icon

Niektoré ženy sú trafené málo ale presne

elina25
1. jan 2014

Manželova bývala je toho dôkaz,je to asi žena bez chrbtovej kosti....Včera mu drzo napísala či nedajú kávu,na to som jej ja napísala nech kávičuje zo slobodnýmy nie zadanými a očividne ju môj muž od ignoroval,a tak začala vypisovať mne a ma urážať či je na tom niečo zlé a súdila ma a to ma ani nepozná....Niektorým ženám sa nezdá trápne takéto doprosovanie?

Strana
z2
horana
1. jan 2014

Robi len to co si moze dovolit. Keby tvoj muz razne stal pri tebe a pri prvom podobnom incidente ju poslal do patricnych miest, hned by s trapnostami prestala. Ale asi bude pes inde zakopany inde a sice v laxnom postoji tvojho muza. A povedala by som ze kedze on "dovoli" je viac vinny za dany stav nez ona trafena.

skumavka
1. jan 2014

Mam pocit, ze psychiatra tu skor potrebuje niekto iny, nez spominana "trafena" zena...

jana5555
1. jan 2014

No, ktovie,ci to tvojmu muzovi aj nelichoti, ze si potom pripada jak taky pysny kohut, o ktoreho sa akoby ,,bijete,,,presne tak, ja tiez suhlasim s tym nazorom, aby to razne stopol a tym myslim raaazne a nie ze ,,on sa uz len smeje na jej reakciach,, , to co je za postoj? Tak obtazuje a obtazuje? Zazalovat a hotovo!

stzu27
1. jan 2014

@eeffka nebudú to skôr prázdniny? 🙂

lesanka845
1. jan 2014

Zbytocne sa vytacas kvoli obycajnemu pozvaniu na kavu. Chyba je mozno inde. Byvala samozno este nezmierila s rozchodom a vtedy clovek dokaze robit riadne hluposti. Mozno ma pocit, ze ty si ta,c jej partnera odlakala a preto robi, to co robi.

romanovic
2. jan 2014

@stzu27 Akoze cez prazdniny kasleme na gramatiku?? 😉 😉

stzu27
2. jan 2014

@romanovic akože cez prázdniny sa nudíme a vymýšľame si príbehy 🙂

evikhav81
2. jan 2014

aaach dievčatá,to ja by som mohla knihu o tomto napísať....my sme spolu už 5 rokov a tí sa rozišli ešte rok predtým,ako sme sa my spoznali a tá nešťastnica mu doteraz nevie dať pokoj...to,že mu píše ok,však kamaráti môžu ostať kľudne ďalej,ale vždy (môj mi povedal)keď píše,tak skončí pri tom,že začne mňa urážať...a to len kvôli tomu,že som z dediny 😀 a že som obyčajná žena,nechce sa mi hrať veru na nejakú fiflenu...tak ju začal môj Daniel úplne ignorovať a ona mu teraz vyčíta,že je pod papučou 😀 fakt si to výstižne napísala @elina25 že niektoré ženy sú trafené málo,ale presne 😀 ja moc dobre viem a myslím,že to musí aj dotyčná vedieť,ak ho pozná,že pokiaľ by nechcel so mnou byť,tak by som sa mohla aj na hlavu postaviť a ničím by som si ho nepripútala....no a teraz,ako sa dozvedela,že čakáme bábätko,tak hneď mu vyčítavo napísala,že "určite bude bábätko múdre po mamičke" 😀 aaaach Božinku môj,mne je to smiešne a bavím sa na tom,môjmu drahému verím....myslím,že aj tebe pomôže,keď budete tú dotyčnú ignorovať a basta,to bude pre ňu najväčší trest 🙂

macamac
2. jan 2014

@evikhav81 a tá jeho bývalka nemá partnera?
lebo očividne nie
asi si z tvojho muža a vzťahu s ním spravila svoju celoživotnú náplň života
kks, po toľkých rokoch sa nevie odpútať...to je už na odborníka 😝

