icon

Obťažuje nás mužova ex. Do kedy ju to bude baviť?

mel23
17. okt 2010

Zaujimalo by ma ake mate skusenost s muzovov ex,co robi pre to aby vas rozdelila a zneprijemnila zivot.S muzom mame na krku jeho ex a neviem do kedy ju to bude bavit alebo co je schopna vsetko urobit.

Strana
z2
juliap
7. dec 2010

@gumimaci keby trosku rozmyslali, tak by prisli totiz na to, ze si to v zivote posrali same, kedze je zjavne, ze partner ma normalny novy vztah, ktory funguje ... mali by energiu vlozit do toho, aby boli "lepsimi"

slavdan
7. dec 2010

Ja sa tiez pridam svojim prispevkom. Mozem sa povazovat za ex, ale mozem povedat, ze ziadne podobne sceny nerobim, ja totiz o ziadne pomoci ani milodary od svojho ex nestojim. Ale nedokazem pochopit jednu vec. Neviem preco si dnes slobodne zeny vyberaju rozvedenych muzov s detmi za svojich partnerov. Ine je to, ked uz aj tie zeny maju deti a su rozvedene a pod. Ale slobodna a muza s detmi? Je jasne, ze musi kazda ratat s tym, ze vzajomne vztahy nebudu idealne hlavne tam, kde su deti. Potom logicky su ex tie najhorsie na svete. 😎

gumimaci
7. dec 2010

@slavdan ahoj,
clovek si nevyberie do koho sa zamiluje, ci ano? To by asi potom bola vypocitavost, keby som rozmyslala tym sposobom. Ty pises, ze nerobis bvalemu naprieky, tak predpokladam, ze nenadavas jeho partnerkam, neohovaras kade chodis a pod. taketo jednanie s detmi vobec nesuvisi 😒

slavdan
7. dec 2010

Clovek si nevyberie do koho sa zamiluje, ale ma moznost zvazit situaciu este na zaciatku, ake su tam pre a proti. A tie deti rozhodne su na zvazenie v pripade slobodnych zien. Ja som si nevybrala muza s detmi, aj ked mi nadbiehal, ale brala som ohlad na tie deti predovsetkym a na tu zenu, ktora ich porodila. Rozhodne by som si zvazila, ci ma cenu do toho ist, ak by som si mohla vybrat. Viem, ake to je, ked otec mojho syna odchadza od neho prec a ide za inou. Ja som s tym vysporiadana a nestoji mi za to robit nieco naprieky. To nema ziadny vyznam. A nechapem, co si myslela s tymi detmi. 😎

gumimaci
7. dec 2010

@slavdan Napisala si to stylom, ako by uz rozvedeni chlapi nemohli mat novu partnerku, aby sa ich byvala nenasrala 🙂 ake ohlady by sa mali na nu brat? ja ju beriem ako cudzieho cloveka a nepotrbujem ju riesit.
ani jedna sme tu nenapisali, ze by sme chceli ich spolocnym detom nieco odopierat. no a s tymi detmi, ze to ohovaranie z ich stran asi s detmi nesuvisi.ked bude chciet riesit nieco ine tak by problem nebol...

slavdan
7. dec 2010

@gumimaci je to v poriadku, kazdy clovek ma na zivot svoj nazor, a tak je to spravne. Ja som hovorila hlavne o tom, ze ten ohlad sa ma brat hlavne na deti. Dnes berie ohlad kazdy dospelak len a len na seba. Preto to tak vyzera. Nikto nikoho neriesi, len seba. Kazdy ma pravo byt stastny, a kedze niekoho lubim, tak ho necham ist, aby bol stastny, ale prvorade je treba zvazit, ci aj moje deti su toho nazoru, lebo raz sa ho/jej na to urcite spytaju, preco odisiel/odisla. A ine je to samozrejme v pripadoch domaceho nasilia a pod., kde je odchod vyslovene potrebny. Prajem kazdej z vas vela stastia a verim, ze aj ja najdem to svoje coskoro. 😎

