icon

Nový životný štýl starých mám

12. jún 2025

Neviem čo je toto za dobu ale moja svokra chodí sama s kamoškami na dovolenky, wellness pobyty, učí sa cudzí jazyk, chodí cvičiť ale keď prideme ku nej na navstevu nám po 3 hodinách cesty nemá čo ponúknuť pretože ona nevari, riešime to reštauráciami celý predĺžený víkend čo sme tam, mne je v svokrinej kuchyni blbe variť, aj keď pár krat som to skúsila, no všetko skritizovala. Mame 2 ročného syna, každý deň nám píše ako jej chyba ale keď sme tam pohra sa s nim hodinku max dve a zatvorí sa do izby a chatuje s kamoškami namiesto toho aby sa mu venovala 🤷‍♀️

okseen
13. jún 2025
@sisska96

@okseen mne sa zdá že ty nikoho nemáš rada a si frustrovaná

@sisska96 to je len tvoj subjektívny pocit! Ja mam zas pocit ze by si ženy co nechcú posluchat stereotypy fackala keby sa dalo

mata1988
13. jún 2025
@okseen

@mata1988 akoze ty nepoznáš ze sú veľké rodinné domy ze?

@okseen poznam...ale poznam aj to, ze dnesne samostatne, sebavedome, pracovite zeny uzivajuce si zivota, ktore nechcu a nebudu zit tak ako ich babky v minulom storoci, rozhodne neziju nakope s rodicmi ci surodencami..vylucuje sa to s nazormi, ktore mas.. 🙂

okseen
13. jún 2025
@mata1988

@okseen poznam...ale poznam aj to, ze dnesne samostatne, sebavedome, pracovite zeny uzivajuce si zivota, ktore nechcu a nebudu zit tak ako ich babky v minulom storoci, rozhodne neziju nakope s rodicmi ci surodencami..vylucuje sa to s nazormi, ktore mas.. 🙂

@mata1988 a prečo by sa to vylucovalo? My mame všetci v rodine takéto názory a žijeme spolu, lepšie ako bývať s nejakým obmedzencom

bludna
13. jún 2025
@sisska96

@bludna tak potom nech neočakáva že budú za ňou trepať 3 hodiny

@sisska96 ty chodis na navstevy kvoli jedlu? Ci co tym chces povedat? Ked nedostanes gulas tak neprides? Uz som pisala, ze k mojim rodicom a aj rodicom mojho priatela cestujeme podstatne dlhsie, takisto oni k nam a jedlo je to uplne posledne co riesime 😀 A predstav si, dokonca niekedy rodicia(alebo aj my) prespia v hoteli! Skandal!

sisska96
13. jún 2025
@bludna

@sisska96 ty chodis na navstevy kvoli jedlu? Ci co tym chces povedat? Ked nedostanes gulas tak neprides? Uz som pisala, ze k mojim rodicom a aj rodicom mojho priatela cestujeme podstatne dlhsie, takisto oni k nam a jedlo je to uplne posledne co riesime 😀 A predstav si, dokonca niekedy rodicia(alebo aj my) prespia v hoteli! Skandal!

@bludna gratulujem 😂😂😂😂

okseen
13. jún 2025
@bludna

@bludna všímaj ze už sa smeje. Však ľudia podaktorí len jest chodia k návštevam. Jak zvieratká len snorit kde co zhltnut 😂😂😂😂

sisska96
13. jún 2025
@okseen

@bludna všímaj ze už sa smeje. Však ľudia podaktorí len jest chodia k návštevam. Jak zvieratká len snorit kde co zhltnut 😂😂😂😂

@okseen Ježiši ste také trápne, Dúfam že sa liečite 😂

okseen
13. jún 2025
@sisska96

@okseen Ježiši ste také trápne, Dúfam že sa liečite 😂

@sisska96 ty si hladná ze? Lebo toto je perfektný sociálny prieskum, že ľudia iba jedia spia cikaju kkaju a iba keď sa majú kde napapat tak je to ok. A keď sa napapat nemôžu a niekto im papu nenachysta tak sa normalne jak male babo jeduju od hladu 😂😂

sisska96
13. jún 2025
@okseen

@sisska96 ty si hladná ze? Lebo toto je perfektný sociálny prieskum, že ľudia iba jedia spia cikaju kkaju a iba keď sa majú kde napapat tak je to ok. A keď sa napapat nemôžu a niekto im papu nenachysta tak sa normalne jak male babo jeduju od hladu 😂😂

