icon

Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou

sasaga
10. jún 2015

Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....

mica_paradnica
15. jún 2015

Ahoj. Muzi, ktori klamu klamat budu. Je to tak. Predstav si este do buducna: o 10, 15 rokov s nim budes zit a tvoja dcerka bude uz kocka na pohlad. Vam to klapat nebude. Uz teraz to neklape a asi ani nikdy neklapalo uplne. On bude pokukovat po tvojej dcerke a mozno si vyhoni pri predstave na nu. Mozno zachadzam do extremu. Ale tvoja dcerka to bude citit, ze sa na nu jej nahradny ocko diva inak ako by sa ocko mal divat. Pretoze tvoj partner zjavne potrebuje sexualne impulzy aj inde. Preto si rozmysli svoje konanie dobre a naozaj kym este nemas dieta aj s nim. Myslim, ze si velmi atraktivna mlada mamicka a nepotrebujes si znicit zivot a hlavne ho nepotrebujes nijakym sposobom strpcovat dcerke. Nemusis sa rozviest hned. Ale skus oddelene zitie. Uvidis najlepsie ako dalej. A mozno stretnes ineho muza. To uz je na tebe a ak budes zit a zmyslat slobodne, prekonas to skor ako ked uvazujes za seba a sucasneho partnera ako za specateny par. Potom uvidis mozno aj veci ktore si nevidela alebo nechcela vidiet. A mozno vam to praveze pomoze. Teraz si zranena a chces mu verit. Zial, ono je pekne uverit ale ta pochybnost tam bude a kym sa s tym dobuducna nevysporiadas tak to bude u vas zle aj ked mu akoze teraz odpustis. Vela stastia.

mircalla
15. jún 2015

@mala_hobitka velmi dobry prispevok

mala_hobitka
15. jún 2015

@mircalla dakujem

sasaga
autor
15. jún 2015

@mica_paradnica musim reagovat.....beriem atvoj nazor ohladne mojho problemu a dakujem zan, ale co sa tyka mojej dcery to uz trosku prehanas? Nemyslis, ze kazdy chlap si pozrie obcas pprno, prip. nahe zenske fotky? Nechcem ho obhajovat, ale ja proste viem, ze to chlapi robia...su to chlapi....takze potom ma kazda jedna slobodna matka problem, ked si vezme nevlastneho otca svojej dcery. Predsa si vytvoria vztah medzi sebou ale ako otec a dcera...kolko pripadov je,ze aj vlastny otec zneuziva svoju dceru....proste je to uplne zbytocne prehnane co pises a hlavne vobec to s temou nesuvisi...

dm1
15. jún 2015

@sasaga tak to je teda strasny chrapun never mu taky sa nezmeni nikdy :(. Bud hadze chybu na hadku s tebou alebo na ne lebo ich skusa ako daleko zajdu??? no je to kreten neskutocny never mu ani nos medzi ocami aj kedby s nimi nespal uz to na co si mu prisla je vo vztahu 2 ludi ktori sa ludia nepripustne. A navyse by mi to vadilo o to viac ze na 99% spava so stetkami za prachy a kludne ma mohol nakazit bars cim

zuzanasikulka
15. jún 2015

Rozvod!!!

mica_paradnica
15. jún 2015

@sasaga ospravedlnujem sa, ak som pisala nieco nevhodne, ale sama som napisala, ze pisem extremnu situaciu, ty sa aj tak sama rozhodnes co dalej, bez ohladu na nazory tu. Naozaj ti prajem vela stastia

helenanovakova
15. jún 2015

rozveď sa, čo vôbec rozmýšľaš

charity
15. jún 2015

@sasaga Len ciste statisticky udaj: dcera rozvedenej matky ma osem krat vyssiu pravdepodobnost, ze bude sexualne zneuzita nez dcera z biologickej rodiny. Je to prave tym, ze su zneuzivane partnermi matiek. Netvrdim, ze to bude Vas pripad.

