icon

Nočné výjazdy manželky

pepo982
18. jún 2019

Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu

Strana
z11
kvetinka_andrejka
18. feb 2020

co bude s deťmi nezabojujes o nich? Alebo nadalej pracujes tyzdnovky?

pepo982
autor
19. feb 2020

@kvetinka_andrejka no rad by som ale právnická mi povedala ze by musela niečo záväzné urobiť. Inak vždy prideľuje deti matke a vieš 5 rokov bola ona s nimi doma. Tu len zostáva čakať ak sa nebude strát alebo niečo zanedba potom môžem ísť po tom. Vieš teraz je už doba že muži strácajú mat práva. A ženy dávajú do popredia

kvetinka_andrejka
19. feb 2020

@pepo982 práveže sa teším že je doba kedy chlapi o to bojujú takže aspon o vikendy bojuj nech ti raz deti nevycitaju

pepo982
autor
19. feb 2020

@kvetinka_andrejka víkendy jednoznačne aj prázdniny, ľúbim ich najviac na sväté chcem byť s nimi koľko sa bude dat

Strana
z11