evikhav81
2. jan 2014

@macamac chichi,mala niekoho,ale vraj sa rozišli...ja s ňou vôbec nekomunikujem,len to,čo mi môj drahý povie...ako hovorím,pobavím sa a vypustím z hlavy,len škoda,že mladá baba,myslím,že už je najvyšší čas,aby si niekoho našla,poprípade založila rodinu a bola šťastná...život uteká pomedzi prsty a zrazu príde na to,že je ufrflaná stará dievka 😀 tá by mi dala,keby vedela,čo som napísala,by ma asi rozobrala na súčiastky 😉 ale ja to len v dobrom

elina25
autor
2. jan 2014

@evikhav81 mňa stále uráža a tiež kvôli tomu že som z dediny,a mne je už na smiech
@macamac ja presne poznám takú situláciu,ako mne povedia že ja potrebujem odbornú pomoc tu poniektoré,ale asi nezažili aké to je úbohe sa také doprosovanie

panidia
2. jan 2014

@elina25 Elin pozri sa ,myslím si,že máš dost nízke sebavedomie,urážkami a nadávkami na ex svojho manžela nič nedosiahneš ,iba klesneš na jej úroven-ako tu už niektorá správne napísala.Bud nad vecou,správaj sa ako dáma,ved jej ex žije s tebou,vybral si teba a keby ta nelúbil tak s tebou nie je,dopraj mu preto viac volnosti,doveruj mu a nerieš nepodstatné veci.

mimake
2. jan 2014

@elina25 necitala som vsetko, ale mala som rovnaky problem. Byvala partnerka vyvolavala pisala plakala ( pritom ona nechala mojho muza) Manzel na to neodpisoval a mna to vnutorne zozieralo. Vedela som ze to nemam robit, ale aj tak som raz nevydrzala a napisala jej aby s tym prestala ( vsetko v ramci slusnosti) Ona to zobrala ako utok na svoju osobu a zacala prezmenu pisat mne, preklinala ma, vyhrazala sa mi. Manzel si zmenil cislo. po nejakom case si ho zistila a zacalo to znovu. Az som si s manzelom sadla povedala som mu ako ma to trapi a on jej napisal dlhy mail o tom ako ma miluje aky je somnou stastny a ze k nej uz nic neciti ale praje jej len to najlepsie. Od toho dna sa neozvala. Sem tam sa stretneme na ulici slusne sa pozdravime dokonca s manzelom prehodi par slov o tom co nove, ale to je tak vsetko. V konecnom dosledku to bola celkom inteligentna baba ale ziarlivost v nej vyvolala akusi agresiu ktoru musela zo seba dostat.

moonlight1210
2. jan 2014

Kto nema problem, tak si vyrobi, vsak?

na co si jej vobec odpisovala?
Tvoj muz ju ma na haku.
Uz 5 rokov.
No tebou stale akoby mavali obavy, ze co ak ona jedneho dna pomalicky pritiahne tvojho chlapa spat k sebe. Tak mas potrebu cerit zuby a znackovat teritorium. Ochtne sa nechavas zatahovat do konfliktov s nou a v podstate im sama nahravas. Ak nezacne ona, zacnes pre istotu ty. Vid teraz. Ona sms o kave ty hned najezeny chochol ze co sa vobec ozyva.

Ked ju ignoruje tvoj chlap Prestan na nu reagovat aj ty a nas o problem menej.
Kde niet divaka, nie je divadlo.
A nemas co riesit. Mozes si s nim dat kavu ty.

mircalla
2. jan 2014

@eeffka To si zabila🙂)) Ale myslim, si presne to iste

katkalubkova
3. jan 2014

verim v dobre vztahy, a aj v to, ze ked sa ludia rozzidu nemusia sa hnevat, ale, aby mojho muza pozyvala byvala cez fb na kavu, tiez by mi to asi nebolo moc povoli 😎 😎 😎 a pozastavila by som sa nad tym ( inak ziarliva nie som 😉 )

Strana
z2