ukulela
15. jún 2015

zeny, nesalte! chlap si honil na pokeci a vy uz z nehorobite nie len uchylaka, ale rovno pedofila!
@sasaga ako sa to u teba posunulo? pozhovarali ste sa? riesila si vypis/heslo - ako to dopadlo?
vies, ak ozaj nic nedotiahol do konca, tak by som to mozno aj ja prezrela. ale chcelo by to riadnu snahu od neho - a navyse je na zene, ci dokaze potom chlapovi doverovat. pretoze ak ho budes smirovat, sledovat ako stihacka, ten koniec potom pride tak ci tak. ak sa rozhodnete byt spolu dalej, chce to problem vyriesit, ale zavriet za nim dvere a uz si ho nevycitat. odpusta sa bezne aj fyzicka nevera, nie len virtualna.

kajcinka
15. jún 2015

@sasaga no ako sa to vyvíja zistila si niečo nové ?? 😨 😢

spuntikmathiasko
15. jún 2015

@sasaga No nechcem ti brat iluzie, ale moj nazor je, ze sa s nimi na 100% stretol a teraz iba zapiera. Presne toto, ale uplne, ze rovnake som zazila nastastie ale s byvalim priatelom. lenze som bola taka koza, ze som mu uverila, nastastie sa to vsak o nejaky cas prevalilo znova a uplnou nahodou som sa s kontaktovala s jednou slecnou pod jeho nickom a ta v domneni ze pise s nim mi vsetko vytarala a pospiminala ako im bolo super. Cize chvala panu ja som si to zazila s byvalim priatelom a preto ti radim zbav sa ho km mozes, lebo ak mam spravne info ten moj byvali priatel robi to iste terajsej manzelke.

sasaga
autor
16. jún 2015

@ukulela
@kajcinka nezistila som zatial nic...pisem si pod jeho nickom s jednou holkou, ale zatial nic zaujimave...asi si len ozaj pisali...neviem ako jej napisat, ci nieco spolu nemali, aby som nebola podozriva.....ale vyzera to tak, ze nie....a cakam za tym vypisom...
ak tam nebudu volane tie cisla...som ochotna urobit za tym vsetkym hrubu ciaru (ozaj) s tym, ze to urobi este raz a je koniec....on sa teraz snazi, je pozorny, mily....rozpravame sa v pohode cez den akurat spi este v obyvacke 🙂....ziadne dotyky, bozky...akurat on sem tam, ked pojde okolo mna ma pobozka na plece...je to mile 🙂
Vecer ma akurat chytaju nervy z toho vsetkeho mam otazky na neho, ale odpoveda mi na vsetko trpezlivo....bez vycitiek, bez nervov....vecer je najhorsi, pretoze na to myslim a rozmyslam, ci mi klame, ci nie....tak uz len ten dokaz mi chyba, ze neklamal a ze ma nikdy neodviedol

sasaga
autor
16. jún 2015

@charity este raz opakujem....nezaujimaju ma statistiky ani ziadne sexualne obtazovanie deti, pretoze ja nic podobne NERIESIM!!!

dm1
16. jún 2015

@sasaga napis jej ci sa mozete zase stretnut. Inak ja by som to nedokazala prekusnut aj keby slo "len" o to pisanie lebo to trvalo cez 2 roky a hlavne aj v obdobi pred svadbou a v case svadby kedy by mala laska prekvitat co urobi potom ked vztah po par rokov zovsednie?

bodka13
16. jún 2015

@dm1
@sasaga
nenapísala by som "zase stretnúť" lebo sa možno vôbec nestretli ...skôr písať neutrálne "čo keby sme sa stretli? " ... tam by si mohla vidieť nejakú reakciu -možno sa opýta "tam kde minule?. alebo navrhni teraz ty kde, alebo to hneď zruší 🙂

dm1
16. jún 2015

@bodka13 tiez pravda ;). Len neviem ci ja osobne by som potrebovala aj dokaz ze sa skutocne stretli uz len to zeby si dohadoval so stetkami podmienky kolko im da miesto a cas by mi stacilo :o

absurdum
16. jún 2015

@sasaga v prvomrade si uvedom, ze vernost sa dokazat neda iba nevera! takze, ak ta nepodviedol, hladas marne.

