icon

Očakávať darček na Vianoce: Normálne alebo nie?

katarina1645
9. jan 2024

Robila som všetko pre to aby sme mali pekné Vianoce, všetky darčeky som zas vybavovala ja ako každý rok ( priateľ vraj na to nie je ), ponáhľala som sa domov od rodiny aby sme sa konečne tento rok spolu navečerali, darčeky som pekne zabalila. Po ceste od našich sme sa stavili u jeho rodiny a rozdali si darčeky. Všetci mi niečo dali aj keď len drobnosť. Prišli sme domov, navečerali sme sa a začali sme si dávať darčeky. Najskôr malej jeden a pol ročnej dcére, všetko to bolo pekné, potom sestre a jemu. Keď si rozbalil darček moc nadšenia tam nebolo. Kúpila som mu vŕtačku ( vraj som nemala že nemá taký výkon) ja som sa snažila som sa radila že či to stačí vraj na práce na byte hej. Boli aj drahšie, ale z rodičáku si toho moc dovoliť nemôžem. Tak ma to zamrzelo, že ja som sa snažila spraviť mu radosť lebo spomínal veľa krát že by ju potreboval. Dorozdávali sme si darčeky a on nič. Ani mi nepovedal že mi teda nič nekúpil. Zapol telku hotovo. Ja som nechcela aby mi kupoval nejake drahé veci aj keby mi len ponožky dal alebo hocičo by som videla snahu. Ale on nič. Veľa som kvôli tomu preplakala mrzí ma to doteraz asi aj bude dlhšiu dobu. Či je to normálne? Dá sa to ospravedlniť tým že chlapi na to proste nie sú?

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
marianarem
9. jan 2024

@katarina1645 Toto by veru aj mna mrzelo. Moj muz tiez vobec nie je na darceky, nikdy nejako nerozmysla nad tym, ze by niekomu doniesol darcek a nema velmi napady, cim obdarovat. Okrem nasho 4r syna, tomu vie obcas vymysliet. Ale teda nikdy by ma nenechal ako jedinu bez darceka pod stromcekom a keby nahodou ano, tak by sa to snazil co najrychlejsie napravit. Ja mu vzdy poviem, co mi ma dat, tak nam to vyhovuje. Ten tvoj sa teda moc nevyznamenal a tipujem, ze celkovo to nebude nejaky vsimavy partner.

lenkahvh
9. jan 2024

V minulosti ti nieco dal na Vianoce? Ste spolu viac ako dva roky? Manzel to nie je a evidentne ani nebude, mas z neho aspon daco? Ma dake dobre vlastnosti? Lebo tvoj opis je zalostny, az zdrvujuci. Ako moze niekto takto zit dobrovolne...nerozumiem

maminkadeticiek
9. jan 2024

Tvoj priatel je riadny chruno.A ty si velmi tolerantna.Raz sa mi stala velmi podobna vec.To bol koniec vztahu.Ked nestojim chlapovi za darcek,nestojim mu za nic a o takeho nestojim ja.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
miadi
9. jan 2024

Trochu neskoro to riesis Snad ti to este v obchode vymenia/ vratia $. Bolo to od neho nechutne ze ti nic nedal a este ofrflal tvoj darcek, Nie su vsetci Chlapi takyto. Len ti sebci bez chochmesu ,ktorym je fuk ako sa citis . Ale tak Snad v inych dolezitych veciach je fantasticky partner a otec.. a urcite mu na narodky Daj len tolko co on tebe na Vianoce.

katarina1645
autor
9. jan 2024

@lenkahvh áno dal lebo sa pýtal čo chcem tak mi dal a ďalší rok bol s jeho sestrou po obchodoch a kúpil mi mikinu a tričko. Tento rok tiež bol so svojou sestrou aj mu poradila čo má kúpiť povedal že zajtra to vyrieši. Ale nechcelo sa mu asi.

katarina1645
autor
9. jan 2024

@miadi áno aj jeho mama mi to povedala že mu nem nič dávať.

katarina1645
autor
9. jan 2024

@alessavandervelden áno ide o tú snahu. Keby mi kúpil ja neviem blbosť maličkosť ja by som sa potešila že na mňa myslel.

miadi
9. jan 2024

@katarina1645 normalne by som sa tvarila ze ani Neviem ze mà narodky a urobila si ten den specialny program pre seba dieta a sestru.. a ked by sa potom nejak ozval .. tak mu len popriala Vsetko naj a sla kukat tv 📺 ako on na Vianoce.

lucmirka124
9. jan 2024

@katarina1645 zlatko neviem ako dlho ste spolu, sama musis vediet ako to mate, a ci su to len nedorozumenia, nemam uz ruzove okuliare otom aky je vzdy vztah krasny,,ale z toho co pises neviem,ci si ta on vazi...

