Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou
Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....
@mircalla
@bodka13
ju podviedol XY krát,ale ona si myslí,že nie :DD že to,že vypisuje iným babám o sexe a myslí na iné pri sexe a ktovie ešte čo všetko,to len Boh vie,tak ju nepodviedol:D to nie je pre ňu dostatočná nevera.ale osobne si myslím,že zakladateľka aj keby ho našla v posteli s inou,tak nemá žiadny problém ,odpustí mu,bude sa tváriť,že nič nevidela a ide ďalej :D:D booože
nechajte túto diskusiu už tak,lebo to fakt je strata nášho drahocenného času.ona je už s ním v pohode,akoby sa nič nestalo,nedala mu to ani len vyžrať pár týždnov ,mesiacov,nechajme ju tak.kto chce kam,pomôžme mu teda tam.
tak ja neviem, či je toto vtip či čo
tak muž si píše rok s cca 15 ženskými na sex-zoznamke ale vlastne je všetko v poriadku a som rada, že si s nimi písal lebo teraz aspoň poznám jeho myšlienky
nechápem prečo mu vlastne dávaš šancu veď on žiadnu nepotrebuje, nič zlé predsa nespravil, ešte by si mu mala ty poďakovať, že teraz už vieš čo všetko mu máš v posteli splniť aby to nemusel hľadať na takých stránkach
prepáč ale proste mne to rozum neberie a nemyslím to, že si ostala s ním, to je tvoja vec ale proste nechápem
1. s 15 ženským a ani jednu nevidel na fotke a ani s jednou sa nestretol reálne (moje nervy, svätec)
2. rok???? v čase zaľúbenosti a príprav na svadbu a plánovania bábätka?
3. nemal by svoje myšlienky a pocity hovoriť tebe a nie dákym ku... na nete?
držím ti palce a prajem ti zo srdca aby sa to už neopakovalo a aby bol od teraz ten najlepší chlap po akom túžiš
mne to príde ,že si je vedomá čo zlé urobil jej manžel,ako jej ublížil a ponížil ju - no čo povedia ľudia,rodičia a okolie keď sa teraz rozídu..., ale spomienky,že už sa zle mala sú silnejšie tak preto sa teraz snaží ospravedlniť jeho zlyhania...rozumiem,že samej je zle, ale s takýmto mužom to bude ešte horšie
ja ju chápem, nevie si predstaviť život bez neho, miluje ho ale takto klamať samu seba je už za hranicou
veď tak dobre pomenujem problém a riešim to
áno podviedol ma, viem sa s tým zmieriť, viem mu odpustiť? áno viem a chcem, ideme životom ďalej a začneme od začiatku
ale nie veď sa nič nestalo, nikdy na žiadnu ani nepomyslel, všetci len útočia a neveria a on je taký chudáčik
toto ma na tom všetko prekvapuje, nie to že s ním ostane
proste pomenovať a priznať pravdu a zmieriť sa s tým a nie zatvárať oči
jednemu zasa ja nerozumiem, teda aspon tie co mali cirkevny sobas - slubili ste, ze ostanete spolu v dobrom aj v zlom. a pri prvom zlyhani partnera, pri prvom otrase vztahu, okamzite rucate domy, palite mosty....potom sa necudujem, ze rozvodovost tak dramaticky rastie a ze dnes uz je vzacnost ak pary spolu preziju cely zivot. Ci si myslite, ze nase pramatky mali muzov svatcov? Alebo ste vy same svate? Ak mate partnera, ktoreho lubite a mate spolu rodinu (ale aj keby nie) tak predsa stoji za to snazit sa vztah udrzat a zachranit co sa da. A nie v momente, ked jeden z partnerov podlahne pokuseniu sveta, tak vztah okamzite ukoncit. Dnes je presexualizovana doba, v case web chatov, internetu, mobilov je sex na dosah a dostupnejsi nez bol kedykolvek predtym. Muzi to vnimaju inak ako zeny. Tym ich neobhajujem. Ale holy vtak na zeny neposobi tak vzrusivo, ako na muzov bars aj odhalene prsia ci stihle nohy slecny iducej okolo. Je to prosty fakt.