@okseen Je mi ťa ľúto že nemáš vlastnú rodinu a si taká frustrovaná zo svojho života ;) skoré uzdravenie ;)

okseen
13. jún 2025
@sisska96

@okseen Je mi ťa ľúto že nemáš vlastnú rodinu a si taká frustrovaná zo svojho života ;) skoré uzdravenie ;)

@sisska96 aj mne teba ze máš jedinú prioritu v zivote a to je jedlo na návšteve 😂😂😂😂😂😂

sisska96
13. jún 2025
@okseen

@sisska96 aj mne teba ze máš jedinú prioritu v zivote a to je jedlo na návšteve 😂😂😂😂😂😂

okseen
13. jún 2025
@sisska96

@sisska96 ja som to vedela hneď ze tu sa zgrupuju hladne ženy.mojky choďte bud varit alebo smer restika a kaslite na svokry ktoré kašlú na varanie 😂😂😂😂

luccija
13. jún 2025
@okseen

@sisska96 ja som to vedela hneď ze tu sa zgrupuju hladne ženy.mojky choďte bud varit alebo smer restika a kaslite na svokry ktoré kašlú na varanie 😂😂😂😂

@okseen nie, dospelí ľudia si kúpia aj mekac, ale aspoň kvôli tomu vnukovi niečo mohla spraviť.25 r ženy sú už vydáte? ohanas sa samostatnosťou, emancipáciou som si myslela, že sú vo svete na študijných pobytoch a nie pod čepcom.

okseen
13. jún 2025
@luccija

@okseen nie, dospelí ľudia si kúpia aj mekac, ale aspoň kvôli tomu vnukovi niečo mohla spraviť.25 r ženy sú už vydáte? ohanas sa samostatnosťou, emancipáciou som si myslela, že sú vo svete na študijných pobytoch a nie pod čepcom.

@luccija odkedy nemôže byť vydatá emancipovana žena?🤦‍♀️

galadriel90
13. jún 2025

Ženy, @okseen je pacientka v nemocnici Dr. Pinela, ignorujte ju...

okseen
13. jún 2025
@galadriel90

@galadriel90 ty si na ktorom oddelení? To tvoje urážanie je prejavom tvojho zdravia alebo diagnózy? A tvoje podporovatelky sú s tebou ze? 😂

zuzulka558
13. jún 2025

Takto to plánujem aj ja,, aktívny šibnutý dôchodok ako som ja

okseen
13. jún 2025
@zuzulka558

Takto to plánujem aj ja,, aktívny šibnutý dôchodok ako som ja

@zuzulka558 no to nemôžeš lebo keď prečítaš tak ta tu ukamenuju pacientky, ktoré ked nemaju čo povedať k veci, tak miesto varenia sa hrajú na Pinela😂😂😂😂😂😂

zuzulka558
13. jún 2025
@okseen

@zuzulka558 no to nemôžeš lebo keď prečítaš tak ta tu ukamenuju pacientky, ktoré ked nemaju čo povedať k veci, tak miesto varenia sa hrajú na Pinela😂😂😂😂😂😂

@okseen to mi je ukradnuté, obrazovka znesie 🤣🤷‍♀️

okseen
13. jún 2025
@zuzulka558

@okseen to mi je ukradnuté, obrazovka znesie 🤣🤷‍♀️

@zuzulka558 jak by nás najradšej zavreli do kuchyne už to vidím ako by im sliny tiekli keby nás mohli uskvarit 😂😂😂😂😂 dnešné ženy podaktore by mučili druhé ženy hrncami a varechami
Tie ich urážky to je taký úbohý level, že ani Pinel by na to nenašiel diagnózu😂😂😂

zuzulka558
13. jún 2025
@okseen

@zuzulka558 jak by nás najradšej zavreli do kuchyne už to vidím ako by im sliny tiekli keby nás mohli uskvarit 😂😂😂😂😂 dnešné ženy podaktore by mučili druhé ženy hrncami a varechami
Tie ich urážky to je taký úbohý level, že ani Pinel by na to nenašiel diagnózu😂😂😂

@okseen no to vieš, my to máme doma rozdelené keď je muž doma tak varí a ja oddychujem alebo si robím svoje co treba,

bessie12
13. jún 2025
@galadriel90

@galadriel90 to by mnohé vysvetľovalo ...

