icon

Od rána plačem kvôli svokre

3. júl 2022

Ahojte. Idem sa vyrozpravať lebo sa cítim dosť zle. Na začiatok , byvame u priatelovej mami , my si staviame dom , najjednoduchejšie je byvať s nimi , hlavne kvoli finančnej stránke. Priatel pracuje v zahraniči , chodi domov na vikendy. Mame skoro trojročnu dceru , živel. Stava sa , že dcéra dost neposlucha , nechce si upratovať po sebe hračky , nechce posluchnuť , že ma isť jesť , kupat sa , domov s vonku ...alebo ked ideme von. Neustale sa s ňou doťahujem , naťahujem. Tak dostaneme odomňa po riti. PO RITI. Niektore si zastanete že nebyt , viem , ale niekedy sa to proste nedá. Tak dostala aj vcera po zadku odomňa , ked som ju upozorňovala nech nestava po mačke , nech ju neťaha za chvost. Neposluchla tak som jej capla. Svokra to videla a hned doležitá ma označila pred chlapom , ze stale bijem dceru , a bla bla bla. Ten pan dôležitý hneď v noci namna vyskocil , ze co si to dovolujem , v noci o 1 sme sa skoro pobili ... Tak som si povedala fajn , odchadzam...zobrala som sa k sestre a starej som povedala , ze posledny krat si toto dovolila o mne povedat , a takto ma oznacovat za krkavciu mater. Henten ešte , že mam ist ze tam aspon ju mozem mlatit. No chapete to ? Clovek sa neustale stara o dieta je sam na dieta a este takto ma idu osocovat. Keby mala modriny , bola by ustrachana , hladna , neumyta ...nepoviem ani pol slova. Ale toto ??? Prosim a nepiste mi tu ze po riti sa nema davat.... ked si zasluzi tak dostane ...dcera nema vobec ziaden respekt...

Strana
z3
rohypnol1
4. júl 2022

Ako ma 3 rocne male dietatko dodrziavat same od seba zasady slusneho spravania a chovat sa ako mala stelesnena dokonalost, ked… ma matku kopku nervov, ktora este nic v zivot nedokazala ale uraza svoju mozno buducu svokru a riesi jej majetkove pomery? Ma otca, ktory z prace pride podgurazeny a chce sa bit s jej mamou? Ma rodicov, ktori sa nezhodnu na manzelstve a majetku? Zije v kopke ludi, kde kazdy zjavne ma za usami a nikto nikoho nerespektuje? Ako ma ona respektovat tvoje prikazy? Mozno “svokra” je jedina normalna, ked jej nepride v poriadku bit dieta. Odraz agresie k macke je len ukazkou toho, ako si si ju naucila. Spamataj sa. Tvoja dcera nemoze za to, ze si zjavne nevies poradit s vlastnym zivotom…

marca12
4. júl 2022

Aky respekt ma mat k matke,ktora podla zasluh dava po riti? Mna mama za vsetko bila a je pre mna ta zena nicim. Mozno svokra prehana,ale skor si myslim,ze to po riti je pricaste,ked pises,ze ste sa s priatelom skoro pobili....vidno,ze si dost prchka povaha. Mali ste si to slusne vydiskutovat a nie takto sa zbalit a odist

bettie
4. júl 2022

@ckocka evidentne nechces alebo nevies pochopit, v com bola pointa, potom je zbytocne nieco este pisat

ckocka
4. júl 2022

@bettie Pointa je v neprípustnosti fyzického násilia voči inému človeku, čo máme zohľadnené v zákonoch a verím že väčšina i vo svojej morálke.

aurora33
4. júl 2022

Vy ste dobrí adepti do ,,Zámeny manželiek".

rohypnol1
4. júl 2022

@aurora33 len ak im chyba nejaky zub ;)

aurora33
4. júl 2022

@rohypnol1 😀😀😀

lennytka84
4. júl 2022

Fúha .
Ak bývate u svokry.. a stará sa aj do výchovy malej tak to máš dosť na prd.
Malá 3r dcéra by ťa mala počúvať aspoň v niečom. Treba malej jej vysvetľovať prečo si musí upratať hračky, prečo musí papať atd..

Ja som mojej dcére má 6r dala po zadku 4krat v jej živote,keď chitila mazacky hisak a nedalo sa jej dohovoriť.
Priateľ by mal stať na tvojej strane.. viem ako to býva pri pároch ako ste vy matka vychováva a otec keď príde na víkend si myslí,že dobehne zameškané a rozmaznáva.

No musíte sa z priateľom porozprávať sami dvaja na neutrálnej pôde ,daj malú k sestre a choďte sa prejsť a porozprávať o všetkom čo ťa trápi a čo trápi jeho.

vladka521988
4. júl 2022

@cocolino234 robime to co nam robili nasi rodicia...pozri si nevycjovu.cz a su tam rady ako na deti..Je to tazke a 3 rocni vedia riadne vytocit.poznam to..tiez som uz kolko krat vybuchla a nevedela ako na maleho..obdobie vzdoru a hlavne deti nemaju radi ked im njeco rozkazujeme..presne ako pises..uprac si hracky..nerob,nebi,neber,nebehaj..

Strana
z3