Ak navyse maju doma partnerku, ktora prave nema chut/cas/energiu na postelne radovanky....to je ako keby smadnemu na stol polozili pohar vody a povedali nechytaj, nepozeraj a neopovaz sa na neho ani len mysliet!!!
Nehovorim, ak by autorka nacapala muza priamo v posteli s inou, to by sa fest tazko predychavalo, ale aj to sa da. Nema ziaden dokaz, ze jej bol fyzicky neverny. Vsetko to mohlo byt nazozaj len v sfere fantazie a "mohol by som". A keby aj bol neverny, stoji za to bojovat o zachovanie rodiny. Zahodit fungujuci vztah kvoli prvej blbosti nie je oslava hrdosti, ale hluposti. Fakt si myslite, ze vasi muzi, za ktorych by ste boli ochotne dat ruku do ohna, nikdy pocas vasho vztahu neflirtovali s inou zenou ci pri sexe nefantazirovali? Az take naivne asi nebudeme, vsak.
@rough v mnohom sa da suhlasit, urcite...rozvodovost je vysoka, vztahy sa nezachranuju ale krachuju pri prvej malickosti...to je pravda zial...ale nikdy nebudem za to, aby sme udrziavali vztahy ako kedysi nase babky a prababky ako ty pises...kedysi zeny radsej trpeli, muzove nevery, tyranie, muz buchol rukou po stole a vsetci boli v pozore, vratane zeny...zena bola za nic...ticho sa prizerali ako muzi chodili za milenkami, ci uz pani, ktori mali svoje kurtizany, ci chudobni co opreli Ancu hocikde v sene...a to ze zena dostala bezne facku a musela byt po ruke vzdy ked muz chcel ani nehovorim..takze ano, nebola taka rozvodovost, ale zas o com boli tie vztahy ? V case nasich mozno rodicov to uz nebolo mozno take dramaticke, ale zas velmi sa dalo na to, co povedia ostatni a jooj dobre pre deti..tak mnohi ostali v manzelstve, len pre tieto dovody..doma ticha domacnost, oddelene spalne, navonok idylka...pre koho to akoze bolo dobre? ani pre tie deti nie..tak len k tomu tolko....ze v dnesnej dobe sa trosku menia ulohy muza a zeny..zeny su sebavedomejsie a vedia sa o seba postarat..tak si zacinaju cenit same seba..vacsinou trpia len tie, co su na muzoch financne zavisle a ak by aj odisli tak nemaju kam a nemaju z coho zit..tak trpia tak ako kedysi trpeli nase prababky...alebo potom tie, co stale dbaju na tom co povedia druhi....ako to bude vyzerat ked budem rozvedena, co povedia rodicia, tety, okolie...
@rough ja len takú otázku, ak si sľúbili pred Bohom v dobrom aj v zlom, prečo by na to mala myslieť len tá žena, ktorá má odpustiť? Kde mal vtedy muž ten pocit že, toto sa svojej žene nerobí? Rozmýšľal, že to môže ohroziť fungujúci vzťah? Odpustil by to aj on, keby to bolo naopak?
Nevydávala som sa v kostole (to neznamená, že nemám žiadne hodnoty a hneď by som sa rozvádzala) ale zase ešte chlapa poklepať po pleci si borec a neboj zostanem s tebou v dobrom aj v zlo, rob si čo chceš tiež nie je riešenie. Ak odpustíš raz veľmi rýchlo sa ti môže stať, že budeš musieť odpúšťať stále.
Zakladateľke som napísala, že ju chápem, že chce zostať v manželstve, aj druhú šancu môže dať, ale nech si nezatvára oči pred pravdou (ona ju ale nechce vidieť). Nič viac a nič menej. Proste sľúbili sme si niečo ale malo by to byť vzájomné a nie, že žena musí všetko a chlap len keď mu to vyhovuje. A či je vzťah fungujúci keď sa stane niečo také je tiež otázka.
A vážiť si sama seba je tiež dôležité, aj mať hrdosť, aj mať sebaúctu.