bodka13
16. jún 2015

@dm1 presne tak ...už len to dlhodobé písanie a dohadovanie je horšie, podľa mňa, ako skutočná fyzická jednorazová nevera
.... dôvera je narušená...už to nebude také ako predtým...v hlave ženy bude stále blikať kontrolka a budú sa vynárať podozrenia a otázky... to je potom utýranie samej seba , život v neistote , čakanie=tŕpnutie kedy sa zase niečo také stane

ukulela
16. jún 2015

@sasaga prosim, uz si s nikym nepis v jeho mene. ved je to smiesne a trapne, ponizjes samu seba, keby si chcela, mozes babu namotat na stretnutie, ked to dobre / alebo nestastne naformulujes, vyjde ti z toho co chces.
hovory - on sa mohol na stretnuti dohodnut a neprist a potom zavolat - sorry, rozmyslel som si to, nedalo sa mi, bla bla bla - a z toho co vyvodis?
toto nerob. radsej chodte na parovu terapiu, ta by vam obom mohla pomoct, otvorit oci a uvedomit si, co treba robit dalej., toto vypisovanie je take detinske, nikde neveduce, len sa sama seba tyras.
a ano, da sa zit aj po nevere. ja som toho zivym dokazom a nemam s tym problem, viem, kde sa stala chyba. zavrela som za tym dvere a neriesim. baby, co tu pisu, ze by netolerovali, atd, neboli v tvojej ani mojej ani inej kozi ani situacii. poznam pripady, ked vyhlasovali, ze nevera a koniec a nakoniec vztah udrzali. a mozno aj zlepsili.

bodka13
16. jún 2015

@ukulela ktovie koľké v takej situácii boli a práve preto jej tak radia 🙂
V každom vzťahu to funguje inak...každá žena či muž má inú povahu, iné myslenie, iné reakcie ...proste to čo zabralo u jedného vôbec nemusí zabrať inde ... má dve možnosti 1/ odpustiť, no nezabudne a spomienky na ten moment poníženia sa vynárať budú alebo 2/ rozísť sa ... rozhodnutie je na nej ...urobí to,čo cíti - presne tak si sa rozhodla aj ty a mnohé iné , ktoré tu píšeme ... rozum káže jedno-našepkáva nebuď blbá, zase to urobí ale srdce stále ľúbi, aj napriek všetkému čo sa stalo

absurdum
16. jún 2015

ja sa len cudujem, ze si zeny takychto muzov beru a este s nimi aj plodia deti.

hanka_april
16. jún 2015

@sasaga ako pod jeho nickom? ved si hovorila, ze si ho vymazal....ci? 😕

ruthike
16. jún 2015

@absurdum lahko sudit, ked si nezazila. Ono je to ako splin alebo hmlovy opar, neuvazujes triezvo a racionalne, aj ked si myslis, ze ano. Niekedy sa clovek boji financnych dosledkov rozchodu. Niekedy je clovek proste slaby. Inokedy sa zostava v niecom takom kvoli predstavovanemu dobru inych - vacsinou deti. Mnohokrat si zalubena az po usi, teda myslis si, ze si lebo skutocnu podstatu dotycneho nepoznas - spraval sa k tebe predsa tak pekne, ako nik iny pred tym, citila si sa tak milovana a teraz to vsetko stratit a pozriet sa dno priepasti neznama? - to teda nie, tie slastne okamihy sa musia vratit stoj co stoj. Chapes??
Ono ako ine baby hovoria, nevera nie je vzdy dovod na rozchod, niektore vztahy to prekonaju a ich to posilni, zavisi od okolnosti.nie vzdy je rozchod najlepsie rozhodnutie. Poznam pary, kde sa to uspesne podarilo. Len treba vylozit karty na stol a naozaj to mysliet uprimne - obaja.Ja osobne verim, ze raz mi pobluznenie so serialovym klamarom stacilo, ale kazdy robi co vie..

