to bije do očí, ...spýtaj sa ich či majú s tým problém,.... leby vy nie. Ste v pohode... Hlavne že vy si rozumiete.Reči sa hovoria, chlieb sa je.. Kamoška tiež ovela nižšia od manžela odbila ich: V posteli sa to vyrovná. Majú 2 krásne deti.
Najskôr sa musíš úprimne naučiť milovať samú seba a potom ti bude jedno čo a kto o tebe hovorí 🙂 ja mám tiež takú toxicku rodinu, pre ktorú je vzhľad najdôležitejší. Trvalo mi 30 rokov pokiaľ som si uvedomila svoju hodnotu a ich reči mi už nič nerobia. A ani nemám potrebu im to vracať 🙂
vyska tvojho priatela je tvoj najmensi problem lebo v skutocnosti to problem nie je.
bud ho uz nemilujes a chytas sa blbosti, alebo si len nevyrovnana a mas komplexy sama so sebou a vyska to nie je. toto nemoze dospely vyrovnany clovek mysliet ani trochu vazne.
a ked ano tak nos opatky. problem solved
@kamik295 moja dobrá kamarátka ma priateľa čoskoro manžela v tak rovnakej výške aj ona v tvojej.
Netreba počúvať ľudí a ich blbé reči.
Rodina ani niekto iný vam na chlieb nedajú, nedajú ti šťastie ako práve možno on.
Treba sa vzdialiť od neprajníkov, posmeškov .
Hlavne nepočúvat a napomenúť, ze si neželate hovoriť o vašej osobe
Vy komentujte napríklad ich oblečenie, účes, topanky, zuby co vas napadne a daju vam pokoj.
@kamik295 tiež máme podobný výškový rozdiel, dokonca ešte o trochu väčší. Manžel mal predo mnou priateľku ktorá mala niečo málo cez 150cm, to už vraj vyzeralo podľa svokry trochu zvláštne, nakoľko to bol rozdiel už pol metra. Ale to povedala už keď chodil so mnou, pred nimi nikdy 😃 môj bývalý mal tiež takú výšku, jeho brat sa nám často smial že vyzeráme ako keby išiel Ježiš so somárikom, spoločne sme sa zasmiali a potom si našiel frajerku ešte nižšiu odo mňa 🤣
Však chlap ma byt chlap a nie,, tajtrlik,, 🙈😀
@kamik295 ja mam 155cm, muz 195
Sorry, ale ked nedavas toto ako zvladnes napor ked budes mat deti. To len potom bude nevyziadanych rad!
@kamik295
ahoj,
rodinu si nevyberies, maju klapky na ociach a vidia si len to svoje. Su obmedzeni, slusne povedane. Moj muz ma cez dva metre a toez je medzi nami 30 cm rozdiel. Niekedy mi zo srandy povie trpaslik 😂 Ale v zivote som sa nestretla s tym, ze by okolie malo blbe keci ohladom vyskoveho rozdielu 🙈 Keby nahodou, poslala by som ich niekde. Ved partners hladam predsa podla inych parametrov a nie rozdielu vo vyske.
Na zakladke sme mali ucitela, mal asi 1,50 a bol hrozne protivny, nebrali ho uz ani siestaci vazne. Ten bol smiesny - ale ina preto ze bol protivny. V praci sme mali riaditela velkej firmy (bolo nas okolo 500). On mal 1,60 aj s topankami, chudy. Jeho zena krv a mlieko 1,85. On vzbudzoval vo vsetkych taky respekt, ze by nikoho nenapadlo smiat sa z jeho vysky ci rozdielu medzi nim a jeho zenou.
Netrap sa, hlavne ze vam to klape a ste stastni. Normalne ich posli s blbymi poznamkami do p… reč 🙂
Nevšímaj si ich :D ale teraz mi napadlo jedno memecko,ktoré bolo virálne,že ako vôbec dochádza pri takejto výške k sexu,keď je tam taký proporcialny nepomer. Len mi to napadlo,nie je to môj názor alebo výsmech. Ako píšu kocky hore,ľudia si vždy niečo nájdu.
A ty máš koľko rokov že ťa rozhodia také kraviny?
Kazdemu odpovedz,ze v posteli sa to ,,vyrovna" Trapis sa zbytocne,nad hlupostou inych...
Ehm, a co mam povedat ja, s mojimi 153 cm 😂
Ja pri kazdom muzovi vyzeram ako decko 😀😀😀💪💪💪💪
Moj je nizsi (cca 175), ale segra ma tiez okolo 155 cm a jej prvy manzel, s ktorym ma dceru mal 190 😆
Neries. Komu nie je zhuru dano 🤷♀️
ja mam 168, moj manzel aj dvaja synovia 190 ...
Prepáč, ale to čo máš za okolie? Preč od nich. To ťa prečo takto deptajú? Ja mám 160 cm, môj muž má 180 cm. A nízkeho muža by som nechcela. Môj bratranec má presne 200 cm a jeho frajerka má 155 cm. U nás to nikto nerieši.
Moja sestra je dokonca vyššia od švagra a akurát, kto mal raz blbú pripomienku bola moja mamka. Ale sestra ju hneď uzemnila a so švagrom sú spolu 16 rokov a majú dvoch krásnych chlapcov. Okolie nepočuvaj ak si vo vzťahu šťastná.
PS: A som rada, lebo naša dcérka, zdedila dlhé labky po mužovi, takže vyzerá, že bude vysoká. 🙂
Ked som si precitala nazov temy ocakavala som, ze pojde o 20-centimetrovy rozdiel medzi partnermi s tym, ze muz je ten nizsi..Ale riesit toto? Podla mna je to uplne v pohode vyskovy rozdiel, mne vzdy imponovali vysoki muzi a ti ludia. co toto riesia, musia byt mentalne naozaj na velmi nizkej urovni..
Mas zvlastnych ludi vo svojom okoli...moji rodicia to maju vyskovo obdobne a nikdy som nepocula, ze by mal niekto na to reci....nikdy....keby to bolo naopak, muz takto vyrazne nizsi, to uz by som chapala, ze to vzbudzuje pozornost....
@kamik295 ahoj ja mám 152 CM a môj manžel 193 cm 🤣🤣🤣.takže ja to vôbec neriešim máme dve deti a moja 12 ročná dcéra má 169 CM o hlavu je vyššia ako ja 🤣🤣a nevadí mi že si pri nich pripadám ako trpaslík skôr mi každý povie že vyzeráte ako sestry s dcérou 🤣alebo manželovi krásne dcéri máš a manžel tá druhá je moja manželka 🤣🤣🤣vždy sa na Tom zasmejeme🤣🤣

@kamik295 moji dvaja bratia tak majú manželky a sú spolu cez 20 r. Neviem o tam že by niekto , rodiny riešil ich výškový rozdiel 🤔