@marina24 tak budem pokracovat s metaforou dzbanu - ono je lepsie dzbanik opravit a bude dalej funkcny, dokonca v tom spoji aj pevnejsi nez bol predtym, nez crepiny rozdupat na prach. Ak mam oblubeny dzbanik, radsej si ho opravim, akoby som mala kupit novy, hoc na prvy pohlad bez chybicky krasy. nehovorim, ze novy nemoze byt lepsi, ale k tomu mojmu ma viazu spomienky, zazitky, roky mi dobre sluzil a fungovat bude aj nadalej a ta jazvicka po zlepeni mi aspon bude pripominat, ze si na neho mam davat vacsi pozor a mam sa o neho starat.
My sme s muzom jeho "ulet" ustali. A uprimne, fakt nesnorim s kym sa bavi, o com sa bavi, nesledujem mu chaty, smsky, maily...a ked ho neviem zohnat, nie je mojou prvou ani dalsou myslienkou ze je u milenky, len sa bojim, ci sa mu nieco nestalo.
Velmi dobre sme si uvedomili co jeden v druhom mame a je to viac nez len milenecky vztah, my sme si navzajom priatelmi, zazemim, pristavom. Ak by aj jedna rovina nasho vztahu zlyhala, je tu vela inych, za ktore stoji o to bojovat. Ale to je len moj nazor a moja skusenost🙂
@rough o tom hovorím, áno podviedol ma, stalo sa (dôležité je priznať si to pred sebou), áno odpustím ale musím zákonite aj zabudnúť. Nesmiem na to už myslieť, lebo to bude len horšie a horšie.
Ak sa rozhodne zostať v tom vzťahu tak žiadne výčitky, žiadne stráženie ako pes.
Klamať samu sebe nič nerieši, lebo pochybnosti budú stále niekde v kútiku duše vysielať myšlienky čo sa to stalo, čo ak sa to zase stane adť.
Tvoj muž sa poučil a zistil čo chce, ale povedzme si na rovinu, nie každý muž pochopí, že to bol omyl a už to nezopakuje aj o tom je život.
Neviem, ale mne to pripadá ako by si silou mocou chcela sama seba presvedčiť, že sa v podstate nič také nestalo, je to vlastne v medziach normy, veď tých žien bolo ,,len" 15 😕, trvalo to nakoniec ,,len" rok a nie dva, tri. A v podstate by si ho mala ešte pohladkať a dať mu lásku, lebo on chudák vlastne len nedostával od teba to,čo potreboval, no jednoducho - si na vine!! Tak sa snaž, nech ti odpustí. A poriadne.
Dievča, dievča, seba neoklameš. Aj keď sa budeš snažiť. Ten blbý pocit bude stále v úzadí a pomaly ťa rozožierať. S týmto mužom šťastná nebudeš. Už aj kvôli tomu, že on je aj veľký klamár a manipulátor. Tí vedie stále dostať iných tam, kde chcú. A fakt radšej už nepíš obranné príspevky a takmer ódy na svojho muža a sebe nelej pomyje na hlavu, lebo to len ešte viac poukazuje na tvoje zúfalstvo-silou mocou robiť z čiernej farby ružovú. Takú nenamiešaš....
Ano, snazi sa oklamat samu seba, lebo najviac zo vsetkeho sa boji zostat sama. Boji sa prevziat zodpovednost za svoj zivot. Ich vztah nemohol byt v poriadku ani pred svatbou, ale zakladatelka zatvarala oci. Nechcela vidiet pravdu, lebo je velmi bolestna. Je pochopitelne, ze sa snazime vyhnut bolesti a radsej zijeme casto v sebaklame, ale tym iba oddalujeme väcsiu bolest. V tomto pripade sa uz neda robit nic. Kazda konstruktivna rada je odmietana. Vybrala si sama, aky zivot chce mat.
@rough NO až na to, že nevera v čase svadby je ale sakra dobrý dôvod na neplatnosť cirkevného sobáša (už taká rozlúčka zo slobodou so striptérkami sa berie do úvahy ako dôkaz), to som tu už písala. Jasné, v dobrom aj v zlom po sobáši, keď partnera náhodou prepustia z práce a začne chlastať, ppotom ma ppodvedie a ráno si na to nebude pamätať, zaľúbi sa do inej, lebo ja som mu už nadávkami sprotivila aj svoj hlas, um, tak to by už bolo na úvahu, čo s tým, hádam by bolo rozzumné na nejaký čas odísť, ale len tak by ma niečo nepresvedčilo, že to mám zabaliť, pretože manžel bol kedysi iný človek a viem presne, kedy a čo sa zmenilo. Ale ešte raz si prečítaj úvodný príspevok a uvidíš ten rozdiel.
