Nútia vás vaši muži stretávať sa s ľuďmi, s ktorými nechcete?
Mala som jednu veľmi dobru kamarátku, s mojim švagrom sa zoznámili na mojej oslave narodenín pred dvoma rokmi.
Švagor sa vrátil zo zahraničia asi pred mesiacom a odvtedy sú spolu, byva uňho v prenajatom byte, švagor ma 21 rokov, ona 30. Ona ma konexie, švagor potrebuje vybaviť veľa vecí. Švagor je mladý chalan pobláznený čo si užíva život a strieda jednu ženu za druhou a sám vravel že ju len využíva že chce aby mu vybavila tie veci a pošle ju kade ľahšie. Vyzerá dobre , je taký exoticky typ a ona si silou mocou chce urobiť dieťa. Neriešim nestarám sa nech si robia čo chcú, ale odkedy sú spolu , tak je len zlo v rodine!
Po mesiaci čo spolu spavaju už stihla klebetiť so svokrou.
Na Vianoce sa stala taká blbosť , klamala a narobila intrigy ktorými chcela spôsobiť aby ja som sa pohádala so svokrou,našťastie niesom taká blbá ako ona a neriešila som to. Veľmi ma nasrala, odmietam sa snou baviť nepotrebujem klamárky falošné v mojom zivote , viem že už bude robiť iba zle. Zablokovala som si ju a môj muž sa somnou každý deň háda odvtedy , za nejakú kravu nepodstatnu ktorú jeho brat ajtak za chvíľu vymení , že sa len hádam s každým , že prečo sa snou nechcem stretnúť , že ona je teraz s jeho bratom že sa snou MUSÍM stretnúť , že on je chudáčik stále v strede , že sa snou MUSÍM udobriť lebo on sa chce stretávať so svojim bratom a chce aby jeho brat vídaval malého. Vravím ja nemám s tvojim bratom žiadny problém ale snou sa stretávať nebudem neni mi nič , ani malému neni nič a po tých intrigách je mi aj to ho**o do ktorého som stúpila včera dôležitejšie ako ona. Ja neviem vás muži tiež nútia sa stretávať s ľudmi s ktorými nechcete ? Chodi to takto aj v iných manželstvách že nemôžte povedať nie nejdem lebo je hádka na týždeň ? A keď jej chcem napísať o tom , čo spravila zle , možno aby si to uvedomila a nabudúce to neurobila , tak začne mi zas nadávať že prečo jej píšem , že robim iba zlo ,že sa chcem iba hádať. Už dosť že sa musím povinne stretávať s každým členom jeho rodiny aj s tými ktorých nemusím, ešte mi bude nútiť nejakú cudziu čo do rodiny ani nepatrí?? A je jedno že to bola moja kamarátka , mna keď raz niekto podrazi tak je pre mna had a dovi , nezaujíma ma to ... Strašne mám naňho nervy že sa so svojou ženou s ktorou bude XY rokov hada za nejakú pár týždňovú zábavku jeho brata.
Pytas sa hlavnu otazku - ci chlap núti.
Moj nie ale skúša. Uz asi 8 rokov.
Jeho sestra s mužom.
Sme spolu 15r., svagrina s muzom ma najskôr viacmenej ignorovali a potom z neznameho dôvodu sa vyziapali na mojho chlapa aj na mna. Odvtedy utrum a za cca 8 rokov sme sa stretli cca 5x.aj to iba z ucty ku svokrovcom u nich. A kedze ani svokra nedala veci na poriadok, tak ani tam nechodim extra.moj nenapadne skusa ze pojdeme, ale ha odolavam. Viem prečo a mna staru kofolu nikto neopije rozkom. Bodka.nejdem.keby tlacil viac tak aj jeho slusne poslem do riti pre magnetku.

Len aby to pre teba neskončilo s tým, že keď sa na ňu vykašle, budeš v očiach vsetkych na vine ty... A švagor bude spokojný, že na vine nieje on bez ohľadu na to, či budú mať spolu dieťa (alebo to bude aspoň ona tvrdiť, že je jeho)..... Niektorým nevyhovie, treba nájsť kompromis, aby boli jasne pravidlá, dovtedy sú tu nariadenia vlády skrz corona pandémiu.....