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
katarina1645
autor
9. jan 2024

@lucmirka124 no nedorozumenie to asi nebude len sa mu nechcelo to riešiť lebo on na to nie je, on nie je ani na zásnuby ani nič ...keď som mu povedala že už aj brat sa zasnúbil a potom aj kamarátka tak pomaly na mňa vybehol že čo mu to hovorím že on na také veci neni že dobre to viem

katarina1645
autor
9. jan 2024

@alessavandervelden práve že nemám ani kam ani ako to je ťažko budem sa musieť len tváriť že je to deň ako každý iný

sense
9. jan 2024

@katarina1645 keď je zabalená zober ju a vráť, ved blok od nej hádam máš, a kúp si zato nieco pre seba. A predošlé vianoce ti dal co?

maranta_leuconeura
9. jan 2024

No vrtacku by som si nechala, zisla by sa mi, kedze chlapa by som isla vratit mamicke 😉 Bohuzial spravila si si dieta s 🍆, on sice uz navzdy bude otcom, ale ty si mozes este stale najst normalneho milujuceho partnera pripadne lepsieho otca pre dalsie deti (laska nie je to o darcekoch, ale z toho co citam, si prenho len lacna opatrovatelka).

Predpokladam, ze zijes u neho, nemas kam ist, to ta pri nom drzi? Zivi ta financne? Rozmyslaj nad buducnostou, nad pracou, pracovala si pred materskou? Musis byt na rodicaku tri roky? Nevezmu ti dieta skor do skolky-ake su u vas moznosti? Aby si sa cim skor vedela osamostatnit finacne, najst si vlastne vybanie a potom sa ho zbavit

sense
9. jan 2024

@katarina1645 keď tak čítam. Vy mate iné problémy. Vo vzťahu ako len to ze ta od ignoroval na sviatky

maranta_leuconeura
9. jan 2024

@katarina1645 s tymto kusom chces zasnuby? Toto si chces uviazat na krk? Si myslis, ze to po svadbe bude lepsie? Bude ta mat este za vacsiu handru. Nerob to

katarina1645
autor
9. jan 2024

@miadi ešte horšie bolo keď sa ma kamarátka pýtala čo som od drahého dostala na Vianoce. Ja už som nevedela ako to mám zahovoriť, začala som hovoriť čo som od ostatných dostala aby som jej mala čo povedať lebo by som sa cítila jak totoalna krava. Čo som jej mala povedať, že keď sa ma pýtal čo chcem na Vianoce som povedala zo srandy že ponožky a on mi ich kúpil dva dni pred vianocami a dal mi ich...ľúto mi to bolo strašne. Ona mi stále hovorí že čo ma nezobral kdesi do zlatníctva že čosi si vybrať že si to zaslúžim že sa o malú starám Non stop nikam nechodím len doma som akože mne to nevadí ja sa nesťažujem len vraj je to normálne takéto gesto od neho.
On sa stara chodí do roboty nadčasy robí furt je vyše v robote jak doma ale keď je doma tak len pivo a telka akože ja chápem že si chce oddýchnuť ale niekedy sa mi zdá že je toho moc....

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
katarina1645
autor
9. jan 2024

@sense mikinu a tričko mi dal lebo mu sestra poradila

mandarinka555
9. jan 2024

@katarina1645 Presne ako spomínala @mamina7070 , predaj ju a kúp si niečo pre seba, nech pukne idiot🙈

reanda
9. jan 2024

vrat vrtacku aj chlapa.. urychlene
zasnuby v ziadnom pripade!

sense
9. jan 2024

@katarina1645 ešte mi povedz ze dieťa bolo plánované....

asanti55
9. jan 2024

Tak to je riadna podpasovka mala som takeho priatela nastastie som jeho maniere netolerovala a rozisla sa s nim to bolo najlepsie co som mohla spravit inak by som len trpela asi ako ty teraz je to skratka sebectvo a to si my zeny nezasluzime.

katarina1645
autor
9. jan 2024

@alessavandervelden veď práve že ja už mám ozaj pocit že som si nezaslúžila že som čosi spravila zle.
Aj keď sme mali výročie som mu dala spraviť tortu. Otvoril chladničku a prvé čo povedal že to si nemala dávať robiť. Najskôr ani nevedel že prečo som mu ju dala spraviť. Až keď som mu povedala že máme výročie. A potom ešte povedal že aj tak ju bude zas len on jesť.

katarina1645
autor
9. jan 2024

@sense áno bolo lebo na začiatku to bolo úplne iné

nikpa
9. jan 2024

@katarina1645 ja by som s takym uboziakom nebola. Nie preto, že mi nič nekúpil na vianoce ale preto, že mu za to nestojím aby prišiel do prvého obchodu a zaobstaral tam aspoň len darčekovu poukážku. To má takmer bez roboty a bez vymýšľania. Lebo vianoce sú raz za rok a aj debil vie, že ľudia si dávajú darčeky. Aj keď len za 10-20€ o cenu nejde ale ukážem tomu človeku, že mi na nom záleží.
A nie, to nie je o tom, že on na to nie je, on je proste neempaticky sebec. Prosím ťa nezahadzuj sa s takým, ty aj tvoja sestra si zaslúžite nieco lepšie, niekoho kto si ta bude vážiť a bude mu na tebe záležať a dá ti to aj najavo. Minimálne tak, že nenecha darček od teba neootvoreny, neofrfle ho a nejde rovno pred TV slopat pivo. 🙄 Takto chces žiť celý život? Lebo pri nom ta iné nečaká.

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
katarina1645
autor
9. jan 2024

@alessavandervelden skoro 3 roky