@katti77
@janaochi neviem, kde som napisala, ze sa v podstate nic nestalo...spravil chybu, porozpravali smr sa....nezatvaram oci pred pravdou, ale co mam teraz v ksue plakat a lutovat sa a trapit jeho aj seba?kolko je pre Vas dost dlha doba? Rok ci dva? To sa s nim nemam bavit? Ci nemam s nim spat? Ci je to podla Vas dostatocny trest? Ja mam tiez svoje potreby a predsa, ked mam chut nepojdem za inym ...alebo ho mam ozaj dohnat k tomu, aby za tou druhou ozaj siel? Podla mna sa to ani neda....ved sme rodina a to sa neda tak odrazu vsetko pretat, lebo ho potrebujem vytrestat....fakt neviem ako si to pedstavujete....
dala som mu podmienky...myslim nic take strasne, da sa to zvladnut pohode a hlavne pre mna podstatne...
nemam dovod mu neverit....Vy beriete len tu najhorsiu moznost, ze ma podviedol (ved to by ani na sude neobstalo), ale ja nemam dokaz a verim mu ( co ine mi ostava? ) ano mohla by som to riesit ako Vy...radikalne...KONIEC a hotovo, ale mna by potom trapilo viac, ze co ak mi hovoril pravdu? A to by ma zozralo za ziva....ze som prisla o chlapa, kvoli nejakym pismenam...
a pisal si jednorazovo s tymi 15-timi...nie v kuse...pre presnost, lebo to je sakramentsky rozdiel...iba s jednou neustale a tu nikdy nevidel...ale to boli take vselijake temy....aj aj ( to ma trapilo najviac,ale ja som to citala a sedi to s tym, co mi hovoril)
Pisete,ze toto je horsie ako fyzicka nevera? Tak potom sa so svojim chlapom rozvedte...pretoze kazdy ma perverzne myslienky....len tomu mojmu som ich citala...nielen muzi ale aj zeny....
si myslim, ze slabe ste Vy, pretoze len silny clovek vie odpustit
Ja nemam problem s ludmi, nikdy mi na ich nazore nezalezalo,tak aj podla toho viem,ze si viete cloveka pretvarat podla seba....niesom ako Vy....nastastie
@filipal to, ze neberiem v uvahu Tvoju radu je zle? Co ked mi niekto poradil lepsie...inak , ale kto ma teraz pravdu? Ktora rada je pre mna lepsia? Nevies kto som, ako zijem, ako rozmyslam, moje priority nepoznas, moju povahu.....som velmi empaticky clovek a viem sa vlozit do pocitov inych....mozno preto to viem takto prezit
mozno robim chybu ale ja by som si neodpustila, zeby som to neskusila....
@sasaga Áno, len silný človek vie odpustiť. Ale len naivný má klapky na očiach. Nechaj tak a ži si svoj americký sen. Či slovenský? A neurob zase nejakú chybu, aby si potom zase nenašla niečo na nejakých stránkach a nemusela si sa stať ešte lepšia a nemusel ti zase odpúšťať tvoje chyby, ktoré si on určite nájde a kvôli ktorým vlastne robil to, čo robil. Príliš ľahko mu to prešlo a myslím, že mu to prejde aj v budúcnosti, lebo ty už vedome budeš zatvárať oči a nič nepočuť a keď hej, tak si to obrátiš podľa seba.Drž sa.
@sasaga Da sa cloveku odpustit a zaroven si nepokazit zivot.
A je rozumne nezamienat si lasku s blbostou.
Vydala si sa za cloveka, ktoreho si dobre nepoznala. Nedal Ti spravne heslo na pokec. /Mohol medzi tym cast konverzacii zmazat./ A "nevedel, ze pisanie s prostitutkami a dohovaranie stretnuti s nimi mohlo rozbit Vasu rodinu". Haló! Tomuto veris??
Ze dotycnu nevidel a basnil o nej? Ako to vies? Mohla mu poslat svoje foto cez mms, mohli si uz davno pisat cez fb alebo inde. To, ze nepreslo foto cez pokec, neznamena, ze s nou nebol.
