icon

Nosí flanelky na doma a partner frfle

28. dec 2020

Na doma som zvykla najčastejšie nosiť mikiny, ale nedávno som si kúpila na tento účel 3 pohodlné flanelové košele a zároveň pretriedila domáce veci. Mala som zbytočne veľa mikín, niektoré som už vlastne ani nenosila, iba mi zaberali miesto v skrini, tak som ich cca dobré dve tretiny vyradila. Nosím teraz miesto nich flanelky, ale celkom ma prekvapila reakcia partnera: vraj sa mu v tom nepáčim, čo som si to zasa vymyslela, že mikiny sú lepšie... Tak teraz som na vážkach, lebo tie košele sú fakt pohodlnejšie ako mikiny, ale ak je to preňho také "antisexy", tak sa v nich na druhej strane cítim pred ním akosi blbo a pristihujem sa, že teda radšej siahnem po nejakej z tých zvyšných pár mikín, čo som si ešte nechala... Ale je to také skôr už len, že kvôli nemu, z čoho mám vo výsledku vlastne tiež zlý pocit:/ Je na flanelkách vážne niečo také asexuálne, ako tvrdí môj drahý, alebo to mám brať skôr ako tradičný chlapský problém so zmenami?

Strana
z2
nenne27
28. dec 2020

@sapetka trochu mimo temy, ale dakujem za recept na tu panenku.bolo to super,nieco nove a pomerne jednoduche🙂 spokojna bola aj svokra😜

sapetka
28. dec 2020

@nenne27 jej super👏👍

simca06022011
28. dec 2020

tak mne sa flanelky ani na mne napacia.. nie to este aby som to vylucne na doma nosila. Ale to je vsekto vec nazoru... teraz som dostala ruzovau pod stromcek, zase ako "vytuzeny" darcek od niekoho kto v kazdom pripade musi nieco kupit... som zvedava kolko bude v skrini, kym z nej daco vystrihneme. Ale dajme tomu ze mojmu chlapovi ked nieco prekaza, poslem ho riesit dolezitejsie veci :D rovnako by som postupovala, aj v tomto pripade, ak by mu vadila moja "kosela"...
A k niektorym diskutujucim :D v zivote nikdy som doma nenosila papuce, ponozky a uz vonkoncom nie pancuchy. Pekne krasne dlhe tricko alebo saty , ked treba leginy laebo teplaky mam... a ano bose nohy :D a nie nemame 30°C. Moj otec v kratasoch aj sneh odhrabava :D ja som dnes bola v nocnej koseli smeti vyhodit... vsetko je to o zvyku. Su ludia co maju aj doma potrebu nosit svetre, ja ani len tu mikinu by som na sebe nezniesla :D crocsy neznasam, ale do zahrady su super, lebo staci chytiti hadicu a papuce aj nohy ciste :DDD kto pozna, vie... no a keby ste vedeli.. my sme si nakupili kapce :DDD to je najlepsia vec so psom okolo domu 🙂 uz aj dcera vyfasovala, cakame na ne kazdu chvilu :D

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
28. dec 2020

@nikolka1986 😂 jaaaaj fotku by to chcelo, ze som si toto pred vianocami neprecitala 🙂))

autor
28. dec 2020

@pr85 Ja nemám pocit, že flanelka je chlapské oblečenie, čo ti príde na tom chlapské? Skôr je to unisex, ale to isté platí aj o mikinách, takže aký je v tom vo výsledku vlastne rozdiel? Že jedno má kapucňu a druhé golier? Okrem toho, aj tie "unisex" sú už strihovo viac či menej prispôsobené, takže ani tá flanelka, ani mikina nemusia vyzerať ako "vreco". Ale nad čím sa hlavne pozastavujem, je to, že prečo teda mikiny sú pre môjho ok a košele nie... Oboje je predsa ležérne oblečenie.