absurdum
16. jún 2015

@ruthike ty hovoris o manzelstvach, ktore trvaju, su tam uz deti.. ale tento konkretny pripad zacal uz pred svadbou. ako myslis, ze bude pokracovat, ked ona bude tehotna? a po porode? rovnako. napriek tomu sa zeny hlupo, a teda inak to nazvat neviem, rozhodnu mat deti s takymito. mne je to tiez jedno, moj vztah to nie je a ani sa mi taketo veci nestavaju. len mi nad tym mozog stoji.

absurdum
16. jún 2015

alebo tu vcera v jednej teme jedna pisala, ze jej partnerovi zistili chlamydie. ale ze jej bol urcite verny. vsak to si priamo odporuje, ako moze byt zenska tak naivna uz s takymto dokazom ako je pohlavna choroba??? a teraz to idu liecit, lebo s nim chce mat decko. ja to fakt nechapem, tie manzelstva a rodiny proste fungovat nebudu..a zeny len oci zatvaraju.

ruthike
16. jún 2015

@absurdum odpoved cislo 1🙂 ja sa k tomuto konkretnemu pripadu nebudem vyjadrovat s ohladom na sasagu, ktora svoje rozhodnutie uz urobila, mala som k tomu svoje nazory , takze ak chces mozes si precitat a bude ti jasne, ze sa snazim na to pozerat objektivne, pre niektorych az prehnane. Ja len ze pred par rokmi som bola v vztahu, co mne pride podobny a tiez som si pytala rady, ked mi bolo tazko, ale v podstate mi to bolo na nic, lebo v srdci som tomu chcela dat sancu, preto spominam ten opar, splin. Teraz ma este niekedy pochyti jed, ked si na to spomeniem ako sprosta som bola a takze viem pochopit babeny, co prechadzaju podobnym. Poviem si svoje, ale chapem ich

2. Teoreticky mohol mat tie chlamydie od predchadzajucej priatelky a ona sa dozvedela o infekcii az teraz, to je mozne... Kamoska takto nakazila byvaleho.Nie len lahke zeny maju chlamydie! ale ano, pripustam, ze je pravdepodobnejsie, ze ju podviedol

absurdum
16. jún 2015

@ruthike ved prave, aj ty si este obcas nadavas, ze si bola sprosta. ono je to prirodzeny vyvin, ak je vo vztahu nevera, je to len dosledok niecoho. vacsinou toho, ze ten muz si tu zenu nevazi, nemiluje ju, su spolu zo zvyku, co ja viem, co vsetko tam je. ale nieco tam je. ak to nieco je neriesitelne, tak ten vztah dobre nedopadne. toto je jedina realita, ktoru by taketo zeny mali prijat. a potom nech fnukaju, ale nech su rozumne a vazia si same seba a teda nech sa nezhadzuju tym, ze ostavaju s muzmi, ktori ich maju tak na haku, ze ho kludne strkaju do inych slecien.
k tym chlamydiam, to nie je asymptomaticka bakteria, prejavi sa za par mesiacov, ak ti dvaja su spolu 4 roky, je uplne zrejme, co sa stalo.

kajcinka
16. jún 2015

@sasaga tak tej žene normálne napíš,že kedy dáte ďalšie stretko a uvidíš čo napíše,spýtaj sa jej či sa jej to stretko naposledy páčilo a uvidíš
no a ten výpis to budeš ako dlho naň čakať ?
ja by som sa zobrala a odišla aspoň na týždeň niekam preč,že si to potrebuješ ujasniť a rozmyslieť čo ďalej 😉
no veď bodaj by nebol milý keď ma mega pruuuser 😝
ale držím palce aby to dopadlo všetko dobre vidieť,že ho máš strašne rada a podľa mňa ja keby tam tie hovori boli s ním ostaneš 😒 😉

spuntikmathiasko
16. jún 2015

@sasaga skusas pisat len jednej? Ja som pisala vsetkym od ktorych mal spravy. A iba jedna sa prekecla no vlastne v uvodzovkach prekecla kedz esi myslela , ze som on.