O čo mu ide?
Ahojte,mam 22r a priatel 24...sme spolu 5 rokov,vsetko je ok medzi nami az na to,ze priatel mu nevie prejavit city,mam na mysli,ze mi nepovie lubim ta len tak sam od seba.Ja to nevyzaduje kazdy den non stop ale za ten cas co sme spolu by som to spocitala na dvoch rukach.JAsne,ze ked mu ja poviem,ze ho lubim povie mi,ze ma tiez lubi ale tak napisat to je uplne nieco o inom.Taktiez mi absolutne nikdy nepovie,ze dnes vyzeram dobre a podobne veci,ja to od neho ani nevyzadujem ale povedzme si pravud ,ktr.zene by sa to nepacilo ked jej to jej priatel povie no nie? Proste on je v prejavovani citov strasne rezervovany . Zeby za mbo prisiel a objal ma alebo mi dal len tak pusu to tiez nebyva nejak casto ,nehovorim,ze to nerobi ...robi ale malicko.Mam pocit,ze ho man omnoho radsej nez on mna a nebavi ma stale rozmyslat nad tym,ze co ak stretne nejaku,do ktorej sa zamiluje totalne a na mna si uz viac nespomenie? Sice sme spoku 5 r.ale ja ho mam rada stale rovnako a kazdy dnom vuac,mozno aj preto,ze mi neprejavuje nejak extra svoje city ho chcem este vuac.Teraz nechcem s neho spravit nejakeho necitliveho paka to nie,niekedy je zasa taky romanticky a take veci mi povie,ze nechapem ake straasne malicko.Nasmejem sa spolu strasne vela,sme spolu vzdy od piatka do pondelka spolu bud u mna alebo unhi nakolko byvame obidvaja u rodicoch.cez tyzden sme spolu ako sa len da nakolko obidvaja pracujeme.Ked sme spolu je vsetko super ake ako nahle som doma a on tiez stale nad tym premyslam kde je chyba? Ci ma az tak nelubi aby mal potrebu mi dokazovat svohe city alebo ci je proste taka povaha,taky clovek ? Mate niekto doma tiez takeho chlapa co sa takto sprava?
Bola by som rada keby ste mi napisali vase nestranne názory na moju situaciu lebo to asi neviem dostatocne posudit ,bud si nechcem priznat,ze ma az tak nelubi alebi ako to cele vlastne je ?
Ked sa ho na to spytam tak mi povie ,ze on nevie preco je taky,ze ma lubi ale ze asi nepotrebuje mi to hovorit ,ze on nevie a tym to proste hasne a ja to dalej neriesim lebo s nim nepohnem.Aj ked sme v partii s kamaratmi tak menej rozprava viac pocuva ,kamarati ho maju radi je s nim sranda ,maju ho radi no moc nenarozoprava a ked sme sami tak zas naopak,myslim si,ze si dobre rozumieme az na ten jeho problem.potrebovala som to vsetko zo seba dostat a precitat si nazor inych. Teraz ked to tak citam ,citim sa ako zamilovana pubertacka 😀 ach uz som s toho cela zmatana
Zajtra ma prist ku mne tak som mu pisala,ze sa musime o nas porozpravat tak som zvedava ako dopadnem,kazdopadne drzte palce 😉
Neviem kde je problem.Moj manzel toho tiez vela nenahovori.Tiez som sa ho pytala, preco mi niekedy nepovie sam od seba, ze ma lubi.A on mi na to dal jednoduchu odpoved.Ze to, ze ma lubi mi prejavuje skutkami, nie slovami.A pravdu povediac, je to pravda.Uz len tym, ako sa na mna pozera, ako ma len tak pobozka do vlasov..ako mi robi " zle " ked ide okolo a tlapne ma po zadku.Alebo ked krajam cibulu, tak ma zo zadu objime, vraj aby som neplakala sama..🙂..skratka niektori chlapi su ukecani, a niektori proste "iba"lubia..tak po chlapsky..potichu..
neviem čo k tomu dodať sú rôzny chlapi a ver mi niekedy je lepšie menej ako viac.... neviem si predstavit napr to ze chlap by mi to neustale rozpraval proste tu ide o skutky ako napisala aj
@stolvertka takže havu hore vŠetko je okiiik.... 😉
@favela je s tebou 5 rokov ? je , bije ta ? ne nadava ti ? ne no boze neprejavuje city a co je tom ?

@maminuska 😀 😀 😀 ja zomrem