O čom to je?
Dobrý večer, rozmýšľam o com to je, ako sa správa môj muž. V obchode pri pokladni mu vravím dal si ten lístok za vratne fľaše? Tak namiesto toho aby povedal tam je. Nahlas pred pokladnickou povie stále len dristas nikto nie je zvedavý na tvoje dristy. Predavačka až na neho pozrela škaredo. Keď sme pred domom vonku a susedia sú tiež vonku na priedomi všetko počujú. Muž sa niečo pýtal a ja som zle rozumela jedno slovo a on nahlas ty si fakt retard. Napíše mi cez deň sms rypajucu ja odpíšem na ňu slušne logicky a jeho to naštve tak mi napíše sms typu načo mi odpisuješ nie som zvedavý na tvoje bludy. Hovorím mu ze to jeho správanie je o ňom. Ako buran. O com to je podľa vás? Dvíha si ego potrebuje cítiť nadradenosť?
@zitaje nadradenosť tam bola vždy troska ale nie v takej miere rokmi sa to vystupnovalo. Samozrejme ze nie som ticho. Ale keď sa takto správa a ľudia to počujú naokolo tak by sa mal hanbiť. No nie?
Nema to z rodiny?
@euka210 ma. Od otca.
Je úplne jedno, čo si myslia ľudia naokolo, aj či sa hanbí, alebo to má zlý vzor z rodiny. Ty si to rozhodne nenechaj, čo si kus handry? Neviem no, kúsok sebaúcty by si mala mať.
A čo Ťa mame polutovať? Keď sa Ti nepáči, odid. Nájsť lepšie - som si istá, že prvého chlapa, ktorého sa na ulici spytas, budeš mať lepsie. Tak je to na Tebe. Ja by som toto nezniesla.
@nnnuuunnn ok
Toto neznášam. A poviem ti len, že na verejnosti nato nereaguj. Jeho hanba. Treba ostať ticho, ak sa dá tak rovno odísť. On ako chlap, sa môže hanbiť a aspoň sa ukazuje pred susedmi aký je úžasný.
@zitaje mam sebaúctu všetko vnímam.
@bajka16 to áno jeho hanba
To čo je za blba! Ešte by som ako-tak dokázala pochopiť, že mu vadí, že sa ho pýtaš na lístok za fľaše, ako keby bol malé decko. To niektorým chlapom môže vadiť. Ale ani tak nemá takto reagovať. Ale to, čo píšeš ďalej, že on ti napíše a potom ti vyčíta, že si mu odpísala?! 🤯 Tam už vyslovene vidím zlý úmysel. Nech urobíš akokoľvek, vždy bude zle a tú situáciu on naschvál vytvára za účelom ponížiť ťa a ublížiť ti.
Ja som fakt čím ďalej tým viac zhrozená, keď tu čítam doslova denne, čo máte niektoré doma za psychopatov. Lebo toto už je fakt diagnóza! 😧
@h2 výstižne. Žiaľ je to tak. Dg asi ma. Už si to myslím dlhšie.
Vnímaš, ale necháš si opakovane ubližovať. Predstav si, že by ti vždy jednu strelil, keď ti povie nejakú podobnú blbosť. Tiež by si to brala tak, že vnímaš, že ti ubližuje, ale máš sebaúctu?
Ako by zareagoval, keby si mu na tú esemesku odpísala: "Čo ma otravuješ s tými blbosťami? Nikto nie je zvedavý na tvoje drísty." ?
@zitaje už som nad tým veľakrát uvažovala ci ma nízke sebavedomie. Hej ma potrebu akoby ponizovat. Vyhľadáva také situácie. Ale ľudia naokolo nie sú jeho fandovia. A on toto čaká? Obdiv od nich ze je taky na ženu?
On tie situácie nie že vyhľadáva. On ich vytvára!
Otras.. Skus mu nastavit zrkadlo. Rob to aj ty jemu nech vidi ake to je.
Vies, ty sa snazis zistit preco to robi aby si to mohla odstranit a vyriesit. Ale tak to nefunguje.