Vies keby urobil tu chybu a postavil sa k tomu ako chlap, jednal by transparentne, nevypraval klamstva /on nevedel/, tak by som Ti zatlieskala, ze mate sancu. Takto sa len snazim Ti otvorit oci. Miluj. Ale s rozumom. Odpustaj. Komukolvek. Davaj druhe sance. Ale len tym, ktori za to skutocne stoja, nemanipuluju Ta a nerobia z Teba blbca.
Pisem Ti to naozaj v dobrom. Drz sa a bud mudra. Tvoja dcera potrebuje mudru, stastnu maminu.
sak uz jej dajte pokoj. niekolkokrat jasne napisala, ze si to sice uvedomuje, ale chce to risknut. aj ked je to podla vacsiny totalne zle, co teraz s tym? ona ma plne pravo sa rozhodnut ako chce, ona si bude niest aj nasledky za to nie vy, ona vie, co vsetko dokaze respektovat a co nie. kazdy ma v tomto ine hranice a niektore pary si respektuju navzajom aj milencov a co teraz? proste ona to chce risknut, nemate jej to ako zakazat. poradili ste jej, ona si nieco vzala k srdcu, nieco nie a tym to konci, ona si dalej zije svoj zivot, nie vy ho zijete, s vedomim, ze mozno robi zle, ale sa tak rozhodla z akehokolvek dovodu. aj keby bola naozaj hlupa, tak co, len preto sa treba z nej vysmievat a urazat ju, lebo je hlupa a chce to risknut?
@sasaga uz to tu radsej ani necitaj, ved si pevne rozhodnuta a tak ti len zanesie do srdca nepokoj ked tu bude citat dalej vsetko.
@sasaga tak ja som ťa nikde neurážala, ak si myslím, že si slepá tak si to proste myslím, ale to teda urážka nie je
prepáč ale nechápem, prečo si toto adresovala práve mne, lebo ja som ti nič zlé nenapísala, ja som písala, že ak mu odpustíš tak aj zabudni, ja presne viem prečo mu chceš dať druhú šancu, možno bude váš vzťah dobrý a po tomto aj pevný, to nikto nevie, ale škoda ti písať čo som chcela povedať keď nevieš čítať, len keď sa ti nepáči čo ti napíšeme tak sa urazíš
vieš to je presne o tom ani vytrestať ho (nesexovať s ním) nemôžeš, lebo sa bojíš, že pôjde za inou tak o čom to je, budeš mu z povinnosti plniť všetko len aby zase nešiel, sme v začarovanom kruhu
nevidíš to?
ty ho poznáš najlepšie a vieš čo by bol pre neho ten správny "trest" ale nemusíš ho trestať o tom sme sa tu nebavili, teda aspoň ja som o ničom takom nepísala
a posledná vec už som ti písala, nehádž ma do jedného vreca s inými, ja nie som za KONIEC ale treba trošku aj rozum používať nie len srdce
@katti77 hej vlastne.ona je na vine :D:D:D vlastne ona ho k tomu donútila,aby si s nimi písal,on chudáčisko,nemal inú možnosť,v čase svadieb,najväčšej lásky a zaľľúbenosti,plánovania babätka a soločnej budúcnosti,vtedy ked jej v kostole prisahal,že ju nikd ynepodvedie a bude jej verný si potajme písal o sexe a bohvie,či sa aj nestretol s nejakými ženskými na pokeci,toje celkom logické:D a ten muž má naozaj charakter a je zamilovanýýýý až po uši :D:D:D neviem,či sa smiať,či plakať
ja stále verím,že to je vymyslená diskusia.
@mircalla tak o jeho charaktere a skutočne zrelej láske a zodpovednosti nemôže byť ani reč.je to človek bezcharakterný.len človek bez chrbtovej kosti dokáže takto klamať a podvádzať ženu,ktorá ho úpimne miluje a chce s ním dieťa a teraz si ju zobral.ten chlap by u mňa klesol na samotné dno.
@cervenaruza123 citam to preistotu, ci si to nerozmyslim ale zda sa,ze som rozhodnuta....nepohnu mnou
Ale dakujem Vam vsetkym za dobre aj zle prispevky

@sasaga vsak aj teba...pravda....je uplne jedno ci s niekym spal - v podstate ta podviedol x krat