gumimaci
7. dec 2010

@slavdan tak tento posledny prispevok si pekne napisala. Prajem pekny vecer 🙂

mel23
autor
17. dec 2010

@gumimaci zatiel je ticho ale sa bojim ze pred burkou.MM ju dal na sud za rozdelenie poziciek co si nabrali ale ona tvrdi ze o nich nevie ze su len muzove.Stale sa stazuje ze nema z coho zit ale hlavne ze na pravnicku ma. Ked dava peniaze na pravnicku aspon od nej nemusime dalsie predvolanie na sud cakat lebo bez pravnicky sa nepohne.

vroni
17. dec 2010

@slavdan, trochu cierno-bielo to vidis. Chlapa, ktory (kvoli mne) opusti rodinu by som nechcela ani keby som bola neviem ako zamilovana. Napriek tomu mam partnera, ktory uz mal dve deti s predosleho vztahu (rozisli sa s byvalou styri roky pred tym, ako sme sa zoznamili my dvaja) Na koho som mala brat ohlad? Na deti, s ktorymi som su rozumela (rozumiem dodnes)? Na nejaku zensku xy, ktoru som v zivote nevidela? Preco? Ja by som sa prave bala vztahu, kde ma kazdy svoje deti, to mi pripada potencialne podstatne vacsie lozisko problemov. Ale k teme - chlapova ex ma vie vytocit do biela, ked sa realizuje na vlastnych!!!! detoch tak, aby to ublizilo ich otcovi. Napriklad: berieme chalanov na dovolenku (samozrejme, ze po dohode s nou) a ona den pred odchodom jednemu z nich (spravidla mladsiemu) neda pas s vyjadrenim: "teba otec nechce zobrat" (skusala aj so starsim, ale ked mal 14, zdvihol telefon a chcel vediet preco ho otec nechce. Otec dostal monumentalny zachvat zurivosti a odvtedy hra tuto hru len s mladsim) Darceky na Vianoce ci narodeniny kupujeme LEN my (radi, ale preco nemozu dostat aj malickost od mamy?) S mamou na dovolenky nechodia, len s nami (mama ide v rovnakom termine inam) , ine vydavky (strojcek, okuliare, skolske potreby) platime my (vymaha si ich cez socialku, velmi prijemne. Chlap jej moze volat patkrat do dna, povie, ze nic nepotrebuje a za tri dni je doma papier s nariadenim....) Nie je nijaka socka, pracuje v statnej sprave na dobrej pozicii (je sefka maleho oddelenia) a my na chalanov platime tisicku mesacne. Proste nedostatkom penazi to nebude. Chapem, ze chce ublizit svojmu byvalemu (vlastne nechapem, ze jej za to este aj po 11 rokoch stoji. A to uz ma skoro 10 rokov noveho partnera), ale nechapem, ako moze tak totalne nebrat ziadne ohlady na vlastne deti. A perlicka na zaver - rozisli sa po vzajomnej dohode, jednoducho sa jeden druhemu odcudzili a neboli ochotni spolu zit. Ani jeden z nich nemal novu/noveho....

mel23
autor
29. dec 2010

@vroni To ziadna z nas nepochopi ze ex maju svoje deti za zbran.Nasa ex skoro dostala dceru do blazninca len aby MM mohla ublizovat.Na sude sa jej aj sudkyna spytala ci dceru tam chce dostat.
@slavdan Keby vsetky ex boli take ako ty,ze nechaju svojho ex zit si svoj zivot, tak sa maju aj ex lepsie aj spolocne deti.

slavdan
27. feb 2011

@vroni Pravda vroni, situacia je urcite ina, ked sa najdu partnery, ktory su dlhu dobu samy a maju aj deti. Vtedy je to s cistym stitom🙂

Strana
z2