Ty musus prestat riesit jeho a zacat riesit seba. Musis mu tateto spravanie voci sebe zatrhnut. Ja by som to urobila takto: Ked to urobi, okazite ako sme sami mu to velmi razne vykricat ze toto bolo posledny krat co mi taketo nieco povedal a ze chcem ospravedlnenie a slub ze to uz robit nebude a budem nahnevana kym to neurobi. Alebo nejkym inym sposobom, ale musis sa mu postavit.
nie, nemáš sebaúctu, keby si ju mala, neutešovala by si sa, že tvoj muž nie je taký ako jeho otec ešte kým ste sa zobrali, lebo neverím, že sa už vtedy neprejavoval. Určite nie v takej miere, ale úctivým a empatickým nebol určite. Nemáš sebaúctu, lebo keby si ju mala, tak od tej pokladne odídeš a necháš ho tam aj s nákupom, vrátiš sa domov večer a povieš mu, že toto bolo posledný krát, čo sa takto s tebou rozprával. Nemáš sebaúctu, lebo na takú SMS by si nereagovala vôbec a po jeho príchode domov by si mu povedala, že ak si potrebuje dvíhať svoje pošramotené ego, nech si na to nájde iný spôsob, ako ponižovanie teba
Pokiaľ na to vy nemáte osobnosť a gule mu ukázať, že tadiaľto cesta nevedie, tak je to zbytočné zotrvať vo vzťahu, kde si niekto "buduje svoju osobnosť" na "ponižovaní" druhého. Keď to má z domu a vyrastal v tom, tak on bude potrebovať odbornú pomoc, aby sa toho zbavil, ale on musí chcieť. Ak to pôjde takto ďalej, vy duševne vyhoríte (hlavne, ak ste citlivejší typ človeka) a on nebude chápať prečo. Prečo ste vlastne s ním?
Napíšeš, prosím, koľko ste manželia a či sa k tebe takto správa, aj keď to počujú deti?
Joooj, zvláštne a náročné sú tieto naše ľudské vzťahy. Iste ho stále ľúbiš, treba nájsť cestu, aby pochopil (aj keď to bude,že fest náročné), že robí hanbu vám obom. Ľudia sú zlí, o ňom si povedia - hm magor ako sa správa, o tebe - hlupaňa, že mu to trpí!
Veľmi ti držím prsty, nech sa to zmení k lepšiemu👍
vzala si si primitíva. Ak nemáte deti, odíď čo najskôr. Ak máte, navrhni mu psychológa (podľa mňa ťa pošle kamsi a nepôjde). Ak s tým nechce nič robiť, zvážila by som odchod tiež - snáď nechceš vychovať ďalších, ktorí budú čakať, že ich buranstvo každý bude ospravedlňovať tým, že veď to majú po otcovi a vyrastali v tom
@mamula20 viem už dlhšie ze je to nie je normálne.
@danica2711 takýto typ muž by nikdy nesadol u psychológa a nikdy by nepriznal chybu.
@terka402 13.r.spolu. mame jedno dieťa a počuje otcove správanie voči mne
@elizabet173 keď mu poviem aj častokrát pri takýchto situáciách poviem svoje.. Povie s tým na mňa nechoď. Chod do. Pi...nemá zdravé racionalne argumenty tak začne nadavat
@andreatytler za roky nášho vzťahu sa mi neospravedlnil ani raz.
@mamula20 môj sen je žiť už konečne v pokoji. Zle som si vybrala partnera do života. To už mi došlo a trvalo mi to dlho uvedomít si to

To vážne žiješ s človekom, ktorý sa k tebe takto správa? Neviem si predstaviť, čo môžu motivovať ženu byť s takým človekom, tak predpokladám, že taký nebol vždy - kedy sa tak zmenil?
Inak samozrejme platí staré známe, že bude robiť toľko, koľko mu dovolíš. Nedaj sa, samozrejme že to nie je ok a je vcelku jedno, akú má motiváciu.