ninusa221
28. dec 2020

Každy nosíme to čoje nám pohodlne.leginy teplaky a tricko na doma ( urcite nebudem mat na sebe drahe značkové tricka a teplaky ked upratujem a varim), stacia mi teplaky z pepca 😃🙏🏼 Moj je značkový typ ale ked tak si da teplaky ktore su už stare mi toto vobec neriešime🙂

kristiii
28. dec 2020

Flanelky sú asi origoš chlapské oblečenie, ale dnes sa vyrábajú aj pekné strihy a farebné kombinácie pre ženy. Sama mám doma pár a je to podľa mňa asi naozaj len vec kusu. Tak ako ja napríklad neznášam elegantný štýl (chlap v obleku je pre mňa blee, samozrejme na niektoré príležitosti sa to patrí), tak pre niektorých chlapov je antisexy taká flanelka. Netreba na tom hľadať nič viac. Ale určite nie je anitisexy pre všetkých, ja mám jednu tmavozeleno/čiernu a jeden kolega, keď som v nej prišla do roboty sa išiel zblázniť, že aká super košeľa-chodil do lesa tak kvôli farbe, všetko zelené bolo mega 😂 Ale volila by som k nim legíny, nie tepláky, neviem ako to kombinuješ a pod ňu sexy prádlo ako už bolo doporučené

kittykat22
28. dec 2020

A teraz tu asi dostanem po chrbte 😀 ale ja by som nosila 1/2 flanelku a 1/2 mikinu alebo nieco co sa mu paci. Nech je happy a aj ja som happy. Ale zase nech si nemysli ze budes skakat ako on bude tlieskat.

autor
28. dec 2020

@kristiii Áno, nosím pod ňu legíny, tie som nosila aj k mikinám, takže tam zmena nenastala. Akurát ju nosím zapnutú, lebo som zimomvravý typ. Takže tam by to sexi prádlo asi moc nepomohlo, iba žeby som vliezla večer do postele, nech si to "odgombičkuje":D Snáď by potom už bola preňho menej antisexy. Každopádne je to zaujímavé, lebo aj také mikiny boli vymyslené ako robotnícke oblečko pre chlapov pôvodne. Ale ok, beriem, každý má asi iné gusto a proti tomu žiadny dišputát🙂 Možno by to chcelo vymyslieť niečo kreatívne, aby si to asocioval s niečím príjemným. Škoda by bolo vzdať sa ich, keď sú mi také pohodlné.

erickatt
28. dec 2020

@pupavka89 ja bych naboso umrela. Vždy som bola od nôh zmrznutá. Ešte aj lete nosim termo ponožky. Môžem mať ,,plavky" ale ako vraví kamoska ty by si šla. Ponožkách aj do jazera . Že za 10 rokov čo sa poznáme mi takmer nevidela nohy 😆😆😆. Ale zas... v lete k sukni trt , aj to mám na ľavej nohe zdravotnú pančuchu a tie nízke ponožky do balerinok

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
erickatt
28. dec 2020

@pupavka89 môj spí ešte aj v lete v ponožkách. Nevadí mi to. On je diabetik a nohy má zmrznuté viac ako ja. Napodiv v posteli ponožky neznesiem

beata_k
Odpoveď bola odstránená
autor
28. dec 2020

@beata_k Je to možnosť, len obligátna mikina je obligátna mikina, mám pocit, že to nepustí, keď sa tak aj vyjadril. Ale možno by si rýchlejšie privykol😁😃

sisaka
28. dec 2020

Podľa mna vo flanelovej košeli sa da lepsie vyzerať ako v mikine, treba správny strih (nie pánsky) a doladiť k tomu legíny, či kraťasy...
aj niečo takéto by bolo preňho asexualne?

autor
28. dec 2020

@sisaka Na tej modelke to vyzerá super, ale ja zas nemám takú postavu. Som drobná a možno asi aj trochu vychudnutá, mám nevýrazné krivky a malé prsia... Tie flanelky mám práve dámskeho strihu, takže žiadna "plachta", ale aj tak sa mu v nich nepáčim🤷

Strana
z2