alyson29
13. jún 2025

Moja mamka i svokra sú úžasné ženy, ktoré majú perfektnú domácnosť, každý deň navarené, napečené a do toho sa venujú aj nám a vnúčatám, keď prídeme 🙏🏻❤️ a i pri tom všetkom si stíhajú užívať život, chodia po turistikách, výletoch, dovolenkách ☺️ a tak sme vychovaní aj my, ďalšie generácie, príde mi návšteva, mám navarené, za mňa je to samozrejmosť 🤷🏻‍♀️ asi by ma hanba fackovala poslať ich do mesta sa najesť a nevenovať sa im.. ale tak každý si to zariadi podľa seba

bessie12
13. jún 2025

Budúci týždeň v sobotu príde k nám moja kaderníčka. Pripravím aspoň chlebíčky a kávu/ čaj k tomu. Keď niekoho k sebe pozývam, tak automaticky niečo pripravím "pod zub". Bolo by mi trápne keby som im nič neponúkla.

sara07
13. jún 2025
@luccija

@luccija zase poviem ti ked vyvaraš cely život tak na konci sa ti proste nechce už ,zvlašt ked k tomu nemaš vztah a variš lebo povinost
niekoho to baví niekoho nie

okseen
13. jún 2025

Tak kamošky z Pinela si tu môžu vymieňať recepty 😂😂😂 dajte si lajky nech je vidno koľko vás tu je

rebeka25
13. jún 2025

Moja mama je tento rok asi na šiestom poznávacom výlete, pred mesiacom sa vrátila z dovolenky a o dva odchádza na ďalšiu. Keď jej volám nezačínam ze ako sa ma, ale kde sa práve nachádza 😅😅. Ja sa na toto tak teším mam dvoch synov, ale na nejake časté opatrovanie vnúčat si ma určite neuziju.

natalka13
13. jún 2025
@bessie12

Budúci týždeň v sobotu príde k nám moja kaderníčka. Pripravím aspoň chlebíčky a kávu/ čaj k tomu. Keď niekoho k sebe pozývam, tak automaticky niečo pripravím "pod zub". Bolo by mi trápne keby som im nič neponúkla.

@bessie12 a mozno nepozyva. Mozno sa nahlasia ako tot u susedov. A kamoska sa potom stazuje lebo vnuk neje to vnucka hento a nevesta cibulu nedava do ziadneho jedla🤷‍♀️ a to kamoska ma 55 nie 70.
Mozno keby nevesta pohla rukami a aspon riad by umyla aj vyvar by babka postavila na sporak.

Ako sorry ale 70r babku moja mama pozyvala na vikend na obed a teraz k mojej 77r ma ani nenapadne prist na ine ako na kavu.
Ja mam varenia dost, nosime si s muzom obedy do prace a navstevu mam min. 2x do mesiaca - pozyvame sa vzajomne viac rodin. Ale tiez nebudem vnucatam vyvarat do nemoty. V 70tke ak dozijem budem chodit na obedy do miestnej skoly ako iny dochodcovia.

katarkka
13. jún 2025
@liora

Ja si presne takto predstavujem aj svoj dochodok :D

@liora Aj ja 🤣

bessie12
13. jún 2025
@natalka13

@bessie12 a mozno nepozyva. Mozno sa nahlasia ako tot u susedov. A kamoska sa potom stazuje lebo vnuk neje to vnucka hento a nevesta cibulu nedava do ziadneho jedla🤷‍♀️ a to kamoska ma 55 nie 70.
Mozno keby nevesta pohla rukami a aspon riad by umyla aj vyvar by babka postavila na sporak.

Ako sorry ale 70r babku moja mama pozyvala na vikend na obed a teraz k mojej 77r ma ani nenapadne prist na ine ako na kavu.
Ja mam varenia dost, nosime si s muzom obedy do prace a navstevu mam min. 2x do mesiaca - pozyvame sa vzajomne viac rodin. Ale tiez nebudem vnucatam vyvarat do nemoty. V 70tke ak dozijem budem chodit na obedy do miestnej skoly ako iny dochodcovia.

@natalka13 to si ty. Ja nemám problém uvariť ani pre cudzích ľudí. Koláče sa každý týždeň do práce nosia a dávajú sa kolegom (minimálne pol plechu). Aj keď príde niekto nečakane, tak aspoň ta blbá káva sa urobí a na stôl sa dajú nejaké keksíky. Proste to je hanba ničím neponúknut.