O čom sa najčastejšie hádate s manželom?
😠
Naše hádky najčastejšie končia - facebook, úchyláčka, tí tvoji kamaráti a blá, blá, blá.....a hádame sa potom kvôli facebooku, tak ani neviem prečo sme sa začali hádať. Určite vždy za blbosti, alebo výchovu malej - ja jej ustúpim - tak nech mi potom skáče po hlave 😀 😀 😀
Hadame sa velmi malo a ked ta tak kvoly vychove dcerky,manzel ai mysli ze ju rozmaznavam co nieje pravda xixixi
Tiez sa velmi nehadame v pravom zmysle slova - ja hucim, on mlci 😖 Mysli si, ze je to lepsie akoby sme sa mali hadat.. Ja by som sa radsej naplno vyvadila, ako tahala tichu domacnost... 🙄
To je tak traaaapna tema! ze keby muzi kydali za nasimi chrbtami tolko na nas neviem ci by nam bolo do smiechu! radsej si precitajte: 5 Jazykov lasky!
kedže svokra sa odsťahovala a nežije už tak kvôli deťom a peniazom ale vždy sa najde niečo ved o tom je život a potom tie udobrovačky 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉
ked som utahana, tak uz na vsetkom...a potom si nadavam, ze aka som truba, ked kvoli kravinam blbnem...co uz
Ja mám pocit,že za všetko...a vôbec ma to už nebaví...máme úplne rozdielne názory...
neporiadok lenivost moja rodina jeho rodina ale to su 5 minutove a potom sme akokeby sa nic nestalo nechceme si tym kazit zivot 😀 (on mi vycita ze cely den som doma a je neporiadok a ja jemu ze si nedokaze upratat po sebe slipy trenky ponozky... 😀 😀 ja mam neporiadok iba ten ze vo veciach mam podla neho chaos no ja si myslim ze su usporiadane (napr. korenia ja chcem podla abecedy on podla toho ako casto ich pouziveme 😀 ) alebo oblecenie ukladam ho 2x do mesiaca lebo moj syncek ho vyhadze dennodenne vonku zo skrieniek
s mojim manzelom sa ani neda hadat a to je asi najhorsie .. on je strasny kludas a niekedy Ma to vie strasne nahnevat 😒
iba o hovadinách..ako tu uz bolo napisane..bordel, co budem varit, kto pojde s detmi von, svokrovci (ale na tych nadavame obaja, len ja si uz obcas musim svokru zastat aj ked je prastena) , dovolenka, ucty za telefon, preco kupujem tolko doplnkov ku kociku, celkovo vela nakupujem , on zasa kupuje hovadiny v potravinách...je toho strasne vela a my s muzom uz sme sa dohodli , ze pokial nebudeme mat vazne problemy, nebudeme tieto zabo-mysie vojny ani povazovat za hadky...sme dvaja citlivi ludia, kazdy z nas ma cez den vela prace, ked pride mm z roboty, nechavame emociam volny priebeh, obaja sa po celom dni potrebujeme spravat uvolnene a prirodzene a to je prave niekedy dovod nasich skriepok...hlavne ze sa vzdy vieme pobozkat, pritulit, zahrat sa s detmi..su rozne druhy hadok..take manzelske dotahovanie je podla mna uplne normalne🙂

nehádame sa. len ja naňho kričím :D on je ticho, buď preto že mám pravdu, alebo preto že sa mu nechce o tom diskutovať? 😕 neviem. a je to vždy kvôli bordelu v byte že nepomáha len vyrába ďalší a potom leží pri telke 🙂
p.s. moji svokrovci a švagriné sú skvelí ľudia mám ich rada jak svojich, neviem čo ste si to všetci vybrali za rodiny 😀